Total Media News

Invatamant
Ministrul Pop vrea examen de admitere la liceu PDF Imprimare
Joi, 28 Iunie 2012 19:29
            Subiectul „ambiguu” de la proba de limba română e folosit ca exemplu de către ministrul interimar Marian Pop, pentru nevoia de modificare a admiterii în liceu. „Ceea ce s-a întâmplat la conceperea subiectelor la evaluarea naţională este un semn în plus că e nevoie de modificarea Legii educaţiei naţionale şi eliminarea acestor teste naţionale prin înlocuirea admiterii la liceu, fapt pentru care voi veni cu propunerea la Guvern să se introducă cât mai repede admiterea la liceu şi aceste erori care pot să ducă la o destabilizare în sistem să fie evitate”, a declarat Pop, citat de Agerpres.ro.
Citeşte mai mult...
 
Prima întrunire a Consiliului Naţional pentru Prevenirea si Combaterea Violentei in mediul scolar PDF Imprimare
Vineri, 22 Iunie 2012 07:54
Membrii Consiliului Naţional pentru Prevenirea şi Combaterea Violenţei în mediul şcolar s-au întrunit într-o primă şedinţă de lucru, luni, 18 iunie, la sediul MECTS. Întâlnirea Consiliului a fost prezidată de Secretarul de stat pentru învăţământ preuniversitar, domnul Stelian Victor Fedorca.

În cadrul întrunirii au fost discutate o serie de aspecte organizatorice cu privire la activitatea consiliului în raport cu obiectivul propus - iniţierea de campanii de prevenire şi combatere a violenţei în mediul şcolar, obiectiv ce reprezintă o prioritate naţională pentru România în acest moment.
Citeşte mai mult...
 
Conferinta Internationala IMEDIPA de Drept si Politici de Concurenta PDF Imprimare
Marţi, 19 Iunie 2012 14:28

    Centrul de Studii în Dreptul Concurenței din cadrul Facultății de Drept a Universității din București organizează, împreună cu Consiliul Concurenței din România și IMEDIPA, în zilele de 28 și 29 iunie 2012, Conferința Internațională IMEDIPA de Drept și Politici de Concurență, ediția a 6-a.

 

    Organizată sub supervizarea științifică a Comitetului Internațional Consultativ al IMEDIPA, organizație non-profit, Institutul de Drept și politici de Concurență cu sediul în Atena, Grecia și a Centrului de Studii în Dreptul Concurenței din cadrul  Facultății de Drept, Universitatea din București, conferința se desfășoară sub auspiciile Consiliului Concurenței din România.

Citeşte mai mult...
 
Stagiu platit la Luxemburg PDF Imprimare
Joi, 14 Iunie 2012 14:33

           Unitatea de Coordonare a Programului ESPON 2013, localizată în Luxemburg, este în căutarea a doi stagiari care să se alăture echipei internaţionale pe o perioadă de 5 luni.

                                            

           Stagiul începe în august/septembrie 2012.

Pentru a fi eligibili, studenții trebuie să fie în ultimul an de studiu și să aibă cunoștințe în unul din următoarele domenii: dezvoltare spaţială şi planificare, geografie, economie regională, studii europene şi/sau alte domenii relevante pentru dezvoltarea teritoriului.

Citeşte mai mult...
 
Mesajul adresat de secretarul de stat Stelian Victor Fedorca elevilor, profesorilor si parintilor PDF Imprimare
Marţi, 12 Iunie 2012 09:37
   

    „Doresc să urez succes elevilor care încep astăzi probele la bacalaureat şi să îi asigur că fiecare dintre noi, reprezentanţi ai ministerului şi cadre didactice, avem rolul de a crea toate condiţiile necesare desfăşurării unui examen corect, care să pună în evidenţă calităţile lor.


    Examenul de bacalaureat reprezintă deopotrivă pentru elevi şi părinţi un moment în care se acumulează mult stres, e o perioadă de tensiune emoţională.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 26 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Invatamant