Total Media News

Esential
Vitalitatea este bateria vietii PDF Imprimare
Miercuri, 01 August 2012 16:59

     Lipsa vitalitatii conduce rapid la boala, la cedarea in fata stresului, la o slaba putere a vointei si la anihilarea perseverentei. Cand un om este bolnav sau devitalizat, talentele si creativitatea sa nu sunt optimizate. De aceea, gestionarea si sustinerea vitalitatii reprezinta un element important in atingerea succesului si a starii de implinire.Orice om are o aura vitala, care actioneaza la fel ca o baterie. Aceasta energie este factorul determinant al vitalitatii si puterii noastre de munca.

    Daca folosim aceasta vitalitate fara a o inlocui, ne simtim epuizati. Pierderea continua a energiei vitale, care poate fi provocata de stres si de oboseala, accelereaza procesul de imbatranire, iar omul se poate imbolnavi.La fel ca in cazul diferitelor modele de telefoane celulare, unii oameni se nasc cu o baterie vitala care tine foarte mult, in timp ce altii se golesc foarte rapid de energie. Acest lucru depinde inclusiv de starea lor mentala si emotionala.

 

Citeşte mai mult...
 
Cel de-al doilea pod peste Dunare `creste` cu opt metri pe zi PDF Imprimare
Miercuri, 25 Iulie 2012 20:24

        Au mai rămas 160 de metri până când podul dintre Vidin şi Calafat va fi finalizat în totalitate, a declarat pentru agenţia Standart News şeful lucrărilor de construcţie, managerul principal al firmei spaniole FCC, compania care-l construieşte, inginerul Alberto Bergara.


     Până la sfârşitul anului, legătura rutieră trebuie să fie finalizată.

                

    În opinia lui Alberto Bergara, afluxul de autoturisme pe pod va începe pe la jumătatea anului 2013. Până atunci vor fi finalizate toate măsurile de încercare a celui mai mare pod peste Dunăre, vor fi făcute toate evaluările obligatorii privind fiabilitatea şi calitatea acestuia. În pofida căldurilor, la pod se lucrează zi şi noapte. Betonul se toarnă doar după ora 3:00 dimineaţa

Citeşte mai mult...
 
Datoria istorica a Germaniei catre Romania, de un miliard de marci imperiale: comisie speciala .... PDF Imprimare
Marţi, 10 Iulie 2012 08:28

     Conducerea Senatului a decis, luni, în urma unei scrisori în care este semnalată existenţa unei datorii istorice a Germaniei către România, să constituie o comisie specială care să analizeze documentaţia.

Vicepreşedintele Senatului, Ioan Chelaru, a precizat că scrisoarea adresată conducerii Senatului este semnată de Radu Golban, economist.

                            

      În scrisoarea înregistrată la Senat în 26 octombrie se subliniază că "în perioada subordonării României de către Germania hitleristă s-a încheiat, în 1935, acordul pentru reglementarea plăţilor între Imperiul German şi Regatul României, acordul prin care se stabilea ca plăţile, provenind din schimbul de mărfuri şi din alte obligaţii de stat şi particulare, să fie efectuate bilateral între BNR şi Casa de Compensaţie germană din Berlin".

Citeşte mai mult...
 
Angela Merkel: Statul de drept a fost INCALCAT INACCEPTABIL î PDF Imprimare
Luni, 09 Iulie 2012 16:05

   Cancelarul german Angela Merkel a declarat, luni, pentru ORF, că încălcarea statului de drept în România este "inacceptabilă". Merkel a făcut referire şi la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, cu care a avut o discuţie în prealabil.

             

             

”Ne așteptăm ca Guvernul român să restabilească încrederea în țară și în procesul constituțional. Guvernul german urmărește cu mare îngrijorare derularea evenimentelor”, a precizat purtătorul de cuvânt al cancelarului german, Steffen Siebert. 

Citeşte mai mult...
 
Tronsoanele Cernavoda-Medgidia si Medgidia-Constanta se deschid circulatiei PDF Imprimare
Marţi, 03 Iulie 2012 19:25

          Sectorul de autostrada Cernavoda-Medgidia va fi deschis circulatiei pe data de 20 iulie, in regim de drum national, a declarat luni ministrul transporturilor, Ovidiu Silaghi, aflat in vizita de lucru pe santierul Autostrazii Soarelui.
                           
            In ceea ce priveste tronsonul Medgidia-Constanta, inclusiv Centura Constanta, acesta va fi deschis in regim de autostrada tot din data de 20 iulie."Pe 20 iulie, pe sectorul Medgidia - Cernavoda se da drumul in regim de drum national, cu indicatoare de drum national, cu restrictiile de circulatie de drum national, cu elementele de siguranta de drum national, tocmai pentru a facilita accesul turistilor la mare.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 119 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate