Total Media News

Esential
Anul profetic 2012 - generalitati PDF Imprimare
Marţi, 17 Ianuarie 2012 08:53

01.01.2012, 00h00' (+2h00GMT), 26E06/44N24
 
Anul 2012 nu este sfarsitul lumii, asa cum se vehiculeaza peste tot, chiar si in paginile revistelor care se doresc de tinuta.

   

 

Este vorba doar despre sincronicitatea dintre sfarsitul a trei calendare fundamentale pentru spiritualitatea umana a acestor timpuri, si anumite aspecte planetare, toate indicand finalul unei ere ceresti, al unei varste din dezvoltarea civilizatiilor terestre, si, totodata, inceputul unei noi etape de evolutie. In acest sens, inclusiv termenul "apocalipsa" trebuie inteles asa cum se cuvine, deoarece el inseamna "transformare". Evenimentele pe care le asteptam cu sufletul la gura, in speranta ca "cineva" ne va scuti peste noapte de propriile lectii la nivel planetar, se vor desfasura ceva mai lent, intervalul rezervat lor fiind cel dintre 2010 si 2030.

Citeşte mai mult...
 
Simbolismul planetelor - introducere PDF Imprimare
Luni, 16 Ianuarie 2012 13:18

   Se stie ca sistemul nostru Solar este compus din noua planete, care se rotesc in jurul Soarelui.

Cea mai apropiata planeta de Soare este Mercur cu o revolutie in jurul Soarelui de 88 de zile, urmata de planeta Venus, cu o revolutie de 225 de zile, Pamantul (Terra sau Gaia) - un an, Marte cu o revolutie de 697 de zile.
                       
Urmeaza planetele grele: Jupiter, cu o revolutie de aproape 12 ani si care are o raza de 11 ori mai mare decat cea a Pamantului, si Saturn care este de 9 ori mai mare, cu o revolutie solara aproximativa de 29 de ani.

In continuare sunt localizate "planetele transpersonale" - asa cum sunt numite ele in astrologie. Descoperirea lor a inceput din 1781 cu Uranus, urmata de Neptun, in 1846 si Pluton in secolul nostru, 1930. Aceste planete datorita faptului ca au revolutii solare foarte mari, in astrologie sunt considerate ca avand efecte globale, ce caracterizeaza o anumita generatie de oameni, fara a avea efecte importante la nivel individual.

Prin intermediul astrologiei ezoterice, care urmareste evolutia spirituala a fiintei umane, planetele sunt ierarhizate in functie de nivelul lor de vibratie si dupa modul in care energiile planetare se reflecta in fiinta umana si in intreaga natura a planetei noastre.

Nivelurile de vibratie ale planetelor

Pentru a intelege mai bine simbolismul de baza al planetelor vom evidentia cele trei niveluri specifice ale acestora: inferior, normal sau mediu si spiritual, ce caracterizeaza primele sapte planete.

1. Nivelul inferior. Reprezinta atributiunile materiale ale planetei, energiile grosiere ce sunt folosite doar pentru integrarea materiala. Aici se regasesc egourile, fricile, tendintele negative, suferintele etc. Fiintele la care predomina acest nivel, sunt cele care din punct de vedere al principiilor planetei in cauza, se complac in greselile trecutului, se rotesc in aceleasi cercuri vicioase, lupta adeseori intr-un mod inconstient impotriva propriei naturi, arzandu-si karma negativa prin suferinta. Acest nivel reflecta tendinta de complacere si inertie a fiintei umane.

2. Nivelul mediu. Aici se regasesc valorile generale, obisnuite ale planetelor. Prevalenta la acest nivel este data de acele principii care se incadreaza in sfera diferitelor legi sociale si spirituale, acceptate de o intreaga masa de oameni. Recunoastem aici dorinta de afirmare si integrare socio-profesionala, precum si calitatile puse in slujba bunastarii vietii cotidiene (in favoarea noastra si a celorlalti). Fiintele cu astfel de predominante sunt interesate de orice forma de actiune fara a tine cont prea mult de un anumit scop, folosindu-si calitatile doar pentru o mai buna integrare si evolutie sociala. Lipsa unui ideal spiritual va conduce la folosirea incorecta a resurselor vitale, specifice planetelor corespunzatoare, la risipire in actiuni inutile si uneori revenirea periodica - datorita mai ales lipsei de multumire si de apreciere a valorilor spirituale - in planul inferior. Acest nivel reflecta tendinta de dinamism si actiune a fiintei umane.

