Total Media News

Esential
Racheta in marime naturala, in Piata Victoriei din Bucuresti PDF Imprimare
Duminică, 03 Iunie 2012 09:29

     O racheta a rasarit in Piata Victoriei din Capitala, unde curiosii s-au strans deja sa vada ce se petrece. Botezata Haas 2C, dupa numele celebrului austriac din Ardeal, Conrad Haas, un precursor al zborurilor spatiale, racheta este un proiect ARCA.

                             

       Haas 2C ar trebui sa plece in prima ei calatorie spatiala in primavara anului viitor, in cadrul Misiunii 7. Ea va avea sarcina de a testa motorul Executor si de a ajunge pe orbita. Va duce in spatiu ceea membri ARCA spun ca ar fi primul satelit realizat integral in Romania.

Citeşte mai mult...
 
Documentele care demonstreaza ca Nyírö Jozsef a fost fascist notoriu PDF Imprimare
Miercuri, 30 Mai 2012 18:39

              Arhiva CNSAS şi declaraţiile unor istorici arată clar de ce scriitorul nu merită onoruri în România.

                    
             "Evenimentul zilei" a relatat pe larg, în ediţia de ieri, felul în care s-au desfăşurat incidentele provocate de repatrierea urnei cu cenuşă a lui Nyírö Jozsef.
          La un moment dat, încercarea disperată a autorităţilor locale de a opri acţiunea de reînhumare a rămăşiţelor pământeşti ale scriitorului, preotului şi ziaristului de origine maghiară, a căpătat aspecte de mascaradă.
  Urna a fost interceptată, însoţitorul ei a recunoscut că transportă cenuşa răposatului Nyírö Joszef (dar numai după ce a venit procurorul cu mandat de percheziţie al unui portbagaj!), dar la deschiderea cutiei din lemn lăcuit s-a constatat că aceasta e goală. Nici urmă de cenuşă!
                  
Citeşte mai mult...
 
Mihai Razvan Ungureanu infiinteaza Initiativa Civica. "E nevoie sa trezim electoratul de dreapta" PDF Imprimare
Miercuri, 30 Mai 2012 18:31

  Fostul premier al României, Mihai Răzvan Ungureanu, va înființa un ONG al cărui scop va fi coagularea dreptei, astfel încât electoratul de centru-dreapta să se simtă motivat să iasă din nou la vot în toamnă. Ungureanu a făcut acest anunț la B1TV, în cadrul emisiunii "Sub semnul întrebării" realizate de Robert Turcescu. EVZ vă prezintă cele mai importante declarații ale fostului premier.

                                   

   Mihai Răzvan Ungureanu și-a făcut publice primele impresii despre Guvernul Ponta. Fostul premier a comentat și situația care a dus la căderea cabinetului pe care l-a condus, după doar 78 de zile. De asemenea, Ungureanu a dezvăluit ce planuri politice are.

Citeşte mai mult...
 
Ioan Avram Muresan, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare cu executare PDF Imprimare
Luni, 28 Mai 2012 09:39

Fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema, la sapte ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de deturnare de fonduri.

                            

Completul de cinci judecatori al instantei supreme a mentinut astfel condamnarea decisa, in aprilie 2011, in cazul lui Ioan Avram Muresan de catre instanta Inaltei Curti de Casatie si Justitie care a judecat la fond acest dosar.

Citeşte mai mult...
 
Cand va fi gata autostrada Bucuresti-Ploiesti ? PDF Imprimare
Joi, 17 Mai 2012 09:11

Cand vom putea circula pe autostrada Bucuresti - Ploiesti? Noul ministru al Transporturilor promite sa ne raspunda abia saptamana viitoare la aceasta intrebare veche de 6 ani.

                     

Pentru asta a infiintat chiar si o comisie speciala care a vizitat recent santierul. Concluzia: pe anumite portiuni nici n-au inceput lucrarile.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 122 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate