Total Media News

Monden
inaugurare magazin Lotus Designer Boutique. PDF Imprimare
Vineri, 07 Noiembrie 2014 13:23

  

               

        Joi- 13 noiembrie 2014 -de la ora 19.00  are  loc  inaugurarea magazinului Lotus Designer Boutique.
    Sampanie, piscoturi, designeri , surprize si multa voie buna va asteapta joi seara !

   LOTUS   DESIGNER   BOUTIQUE

                  
 
   Este un magazin cochet situat pe Blvd. Mihail Kogalniceanu nr 9. Ofera o gama variata de produse unicat, lucrate in exclusivitate de talentatii designeri romani.

  Imbracaminte, accesorii din piele, bijuterii lucrate manual cu pasiune si indemanare sunt cateva dintre categoriile pe care le gasiti la Lotus Designer Boutique.

 

Citeşte mai mult...
 
Cum sa legi /dezlegi sireturile rapid PDF Imprimare
Marţi, 14 Octombrie 2014 16:06

 

                                          Ce  este  ZUBITS   ?

 

       Zubits can reportedly be applied to pretty much any existing laced shoes

   Legarea si dezlegarea sireturilor nu pot se pot afla pe lista de complicatii de zi cu zi , daca puteti face asta , de ce nu ?Asta e ideea din spatele Zubits , sunt magnetizati cu inchizatori care iau locul arcurilor .
Fiecare pereche de Zubitssunt filetate initial prin sireturile unui set existent de pantofi .

   În schimb, vă fixați doar fețele Zubits împreună pentru a închide la pantof, și trageți-le în afară atunci când este timpul să ia pantofii jos.

   Designerii Zubits din San Francisco , au depasit deja cu mult obiectivul lor de finantare , astfel incat se pare ca inchiderile vor deveni de fapt de productie . Cu 20 de dolari americani , veti obtine in prezent o pereche , presupunand ca totul merge conform planului.
Citeşte mai mult...
 
Inele de logodna PDF Imprimare
Vineri, 10 Octombrie 2014 11:44

  

                                                 

     Conform  divahair.ro,  alegerea inelului de logodna poate fi o adevarata provocare!

     Cu unul sau mai multe diamante, din aur alb sau galben, bijuteria pe care o va primi trebuie sa fie exact pe placul EI. Si pentru ca suntem cu totii diferiti, magazinul online Royal Diamonds  iti pune la dispozitie o gama vasta de inele de logodna cu diamanete.

    Istoria ne spune ca acest obiect provine inca din anul 1477, atunci cand arhiducele Maximiliam al Austriei i-a dat Mariei de Burgundia un inel cu diamant pentru a comemora logodna lor care se apropia. El i l-a pus pe al treilea deget de la mana stanga, deget despre care egiptenii antici credeau ca ar avea o vena care merge direct la inima. Restul... e istorie! In prezent, orice cuplu care doreste sa-si oficializeze relatia, alege intai un inel de logodna. 

Citeşte mai mult...
 
Apple Watch vs. Samsung Gear S PDF Imprimare
Joi, 25 Septembrie 2014 14:29

Cand vine vorba de smartphone , Apple si Samsung au o mare rivalitate .Aceasta s-ar putea manifesta si in cazul ceasurilor .

 

In privinta software-ului , Apple foloseste Watch OS , in timp ce Samsung foloseste Tizen . In ceea ce priveste voice controlul , Apple foloseste Siri ,iar Samsung S Voice . Niciunul din cele 2 , nu are camera  , insa ambele detin navigatie .

Samsungul va oferi 2 culori , in timp ce Apple va dispune de o varietate mult mai mare . Din punct de vedere al materialului , Samsungul este construit din plastic,  in timp ce ceasul Apple , are in componenta aur de 18 karate , aluminiu , piele , si plastic.

Navigation

Citeşte mai mult...
 
Cele mai interesante 4 trench-uri de toamna PDF Imprimare
Joi, 25 Septembrie 2014 14:07

                                                 Trench-ul

                             

                

    Trench-ul    este  articol vestimentar fara varsta, trench-ul se bucura si astazi de aceeasi popularitate ca in urma cu o suta de ani, cand a fost imaginat de Thomas Burberry, odata cu invenarea materialului impermeabil, numit gabardina. Fiind urmasul mantalelor purtate de soldatii britanici in Primul Razboi Mondial, trench-ul este considerat astazi o piesa vestimentara iconica, o piesa care completeaza util si inspirat orice garderoba.

Moda nu a ocolit nici in acest sezon clasicul item vestimentar, iar magazinele mass-market abunda de trench-uri de toamna in diverse interpretari. Trench-ul este perfect pentru calatorii si pentru vremea mofturoasa de toamna, iar in sezonul in curs chiar ai de unde alege: modele scurte, medii, cu insertii de piele sau clasice. Totusi, la nivel cromatic preferatele raman trench-urile bej. Iata, asadar, care sunt principalele tendinte in materie de trench-uri pentru sezonul de toamna 2014:

Trench-ul de toamna lung

La mare cautare in acest sezon, trench-ul lung a ajutat la conturarea unor personaje cheie din cinematografie. Cum ar fi aratat Humphrey Bogart in "Casablanca" fara celebrul trench?

Cu puternice influente masculine, acest model de trench de toamna se va incadra perfect in garderoba ta de birou. Daca porti sacou, arunca trench-ul peste umeri si vei obtine un look relaxat, dar care, in acelasi timp, denota putere si autoritate.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 20 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life