Total Media News

Invatamant
Stagii de practica in cadrul Aspen Institute Romania PDF Imprimare
Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 20:54

        Aspen Institute Romania oferă, în cadrul Aspen Internship Program, stagii de practică în domeniile Cercetare și Informare, Politici Publice, Event Management, Leadership Programs.

                                          

    Durata internship-ului este de 4 luni, cu un program flexibil de 4 ore/zi, începând cu data de 16 ianuarie 2014. Stagiul este neremunerat, însă participarea poate include unele avantaje.

    Pe durata internship-ului, activitățile includ elaborarea, editarea si publicarea materialelor de comunicare si promovare, implicarea activă în organizarea evenimentelor Aspen, asigurarea suportului informativ pentru programele de politici publice si asistență în stadiile pregătitoare ale evenimentelor Aspen.

Cerințe:

- absolvent, recomandabil în domeniile: Economie, Științe sociale, Comunicare și PR, Științe politice

- abilități excelente de utilizare a Internetului

- utilizarea avansată a computerului

- eficiență în organizare si time management

- cunoștințe avansate de limba engleză

Citeşte mai mult...
 
M.T.S. organizeaza „Salonul National de Inventica şi Creaţie Stiintifica pentru Tineret 2013” PDF Imprimare
Joi, 14 Noiembrie 2013 14:04

               Ministerul Tineretului şi Sportului organizează în perioada 20 – 24 noiembrie 2013, la Complexul Expoziţional Romexpo, Bucureşti, cea de a XI-a ediţie a „Salonului Naţional de Inventică şi Creaţie Ştiinţifică pentru Tineret”.

 

      În cadrul evenimentului, tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 35 de ani, din toată ţara, pasionaţi de cunoaştere şi dezvoltare ştiinţifică, îşi vor expune invenţiile.

     Printre expozanţi, la „Salonul Naţional de Inventică şi Creaţie Ştiinţifică pentru Tineret” participă şi Ionuţ Budişteanu, tânărul care a conceput un sistem prin care automobilul se poate conduce singur şi care a obţinut marele premiu la concursul Intel International Science and Engineering Fair (Intel ISEF) din SUA. 

     Pentru meritele sale, românul  a fost inclus în topul celor mai influenţi 16 tineri din lume în 2013. De asemenea, printre concurenţi se numără şi The Solar Architect din Constanţa, ocupanţii locului 2 la concursul Space Settlement Design Contest organizat de NASA Ames Research Center, precum şi Catană Andreea Diana, ocupanta locului 9 în cadrul aceluiaşi concurs.

Citeşte mai mult...
 
Saptamana cetateniei europene la SNSPA PDF Imprimare
Luni, 04 Noiembrie 2013 21:05

       In perioada 4-8 noiembrie, SNSPA marcheaza Anul European al Cetateniei, prin organizarea seriei de evenimente din cadrul Saptamanii Cetateniei Europene la SNSPA,  in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si Institutul European din Romania.

                       
    Saptamana de manifestari va debuta in data de 4 noiembrie la deschiderea unui mini-targ de carte pe teme UE in SNSPA, la care vor participa mai multe edituri prestigioase din Romania, continuand cu o conferinta despre viitorul identitatii europene. In data de 5 noiembrie vom continua cu un workshop academic cu participare internationala si cu lansare de carte, iar in 6 noiembrie vom da cuvantul studentilor in cadrul unei sesiuni speciale de prezentare de eseuri pe teme UE.

Citeşte mai mult...
 
Elevii romani au cucerit medalii de aur si argint la Olimpiada Internat. de Stiinte ale Pamantului PDF Imprimare
Vineri, 20 Septembrie 2013 20:38

          Elevii români participanţi la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Pământului, desfăşurată în India, au obţinut o medalie de aur şi trei de argint, România ocupând astfel locul al treilea în clasamentul neoficial pe ţări.

                                                 

     Cea de-a VII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Ştiinţe ale Pământului (International Earth Science Olympiad - IESO) a avut loc la Mysore, în India, în perioada 11-19 septembrie.

     Palmaresul României - o medalie de aur şi trei de argint - este superior celui înregistrat la ediţia de anul trecut: două medalii de argint şi două de bronz. În clasamentul neoficial pe naţiuni, România s-a clasat pe locul al treilea (la egalitate cu Japonia), după Taiwan şi Koreea de Sud.

Citeşte mai mult...
 
Cifra de şcolarizare pentru studii superioare va scădea, iar cea pentru şcolile de meserii va creşte PDF Imprimare
Joi, 19 Septembrie 2013 18:54

    Ministrul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a anunţat, joi, că a încheiat un protocol cu ministrul Educaţiei în baza căruia va scădea cifra de şcolarizare pentru studiile superioare la învăţământ de stat şi va creşte cifra de şcolarizare pentru şcolile de meserii.


    "Am făcut un protocol cu ministrul Educaţiei să scădem cifra de şcolarizare pe studii superioare. Vorbesc de cifra de şcolarizare la stat, unde banii sunt de la buget, ce fac universităţile private, că părintele vrea să-l trimită acolo să aibă o diplomă să stea cu ea raft, e problema lui, dar banii de la buget mă interesează, cum se gestionează şi atunci am făcut un protocol cu domnul ministru Pricopie", a declarat Maria Grapini, joi, la Mamaia.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 16 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Invatamant