Total Media News

Invatamant
toate examenele administrate de British Council România se va face DOAR online PDF Imprimare
Sâmbătă, 23 August 2014 18:30

        Important: noutăți în ceea ce privește plata pentru toate tipurile de examene
    
                                                      
    
    Începând cu data de 1 noiembrie 2014, plata pentru toate examenele administrate de British Council România se va face DOAR online, cu cardul de credit/debit Visa sau Mastercard, și prin transfer bancar de la banca la care ai un cont deschis.

    Dacă nu ai un cont bancar, plata se poate efectua foarte simplu, la ghișeele Băncii Transilvania; cei de la bancă îți vor pune la dispoziție toate detaliile.
    Compania Chase Paymentech din SUA, liderul global în procesarea plăților online, asigură securitatea tranzacțiilor online efectuate prin intermediul website-ului British Council.

     Compania a fost aleasă de British Council în urma unui proces sever de selecție efectuat la nivel global, astfel încât să corespundă celor mai exigente cerințe de securitate online.,

 

 

Citeşte mai mult...
 
Daca tot NU se invata nimic-Guvernul vrea învățământ obligatoriu de la 3 ani PDF Imprimare
Sâmbătă, 23 August 2014 10:26

     Din 2018, în România, învățământul ar putea fi obligatoriu de la vârsta de 3 ani.


                                 


     Afirmația îi aparține ministrului Educației, Remus Pricopie.

    De asemenea, ministrul a declarat, potrivit svnews.ro, că ar putea fi modificată Legea Educației în Parlament sau printr-o Ordonanță de Urgență, astfel încât să fie introdusă obligativitatea învățământul de la 5 ani din 2015.

   Pricopie crede că aceste măsuri se impun din cauza faptului că elevii sunt din ce în ce mai nepregătiți, iar dovadă stau rezultatele foarte slabe în urma examenelor de evaluare din clasa a opta, precum și de la Bacalaureat.

Citeşte mai mult...
 
Global Confederation of Romanian Students PDF Imprimare
Vineri, 22 August 2014 21:54

                   Global Confederation of Romanian Students

 

                                                         

    CINE este  Global  Confederation  of Romanian Students  ?

     Înfiinţată de către studenţi români pentru studenţi români, Global Confederation of Romanian Students îşi propune să faciliteze integrarea studenţilor vorbitori de limbă română indiferent de ţara unde aceştia au decis să urmeze studiile precum şi să promoveze imaginea tinerilor absolvenţi români pe piaţa muncii din ţările respective.

      Misiunea noastră este de a te ajuta pe tine, studentul vorbitor de limbă română indiferent de ţara în care te-ai născut sau doreşti să studiezi, în a avea o experienţă şi o şedere cât mai plăcută în întreaga lume.

      A deveni membru al echipei G.C.R.S. reprezintă totodată o modalitate excelentă de a te implica în viaţa universitară şi în comunitatea studenţilor vorbitori de limbă română, de a întâlni alţi români care studiază sau lucrează în întreaga lume ori de a dezvolta noi abilităţi printr-o implicare directă în viaţa asociaţiei.

Citeşte mai mult...
 
Tabara Olimpicilor ! PDF Imprimare
Marţi, 19 August 2014 14:13

                          Tabara  Olimpicilor  la  Vama  Veche


                    

 

   Pentru al doilea an consecutiv, MTS prin Directia Tabere si Agrement pe care o coordoneaza    Domnul  Cezar  Stancu   desfasoara Tabara Olimpicilor! Ieri, la Vama Veche, am domnia  sa   avut deosebita onoarea de a da startul celei mai importante tabere din vara anului 2014!
  Timp de 3 saptamani, peste 400 de olimpici internationali si nationali, se vor bucura de un sejur la mare, ca urmare a rezultatelor deosebite avute!
 " Ma bucur enorm si ma simt implinit ca am putut sa le aducem o mica bucurie unor adevarate valori ale Romaniei! Pentru ei canta imnul si ei ne fac cunoscuti peste hotare! Felicitari dragilor si mult succes in continuare! " - domnul  Cezar  Stancu


Citeşte mai mult...
 
Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică, deschisă oficial de Chatief Kunjaya PDF Imprimare
Duminică, 03 August 2014 12:05

        Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică, deschisă oficial de Chatief Kunjaya  la  Suceava


                                                 
     Preşedintele Olimpiadei Internaţionale de Astronomie şi Astrofizică, prof.univ.dr. Chatief Kunjaya, a deschis oficial competiţia în cadrul unei festivităţi desfăşurate, sâmbătă seară, în curtea interioară a Cetăţii de Scaun a Sucevei, urând succes tuturor competitorilor.

     Kunjaya a urat bun venit elevilor, liderilor echipelor naţionale şi observatorilor din întreaga lume la cea de-a opta a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie şi Astrofizică, ce se desfăşoară la Suceava şi Gura Humorului până în 11 august, transmite corespondentul MEDIAFAX

    "Am aşteptat acest moment important încă de anul trecut de a concura în România, o faimoasă ţară din inima Europei. În acest an avem mult mai multe ţări participante la IOAA, respectiv 37 de ţări", a spus preşedintele OIAA.

   El a arătat că IOAA a devenit din ce în ce mai atractivă pentru mulţi elevi din toată lumea şi a mulţumit organizatorilor pentru că au reuşit să atragă noi ţări participante la eveniment.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 13 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Invatamant