Total Media News

Monden
TIGER CLASSIC CONSTANTA PDF Imprimare
Marţi, 18 August 2015 21:55

                                     

   Sala Sporturilor Constanța va fi, în 22 august, gazda celei de-a VIII-a ediții a competiției sportive Tiger Classic.

   Spectatorii vor putea asista la concursuri și demonstrații sportive de bikini-fitness, crossfit, fitness-bodybuilding, arte marțiale și skandenberg.

   Tot în cadrul acestei competiții, va fi organizată o zonă expo cu aparatură de fitness, spinning, crossfit, produse bio, suplimente nutritive și multe altele, unde spectatorii se pot înscrie la diverse concursuri și tombole cu premii. Sponsorii evenimentului sunt Mens Mentis, Proteina Mea, O1, Nanox Romania, Vitabolic, ProNutrition, Redis, Hymalaia și VIKING GYM.

  

CROSS CIRCUIT

Locatia competitiei: SALA SPORTURILOR CONSTANTA

Inscriere: 21 august, in intervalul orar 19 – 21, pe plaja Crema din Mamaia


 

Citeşte mai mult...
 
Suedia a câştigat finala EUROVISION 2015 PDF Imprimare
Duminică, 24 Mai 2015 08:54


                 

     Suedia a câştigat finala EUROVISION 2015, cu piesa "Heroes", interpretată de Måns Zelmerlöw. România, reprezentată de trupa Voltaj, cu melodia "De la capăt/ All Over Again", a ocupat poziţia 15-a. Finala a avut loc sâmbătă seară, la Wiener Stadthalle.

      Cea de-a 60-a ediţie a concursului Eurovision s-a desfăşurat la Viena, în Austria, după ce artistul travestit Conchita Wurst a câştigat ediţia din 2014 a competiţiei, cu piesa "Rise Like a Phoenix".

      Ediţia din 2016 a concursului Eurovision se va desfăşura în Suedia, după ce cântăreţul Måns Zelmerlöw a câştigat competiţia din acest an, cu piesa "Heroes", care a obţinut un total de 365 de puncte.

Citeşte mai mult...
 
DANCE"S - Romanian National Championship 2015 PDF Imprimare
Vineri, 01 Mai 2015 09:45

                                 Artistic   DANCE"S

      - Romanian National Championship  2015

 

                      

 

 

  **  --    https://onedrive.live.com/view.aspx?cid=B73340E40CB62A35&resid=b73340e40cb62a35!771&wacqt=sharedby&app=Word

*

Citeşte mai mult...
 
Bucharest Fashion Week 2015 la final PDF Imprimare
Marţi, 28 Aprilie 2015 08:26

  

                   

                    

    Ultima seara a festivalului international de moda Bucharest Fashion Week Spring 2015 a dat o definitie a stilului prin colectiile remarcabile a 9 branduri si designeri care au atras aprecierea publicului, dar si prin prezenta vedetelor pe catwalk.

   Desemnata designerul anului 2014 in cadrul Bucharest Fashion Week, Andreea Dogaru a deschis cea de-a treia seara a festivalului de moda cu o colectie gotica care reprezinta o extensie a personalitatii sale.

   Adela Diaconu, prezenta pentru a doua oara la Bucharest Fashion Week, a facut senzatie cu o colectie inspirata de personalitatile romanesti marcante ale sportului. Colectia „Campionii“ este dedicata acelora care au contribuit la realizarea istoriei sportului romanesc si care au fost „ambasadori“ ai tarii in lume, gratie rezultatelor pe care le-au avut. Si de aceasta data ingenioasele tinute ale Adelei au fost completate de coafuri realizate de Ciprian Vaida si echipa sa de stilisti de la Salon Portre. Tinutele imbina armonios linia minimalista cu decupajele geometrice si cromatica vesela, imbogatita de imprimeuri si aplicatii care redau stilizat siluete de sportivi. Prin acesta prezentare de moda s-a dorit infatisarea fetei frumoase a Romaniei, iar sportivii au fosti alesi ca sursa de inspiratie si exprimare fiind personalitatile romanesti care au adus mereu in atentia lumii tara noastra in sens pozitiv.

 

Citeşte mai mult...
 
Bucharest Fashion Week – Spring PDF Imprimare
Joi, 23 Aprilie 2015 20:04

 

                

    Designeri și branduri din Franța, Italia, Maroc, Ucraina, Republica Moldova și, evident, România vor urca pe podiumul Bucharest Fashion Week (24-26 aprilie 2015) la cea de-a XXII-a ediție a celui mai important festival de modă din țară.

     După ce a stârnit ropote de aplauze cu cea mai nouă colecție a sa la Paris Fashion Week, franțuzoaica Claudine Ivari va aduce pe catwalk-ul Bucharest Fashion Week 20 de piese vestimentare Made in France, cu detalii fine, brodate de mână. O colecție mixtă Haute Couture & Luxury Ready-To-Wear.

    Claudine Ivari este doar unul dintre cei aproximativ 30 de designeri care își vor prezenta cele mai noi creații ale lor pe podiumul BFW – Spring.

   În zilele următoare vă vom prezenta și alte nume importante din industria fashion care vor veni la București, pentru Săptămâna Modei.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 17 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life