Total Media News

Copii-adolescenti
aa PDF Imprimare
Duminică, 06 Octombrie 2019 21:43

aa

 

Citeşte mai mult...
 
C-section babies show distinct gut microbiome differences PDF Imprimare
Joi, 19 Septembrie 2019 11:42
            

            Significant differences in a baby's gut microbiome were detected when comparing two different modes of delivery

,,In the largest genomic investigation of baby microbiomes ever conducted researchers have affirmed there are significant differences in gut bacterial diversity between babies born by caesarean and those born vaginally. While the research adds weight to the evidence suggesting the mode of birth can fundamentally shape a baby’s microbiome, the study notes these bacterial differences mostly even out after 12 months.
    One of the more fascinating unanswered questions in the field of microbiome research is exactly when, and how, a baby’s gut microbiome forms. The general consensus for some time has been that the human womb is completely sterile, and a baby’s microbiome begins to form during birth, initially due to bacterial exposure from the mother’s birth canal.
Citeşte mai mult...
 
Mihai Căldăraru, numit oficial dir. general la Dir.Gen. Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului PDF Imprimare
Joi, 01 August 2019 12:59

   Consiliul director al Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului  şi   Protecţiei Sociale, a validat numirea lui Mihai Căldăraru  în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului România   (DGASPCR  – AEDOPS).

               
    Colaborarea cu această Asociaţie a început cu mulţi ani de zile în urmă, dar datorită activităţii intense a lui Mihai Căldăraru, aceasta nu a mai fost productivă. Cu toate acestea, Doamna Riccio Daniela şi-a dat seama de puterea de muncă a lui Mihai Căldăraru, de priceperea acestuia în ceea ce priveşte derularea proiectelor ce ţin de Protecţie Socială, si fără să stea pe gănduri, l-a primit cu braţele deschise în rândurile. Asociaţiei pe care o conduce.
    Pentru a avea o confirmare oficială a ceea ce se întâmplă, astăzi reporterii ziarului IntactMediaNews.ro  au stat  vorbă, telefonic, cu Preşedinta Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale, şi am găsit răspuns la câteva întrebări relevante.
Citeşte mai mult...
 
Noi programe educationale IGR-MNG PDF Imprimare
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013 19:15

                PROGRAME    EDUCATIONALE   AN   SCOLAR   2013 - 2014
                     
         Oferta educationala a IGR - Muzeului National de Geologie cuprinde trei programe concepute de specialisti in domeniu educatiei,geologiei si artelor plastice pentru copiii dornici sa-si puna la incercare indemanarea si creativitatea. Programele se adreseaza prescolarilor( 5 si 7 ani) si scolarilor claselor I – VIII.
     Durata unei intalniri este de 1h. si 15 min. si cuprinde parte teoretica cu prezentare Power Point si aplicatii practice specifice artelor plastice.

Citeşte mai mult...
 
Parintii care au avut venituri 12 luni in ultimii 2 ani anteriori nasterii ar putea lua indemnizatie PDF Imprimare
Marţi, 24 Septembrie 2013 20:11

    Comisia pentru Muncă din Senat a adoptat, marţi, raport favorabil pentru o propunere legislativă prin care se stabileşte că părinţii care au realizat venituri impozabile timp de 12 luni în ultimii doi ani anteriori naşterii vor beneficia de indemnizaţie lunară pentru creşterea copiilor.


    Potrivit iniţiativei legislative care modifică Ordonanţa 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, aceste drepturi ar urma să fie acordate începând cu 1 ianuarie 2014.

     Prin raportul Comisiei, adoptat în unanimitate, cu amendamente, termenul iniţial de trei ani a fost redus la doi ani, pentru a fi armonizat şi cu legislaţia privind acordarea indemnizaţiei de şomaj, unde se iau în calcul 12 luni lucrate în ultimii doi ani anteriori depunerii cererii de şomaj.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 10

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Social