3. Nivelul spiritual. Pune in evidenta cele mai inalte forme de expresie ale vibratiilor planetare, perceptele necesare evolutiei spirituale. Cand vibratiile planetare ating acest nivel de trezire in fiinta umana, avem de a face cu fiinte care si-au asumat deja responsabilitatea evolutiei spirituale. Regasim aici cele mai speciale calitati ale planetelor: puterea de transmutare si sublimare a unor energii negative, modestia, compasiunea si mai ales aspiratia nezdruncinata de a ne depasi, de a ne perfectiona.

La acest nivel, in raport cu celelalte doua, se urmareste bransarea la o sfera de energie macrocosmica, pentru ca omul ofera tot ce are mai bun si actioneaza in armonie cu legile spirituale. El tinde spre a deveni un releu de manifestare a energiilor cosmice, pentru ca altfel resursele noastre se epuizeaza foarte repede si chiar daca aparent avem succes folosind energia primelor doua planuri, pana la urma se va dovedi contrariul Acest nivel reflecta cele mai inalte si spirituale aspiratii ale omului.

Vibratiile subtile ale planetelor se manifesta in viata noastra osciland intre aceste trei niveluri in functie de predominanta scopurilor si aspiratiilor noastre. Este foarte important sa reusim sa constientizam chiar periodicitatea acestor oscilatii si astfel sa preintampinam aparitia problemelor de orice fel.

 



Planetele transpersonale nu au valori negative, deci nu prezinta aceste trei niveluri.
autor: Bartha Zoltan, Centrul de Cercetari si Aplicatii Astrologice "Helios" Cluj-Napoca

 
Bilanţul distrugerilor din timpul protestelor de duminică PDF Imprimare
Luni, 16 Ianuarie 2012 10:03
 

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a prezentat, luni, un bilanţ al distrugerilor din timpul protestelor de duminică, soldate cu pagube considerabile, de la deteriorarea semafoarelor, vandalizarea sediilor de bănci, bancomate, ruperea gardurilor de delimitare a străzilor.



Edilul şef al Bucureştiului a afirmat că au fost distruşi 400 de metri liniari de garduri de delimitare, între Bulevardele Universitate pe I.C. Brătianu, şapte semne de circulaţie, intrarea în pasajul Dimitrie Cantemir.

Totodată, Oprescu a infromat că opt staţii ale Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) au fost distruse : două de la magazinul Unirii, doua de la Hanul lui Manuc şi patru din staţia Sf. Gheorghe.

 

 

 

 

 

 

 

 

** sursa  : MEDIAFAX

 
NASA a descoperit cel mai mic sistem planetar de până acum PDF Imprimare
Duminică, 15 Ianuarie 2012 08:47

Cercetatorii NASA au descoperit trei noi planete din afara sistemului nostru solar, cu ajutorul datelor colectate de telescopul spaţial Kepler.

                      

 

                 Cea mai mică are dimensiunile planetei Marte, relateaza Spaceflight.com, citat de green-report.ro."Astronomii abia încep să confirme miile de planete descoperite de Kepler până acum.

Faptul că am găsit una mică precum Marte este uimitor, şi ne spune că ar putea exista o mulţime de astfel de planete în jurul nostru", a declarat Doug Hudgins, cercetator din cadrul programului Kepler, la sediul NASA din Washington.Planetele sunt aproape de steaua lor, denumită KOI-961, care are diametrul de doar o şesime din cel al Soarelui şi este cu 70% mai mare decât Jupiter.

Cele trei planete au nevoie de doar doua zile pentru a orbita steaua."Acesta este cel mai mic sistem solar descoperit pana acum.

Este de fapt mai asemanator ca marime cu Jupiter si lunile sale decat orice alt sistem planetar.

Descoperirea reprezinta o noua dovada privind diversitatea sistemelor planetare din galaxia noastra", a declarat John Johnson, cercetator principal la Exoplanet Science Institute al NASA, din Pasadena, California.

