Total Media News

Auto
Echipele Dunlop din Le Mans isi vor face debutul oficial in sezonul 2013 in acest weekend PDF Imprimare
Vineri, 12 Aprilie 2013 22:11

                Echipele Dunlop din Le Mans își vor face debutul oficial în sezonul 2013 în acest weekend la cursa de la Silverstone a Campionatului Mondial de Anduranță

                 

    După o iarnă concentrată pe dezvoltare și testări, partenerii și clienții Dunlop vor testa noile anvelope în acest weekend la Silverstone, unde va începe atât Campionatul Mondial de Anduranță FIA 2013, cât și Campionatul European Le Mans Series 2013.

    În Campionatul Mondial de Anduranță FIA (WEC) Dunlop domină clasa LMP2 cu opt din cei zece participanți care au optat pentru același brand care a câștigat titlul în 2012 și în 2011 în Intercontinental Le Mans Cup, predecesorul WEC. Campionatul mondial, care are cursa de 24 de ore de la Le Mans ca etapă principală, începe duminică cu o cursă mai ușoară, de doar șase ore.

Citeşte mai mult...
 
Ford Focus a fost anul trecut cel mai bine vandut autoturism la nivel mondial PDF Imprimare
Joi, 11 Aprilie 2013 11:54

      Compania de analiza R.L Polk&Co a stabilit care a fost cel mai bine vandut autoturism la nivel mondial pentru anul 2012.
                          
        Ford Focus a fost anul trecut cel mai bine vandut autoturism la nivel mondial, urmat de modelul Corolla fabricat de Toyota Motor. Anul trecut au fost inmatriculate 1,02 milioane de masini Ford Focus, fata de 872.77 Corolla. Pe locul al treilea s-au plasat vehiculele pickup serie F ale Ford, modelul subcompact Fiesta pe pozitia a sasea, iar Chevrolet Cruze al General Motors pe locul opt, inaintea autoturismului Civic al Honda, transmite Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
LEXUS EURO ASSISTANCE - NIMIC NU TE POATE OPRI DIN DRUM PDF Imprimare
Joi, 04 Aprilie 2013 11:47

·             Incepand cu 1 aprilie 2013 fiecare model Lexus nou livrat va fi acoperit de garantie de mobilitate pe durata a 5 ani.

                          

·             Lexus Euro Assistance reprezinta cel mai cuprinzator pachet de mobilitate din piata inclus la livrarea unui model nou (criteriu combinat de acoperire si durata)

·             Serviciile de mobilitate Lexus acopera peste 40 de tari din Europa

·             Cei 5 ani de Lexus Euro Assisstance vin in completarea celor 5 ani garantie oferiti de Lexus in Romania

·             Lexus Euro Assistance este disponibil si pentru autoturisme Lexus rulate care nu au atins vechimea de 10 ani, contra cost.

Citeşte mai mult...
 
Noi propuneri privind CODUL RUTIER: Totul despre noile amenzi si masinile inmatriculate in alte stat PDF Imprimare
Marţi, 02 Aprilie 2013 19:52

        Şoferii care conduc băuţi, nu acordă prioritate pietonilor sau depăşesc viteza regulamentară cu peste 60 de kilometri pe oră vor avea permisele suspendate timp de 120 de zile şi vor plăti amenzile maxime, de la 1.575 la 7.500 de lei, potrivit unui proiect de lege lansat în dezbatere publică de MAI.

                                                              

       Proiectul de lege pentru pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice (Codul rutier) a fost lansat marţi în dezbatere publică, pentru 10 zile, pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

        Amenzile maxime prevăzute în ordonanţă, în clasa a V-a de sancţiuni, de la 21 la 100 de puncte-amendă (1.575 - 7.500 de lei), care în prezent se aplică numai persoanelor juridice ar urma să fie aplicate şi şoferilor care conduc având o alcoolemie de sub 0,8 grame/ litru, nu acordă prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversare sau depăşesc limita maximă de viteză pentru sectorul respectiv de drum şi categoria de vehicul căreia i se aplică cu peste 60 de kilometri pe oră.

Citeşte mai mult...
 
Kia lanseaza noul Soul la Salonul Auto de la New York PDF Imprimare
Duminică, 31 Martie 2013 18:02

     Cu un design îmbunătățit, dotări impresionante și un comportament dinamic mai bun, noul Kia Soul își face debutul la New York.

                                        

       Inspirat din conceptul Kia Track'ster, noul Soul are ca misiune să continue dominația Kia în segmentul său de piață și să reprezinte în continuare o soluție perfectă de vehicul urban cu utilitate evidentă.

       New York, "The Big Apple", probabil cea mai cunoscută metropolă americană, este locul în care își face debutul mondial cel mai popular vehicul de pasageri din gama Kia - noul Soul. Lansarea are loc cu ocazia celei de-a 113-a ediții a Salonului Internațional Auto de la New York. Deși este un vehicul complet nou, caracterul său propriu s-a menținut nealterat, dar împrumută și multe elemente de la conceptul Track'ster, lansat anul trecut. Şasiul este complet nou și este mai rigid decât cel anterior, mai lung și mai lat. Deși proporțiile exterioare s-au păstrat, noul Soul oferă acum mai mult spațiu atât pentru pasageri, cât și pentru bagajele lor.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 110 din 138

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto