Total Media News

Monden
Delia Duca reprezintă România în competiţia Miss Grand International 2014 din Thailanda PDF Imprimare
Duminică, 21 Septembrie 2014 18:32

        Delia Duca din Braşov reprezintă România în competiţia Miss Grand International 2014 din Thailanda, după ce a câştigat selecţia naţională a acestui concurs de frumuseţe.

               

                         

   În urma selecţiei naţionale Miss Grand International România 2014, organizată în Capitală de agenţia ExclusivEvent, Delia Duca a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competiţiei Miss Grand International 2014, competiţie care a debutat în acest an pe 17 septembrie şi se va încheia pe 8 octombrie, în Thailanda, informează organizatorii.

   În competiţie participă 85 de ţări. Marea finală va avea loc pe stadionul Huamark din Bangkok, în data de 7 octombrie, fiind transmisă în direct, online, de la ora 10.00 (ora României, n.r.) pe pagina: https://www.facebook.com/miss.grand.romania.fan.page .

 

    Delia Duca are o înălţime de 180 de centimetri, dimensiuni 88-60-90, este licenţiată în informatică şi deţine o diplomă de master în "Algoritmi şi Produse Software". Este programator la sediul din Braşov al unei firme internaţionale de software şi prezentatoarea unui telejurnal de ştiri la un post de televiziune.

 

Citeşte mai mult...
 
5 sacouri in tendinte care merg la blugi PDF Imprimare
Marţi, 16 Septembrie 2014 10:37

              Sacoul a devenit o piesa de rezistenta in ultimele sezoane in garderoba multor fashioniste, iar cea mai populara combinatie vestimentara este cea cu blugi

 

         Conform  divahair.ro  ,totul ar putea parea simplu: un outfit de zi, un sacou simplu, o pereche de blugi si una de balerini sau de pantofi cu toc. Insa nu este chiar asa, pentru ca nu orice tip de sacou se potriveste la jeansi. Asadar, iata 5 sacouri care merg la blugi si sunt in tendinte in acest sezon!

Sacouri care merg la blugi: 5 tipuri in tendinte

Sacoul masculin

Acest tip de piesa vestimentara este unul dintre cele mai populare sacouri care merg la blugi. Nu mai este o surpriza pentru nimeni faptul ca este inspirat din garderoba masculina si ca face furori si in acest sezon. Mizeaza pe modele negre, cu o croiala dreapta si buzunare laterale. De obicei, tipurile de sacouri oversize se poarta cu jeansi skinny, insa daca ai picioarele lungi, le poti asorta si la o pereche de blugi boyfriend si, neaparat, purtate cu pantofi cu toc inalt.

sacou masculin sacou masculin


Sacoul asimetric


Inca din 2013, sacoul asimetric a luat cu asalt moda strazii. Este chic, interesant si completeaza cu succes mai multe stiluri vestimentare. Opteaza pentru modele cu taieturi ascutite si fara guler. Blugii decolorati si cu taieturi vor fi piesa ideala pentru completarea unui outfit de succes.

 

Citeşte mai mult...
 
Bioki a lansat în România gama britanică de produse cosmetice bio Evolve Beauty PDF Imprimare
Miercuri, 10 Septembrie 2014 18:52

     Loțiuni pentru curățarea delicată a tenului, tratamente speciale, creme hidratante cu efecte anti-ageing, creme pentru corp, șampoane, balsamuri și tratamente pentru păr, iată doar câteva dintre minunatele produse din gama Evolve care vă așteaptă.

              


    Create cu ingrediente naturale bine cunoscute pentru efectele lor deosebite, precum uleiul de Argan, semințele de moringa, uleiul peruvian Sacha Inchi, fructele goji sau peptidele de origine naturală, produsele Evolve sunt un adevărat răsfăț pentru piele și păr, încântând prin calitatea, eficiența și aromele lor minunate.
    Certificate organic de către Ecocert, acestea nu conțin parabeni, SLS/SLES, ftalați, parfumuri și coloranți sintetici sau alte substanțe nocive similare, nu a fost testate pe animale, iar o mare parte dintre acestea sunt potrivite inclusiv pentru vegani. În plus, ambalajele acestora sunt biodegradabile, create 100% din plastic reciclat, o dovadă în plus a valorilor etice care stau la baza acestui Brand modern, conceput cu gândul la om și natură.

 

Citeşte mai mult...
 
CASTING SUPERMODELS by CATALIN BOTEZATU PDF Imprimare
Duminică, 31 August 2014 20:02

                                           CASTING   ...........

  Toamna aceasta încep, alături de KanalD, un nou proiect în care cred foarte tare.

 

                    


   Vreau să-i găsesc pe băieţii sau fetele care vor duce România din nou, pe podium! Pe podiumul de prezentare a modei.
   „Milano, Paris, Londra, New York! Toate drumurile spre capitalele modei pornesc din câteva oraşe de casting! Fii acolo! Încep preselecţiile pentru competiţia „SUPERMODELS” by Cătălin Botezatu.

     Nu trebuie sa fii nici mai bun, nici mai frumos decat esti !

 

   Trebuie doar să indraznesti! Indiferent daca esti fata sau baiat, daca ai peste 18 ani, arati bine, esti carismatic si ai mintea ascutita, vino la cel mai sexy si mai incitant casting al toamnei! Fa pasul decisiv spre o cariera internationala in modeling!Te asteptam in urmatoarele orase:


2 Septembrie - Bacau, President Hotel, ora 15:00
3 Septembrie - Iasi, Grand Hotel Traian, ora 15:00
5 Septembrie - Cluj, Grand Hotel Napoca, ora 11.00
6 Septembrie - Timisoara, Hotel Timisoara, ora 11.00
7 Septembrie - Craiova, Hotel Bavaria, ora 11.00
8 Septembrie - Bucuresti, Club Le Gaga, ora 15.00


Citeşte mai mult...
 
Care sunt cele mai populare costume de baie din 2014 ? PDF Imprimare
Vineri, 08 August 2014 15:42

         Decupajele senzuale care au facut furori de-a lungul timpului, se regasesc in vara lui 2014 pe cele mai nonconformiste costume de baie.

                                                            

   Pentru ca invariabil in fiecare vara adaugi un nou costum de baie in garderoba, ce-ai zice ca urmatorul sa fie unul negru, cu decupaje sau transparente seducatoare ?

  Si vedetele adora aceasta tendinta. InnaDelia si Antonia sunt doar cateva dintre divele autohtone care si-au achizitionat deja un costum de baie cu decupaje senzuale. 

  Iata ce costume de baie trebuie sa porti in acest sezon in functie de stilul tau:

  Costumul de baie cu decupaje senzuale

  Costumul de baie negru, din doua piese, adulat de-a lungul timpului de milioane de femei din generatii diferite, a fost reinventat in acest sezon intr-o maniera noua si extrem de seducatoare. Designerii ne propun costumele de baie cu decupaje senzuale care contureaza armonios sanii sau dezvaluie discret cateva portiuni de piele la nivelul slipului.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 21 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life