Total Media News

Monden
WONDER WOMAN- "Arta de a trece PESTE" PDF Imprimare
Marţi, 24 Februarie 2015 13:03

                                

     Pentru ca seara de 8 martie sa te prinda in forma ta cea mai buna, vino la pranz si petrece o ora si jumatate de exercitii pentru a-ti amplifica energia si cunoasterea.

     WONDER WOMAN- "Arta de a trece PESTE", din seria “Exercitii pentru femei”

CE FACEM ?
Exersam vorbind si miscandu-ne...Minte usoara, corp usor...
Parcurgem impreuna, instrumentele , cauzele, modalitatile prin care trecemPESTE emotii si blocaje , astfel incat sa ne fie..usor:)
A trece PESTE...poate fi chiar placut, daca intelegi JOCUL. Treci peste asteptari, dezamagiri, frici, prejudecati, deceptii, daca stii ce sunt ele.

Citeşte mai mult...
 
Primele 8 modele de cizme ce sunt in tendinte PDF Imprimare
Marţi, 03 Februarie 2015 16:58

                                       

      Cand cumperi o pereche de cizme, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte, printre acestea numarandu-se calitatea materialului din care sunt confectionate, gradul de confort pe care ti-l ofera indiferent de situatie (fie ca stai la birou, fie ca mergi pe jos sau pur si simplu stai in picioare), evenimentul si tinuta potrivite modelului respectiv si, desigur, pretul. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta 8 modele de cizme in tendinte din care il poti alege pe cel preferat, tinand cont de factorii pe care ti i-am enumerat anterior.

      Desigur ca fiecare femeie are o alta scara de valori in functie de care achizitioneaza o pereche de incaltaminte, mai ales ca sunt persoane care adopta preponderent stilul smart casual sau, din contra, pe cel elegant.

Asadar, sa vedem care sunt modelele de cizme din care poti alege!

Ce modele de cizme se poarta.....

 

Citeşte mai mult...
 
Paulina Vega, reprezentanta Columbiei este Miss Univers 2015 PDF Imprimare
Marţi, 27 Ianuarie 2015 08:47

                                              

     Paulina Vega, reprezentanta Columbiei, a câştigat duminică titlul de Miss Univers în cadrul celei de-a 63-a ediţii a celebrei competiţii internaţionale.

     Printre finaliste s-au mai aflat reprezentantele din Statele Unite ale Americii, Olanda, Ucraina şi Jamaica.

     Pe locul secund s-a clasat Miss Statele Unite ale Americii, Nia Sanchez (24 de ani), podiumul fiind completat de Miss Ucraina, Diana Harkusha (20 de ani). Printre cele cinci finaliste s-au aflat şi reprezentantele Olandei, Yasmin Verheijen (20 de ani), şi Miss Jamaica, Kaci Fennell (22 de ani). Miss Univers. Câştigătoarea, nepoata unui celebru tenor .

     În vârstă de 22 de ani, Paulina Vega este fiica medicului cardiolog Vega Llamas şi a Laurei Dieppa şi nepoata celebrului tenor Gatson Vega. De asemenea, bunica ei, Elvira Castillo, a fost încoronată Miss Atlantic în 1953.

     Încă din copilărie, mai exact de la vârsta de opt ani, Paulina Vega a intrat în lumea modelingului. Acest lucru nu a împiedicat-o însă să devină absolventă a unei şcoli germane din Columbia.

 

 

Citeşte mai mult...
 
FashionTV Winter Festival – Brașov PDF Imprimare
Luni, 26 Ianuarie 2015 15:09

       

                                             

         

    Au  mai  ramas  citeva  zile   până la cel mai important eveniment de modă al acestui început de an: FashionTV Winter Festival, care va avea loc pe 30 și 31 ianuarie 2015, începând cu ora 20:00, la Conacul Heldsdorf din Hălchiu, Brașov.

    Cei mai în vogă designeri ai momentului (Cristiana Maria Purdescu, Andreea Dogaru, Laura Olteanu, George Hojbotă, Geanina Olaru, Eugen Olteanu, Adela Diaconu & Ciprian Vaida) și câteva dintre cele mai tari branduri din industria fashion (Cielo Venezia 1270, Lamonza, BSB, Braiconf, Mineli, Glamour Fur, Marsay), plus cele mai bune și mai premiate manechine din România (Miss România, Miss Miluna, Top Model România) vor face din Brașov Capitala modei sud europene. Evenimentul va fi găzduit de Conacul Heldsdorf, din Hălchiu (Brașov).

 

Citeşte mai mult...
 
Cum incepe anul fiecare zodie - Horoscop PDF Imprimare
Miercuri, 31 Decembrie 2014 12:49

                  

    BERBEC – horoscopul zilei de joi, 1 ianuarie 2015

    Renumiti pentru capacitatea lor de organizare, inceputul lui 2015 ii prinde pe Berbeci intr-o stare surprinzatoare de lipsa de organizare. Desi in ultima zi a lui 2014, miercuri, pe 31 decembrie, Berbecii au facut tot posibilul sa nu lase treburile neterminate, ei reusesc sa duca totul la bun sfarsit. Spre norocul lor, oamenii apropiati nativilor din Berbec ii ajuta sa renunte la framantarile pe care le au pe fondul lipsei de organizare si sa se bucure de prima zi din 2015. Mai mult, Berbecii isi promit sa puna mai mult accent pe creativitatea lor, realizand, intr-un final, ca aceasta este baza unor planuri reusite. Totodata, reusesc sa imbratiseze placerea momentului, prezentul, lasand deoparte grijile viitorului si frustrarile trecutului.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 18 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life