Total Media News

Esential
ROMANIA S-A INTORS IN RECESIUNE PDF Imprimare
Marţi, 15 Mai 2012 10:51

             

Produsul Intern Brut în trimestrul I 2012 a fost, în termeni reali, mai mic cu 0,1% comparativ cu trimestrul IV 2011 (date ajustate sezonier), ceea ce înseamnă o revenire a României în recesiune.

 

                

Faţă de trimestrul corespunzător din anul 2011, Produsul intern brut a înregistrat o creştere cu 0,3% pe seria brută şi cu 0,8% pe seria ajustată sezonier, a anunţat azi-dimineaţă Institutul Naţional de Statistică.

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
Carburant pentru un an, cadou de la MO L! PDF Imprimare
Duminică, 13 Mai 2012 11:44

 

Alimentează cu minim 20 de litri de carburant în benzinăriile MOL și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 3 carduri de carburant cu valoarea individuală de 6000 ron.

                          

Zilnic  poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 10 de carduri de carburant  cu valoare  individuală de 400 lei dacă ai alimentat cu  minim de 20 litri de carburant EVO.

Citeşte mai mult...
 
Romanian Boat Show implineste 7 ani de pasiune pentru yachturi PDF Imprimare
Miercuri, 09 Mai 2012 10:47

            Cel mai longeviv targ de yachturi, ambarcatiuni si accesorii din Romania, Romanian Boat Show, se afla anul acesta la cea de-a 7 editie. Evenimentul  se desfasoara in Piata Constitutiei din Bucuresti, intre 23 si 27 mai.

                                      

            Romanian Boat Show gazduieste, in acest an, peste 20 de expozanti din Romania si Bulgaria. Distribuitori si producatori de renume vor prezenta, pe parcursul a 5 zile, yachturi, barci cu si fara motor, veliere si accesorii. Evenimentul va avea loc chiar in centrul Bucurestiului, in Piata Constitutiei.

Citeşte mai mult...
 
Preturile alimentelor la nivel global au scazut in aprilie, pentru prima data in 2012 PDF Imprimare
Joi, 03 Mai 2012 12:49

Indicele Preţurilor Alimentelor, prin care organizaţia urmăreşte lunar evoluţia preţurilor pe piaţa mondială pentru un coş format din cereale, oleaginoase, lactate, carne şi zahăr, s-a situat la 214 puncte în aprilie, comparativ cu 217 puncte în martie, lună pentru care datele au fost revizuite, potrivit Reuters.

                  

Nivelul indicelui a fost împins în jos de scăderile lunare cu 2,5% a preţul porumbului, cu 1% la grâu şi cu 5% la zahăr, care au anulat majorarea cu 2,2% la uleiuri vegetale.

Citeşte mai mult...
 
Programe antivirus gratuite in care poti avea incredere PDF Imprimare
Luni, 30 Aprilie 2012 14:20

Poate oare un antivirus gratuit sa iti protejeze calculatorul? Da, dar trebuie sa il alegi pe cel potrivit. Afla care sunt cele mai bune programe de securitate gratuite.

Vrei un sistem de securitate cat se poate de bun. Este de intales din moment ce un simplu virus care trece de zidul de protectie iti poate strica PC-ul. Dar intrebarea este – cat de bun este un antivirus gratuit?

Potrivit testelor, unele programe antivirus gratuite fac o treaba foarte buna in detectarea, blocarea si eliminarea virusilor. Care sunt acestea?

Citeşte mai mult...
 


Pagina 123 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Esential