 

**  sursa  :  jurnalul.ro

 
Ciumbrud Plant anunta lansarea noului magazin online www.4garden.ro PDF Imprimare
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 08:16
 

Avem deosebita placere sa va informam ca incepand cu luna Decembrie, am lansat noul magazin online www.4garden.ro. Magazinul dezvoltat pe o platforma de comert electronic personalizata, vine in sprijinul clientilor, cu noi optiuni de utilizare pentru a simplifica procesul de cumparare. Designul placut si usor de utilizat, ofera posibilitatea vizitatorilor ca prin, meniurile si zonele de cautare sa gaseasca intr-un timp scurt produsele si informatiile de care au nevoie.

 

 

                 

Istoric: Site-ul de comert online www.4garden.ro a fost lansat in toamna anului 2010, fiind orientat spre vanzarea de material saditor ( pomi fructiferi, vita de vie, butasi trandafiri si arbusti fructiferi ).

Compania si echipa: Ciumbrud Plant SRL compania care detine si administreaza magazinul 4garden.ro, are o exprienta de peste 15 ani in productia de material saditor, fiind unul dintre producatorii importanti din zona Ciumbrud a Judetului Alba. Bazandu-ne pe tehnologii de ultima generatie in productia de material saditor si o logistica foarte bine pusa la punct, suntem pregatiti sa onoram, in cele mai bune conditii, toate comenziile si cerintele clientilor, atat pentru plantele produse in pepinierele proprii, cat si pentru restul produselor comercializate pe magazin.

Produse magazin: In acest moment pe 4garden.ro, clientii nostrii pot gasii o gama diversificata de produse pentru gradina si agricultura: material saditor, avand ca unic furnizor Ciumbrud Plant, utilaje agricole producatorul autohton Ruris Impex, plante ornamentale produse de catre partenerul nostru de incredere, Biota SRL. Produsele se grupeaza astfel : pomi fructiferi (cais, cires, gutui, mar, migdal, par, piersic, prun, visin), arbusti fructiferi (agris, coacaz rosu, coacaz negru, mur, zmeur), butasi trandafiri (floribunda, parc, teahibrizi, urcatori) , butasi vita de vie (apirene, struguri de masa, struguri de vin), accesorii pentru gradinarit ( manusi pentru gradinarit ), utilaje agricole ( motosape, motocoase, masini de tuns iarba, motocultoare, motocoase cu masa, motopompe, motoferastraie, motofoarfeci, motoburghie, atomizoare, utilaje deszapezit, generatoare ), plante ornamentale ( arbusti ornamentali, conifere, arbori, arbusti cataratori ).

Planuri de viitor: Pentru ca stim cat de importanta este relatie dintre noi si clientul final, investim resurse importante pentru a dezvolta departamentul de comunicare, astfel, clientul sa fie permanent informat despre oferte si promotii. De asemenea, departamentul de preluare si livrare comenzi este unul foarte important, motiv pentru care incepand cu anul 2012 ne vom extinde activitatea intr-un sediu nou, cu depozit logistic si cu un numar semnificativ mai mare de angajati, pentru ca dvs., clientii nostrii, sa primiti produsele in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp.

Vom introduce produse noi pe magazin pentru a completa oferta noastra si cererea clientiilor. Astfel, in cel mai scurt timp posibil veti gasi produse noi pe magazin, de genul : bulbi de flori si seminte , plante artificiale ( pentru companii si diferite evenimente ), flori taiate ( pentru florarii ), precum si completarea gamei de utilaje agricole si accesorii pentru gradinarit.

De ce www.4garden.ro ?

In primul rand pentru ca, principalele noastre produse, din gama "material saditor" sunt produse in pepinierele proprii, garantandu-se astfel provenienta si calitatea produselor.

Pretul reprezinta un aspect important in luarea deciziei de cumparare, motiv pentru care, suntem permanent in atentia clientilor nostrii cu promotii noi si preturi competitive.

Comandand online sau telefonic castigati timp valoros pentru dvs., evitand astfel aglomeratia marilor magazine. Livrarile sunt prompte, produsele comandate ajungand direct la dvs, acasa.

Gama de produse este mult mai diversificata decat in magazinele fizice, oferindu-va posibilitatea de a cumpara produsele dorite, beneficiind in acelasi timp de garantia "100% Money Back" ca in termen de 15 zile, daca nu sunteti multumiti de produsele primite, le puteti returna. Date de identificare:

SC CIUMBRUD PLANT SRL
Sediu social: Ciumbrud, Str. Colinei, Nr. 25, Cod postal: 515202, Jud. Alba

CUI: 17364510

 


Pagina 127 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Esential