Total Media News

Esential
Pretul gazelor se MAJOREAZA PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Ianuarie 2018 15:41

                                            

                     

 " eNGie

Dlrectla Comercializare Energie

Fax. 021.301.20.08

Nr. 19769 Data iesire: 15.12.2017

Cod partener: 191.................................

NOTIFICARE

Stimate Partener,

Facem referire la Contractul de vanzare-curnparare lncheiat lntre societatea dvs. si ENGlE Romania SA (denumit In
continuare Contractul)

Avand in vedere:

- i)           Obligatia legala a producatorilor  si  fumizoriior-de-gaze-naturale de-a lnchela tranzactii pe pletele centralizate  de gaze naturale din Romania, In procent de 30% din volumul total tranzactionat" si stabilirea nivelului de stoc  minim de gaze naturale pe care fiecare titular al licentei de furnizare a gazelor naturale are obliqatia de a-I constitui In depozitele de Tnmagazinare subterana'":

        ii)    Cresterea preturilor de achizitie a gazelor naturale de pe pietele centralizate pentru produsele pe termen  scurt, de peste 38% raportat la pretul de plata din luna ianuarie 2017, care a majorat costurile pentru
acoperirea profilului de consum al portofoliului de clienf pe perioada iernii;

iii) Dispozitiile contractuale referitoare la Modificarea de circumstante,

in conditiile mai sus mentionate, dorim sa va inforrnarn ca pentru lunile de consum ianuarie-martie   si 
octombrie-decembrie, pretul gazelor naturale aferent Contractului se majoreaza cu 0,01 lei/KWh.

Citeşte mai mult...
 
Taxa de salubrizare în Sectorul 4 a crescut cu 240% ptr. persoanele fizice PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Ianuarie 2018 09:25

 

                                                

      Incepem  anul  2018  cu  vesti  " bune" :

     Taxa de salubrizare în Sectorul 4 a fost majorată de la 5 lei la 12 lei de persoană pe lună, începând din acest an, termenele de plată fiind stabilite la 31 martie, respectiv 30 septembrie, iar în cazul achitării integrale a taxei înainte de primul termen, persoanele fizice beneficiază de 20% reducere.
În cazul persoanelor juridice, valoarea taxei se ridică acum la 80 de lei pe lună, cu reducere de 40 la sută dacă este plătită integral înainte de 31 martie. Majorarea tarifului s-a decis prin hotărâre de Consiliu Local, care a intrat în vigoare în 1 ianuarie 2018. Potrivit hotărârii, taxa de salubrizare este 12 lei pe lună pentru fiecare persoană fizică, inclusiv minori şi de 80 de lei pe lună pentru persoanele juridice şi pentru persoanele fizice cu profesii liberale, persoanele fizice autorizate, întreprinderile familiale şi înreprinderile individuale. Termenele de plată sunt 31 martie şi 30 septembrie, inclusiv, iar în cazul achitării integrale a acestei taxe înainte de 31 martie, se vor acorda reduceri de 20 la sută pentru persoanele fizice, 40 la sută pentru persoanele juridice şi 60 la sută pentru persoanele fizice cu profesii liberale, şi persoanele fizice autorizate să desfăşoare activităţi economice, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale.


   Petitie  ptr. ANULARE  taxa Salubrizare :

  "

Anulare taxă salubrizare încasată de D.I.T. L. Sector 4

Către,  Primăria Sectorului 4 București 

             Consiliul Local Sector 4

Solicităm Primăriei Sector 4,  Consiliul Local,  anularea Hotărârilor privind taxa de salubrizare stabilită în sarcina locuitorilor Sectorului 4, București, și implicit, anularea obligației ca aceasta să fie achitată de către fiecare persoană la Direcția de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 4.

Solicitam Primăriei Sector 4, prin reprezentantul său - dl primar Daniel Baluta,  să publice pe site-ul primăriei,  într-un mod cât mai transparent, încasările și plățile pe care le gestionează în numele și pentru cetățenii sectorului 4, București. ...........................................................................................................................SEMNEAZA  aici :.--https://www.petitieonline.com/anulare_tax_salubrizare_ncasat__de_dit_l_sector_4Citeşte mai mult...
 
De la 1 ianuarie creşte volumul de date ce pot fi consumate în roaming fără taxe suplimentare PDF Imprimare Email
Joi, 21 Decembrie 2017 19:22

Roam like at home – de la 1 ianuarie 2018 creşte volumul de date ce pot fi consumate în roaming (UE/SEE) fără taxe suplimentare

 
                  
 
    Începând cu data de 1 ianuarie 2018, ca urmare a scăderii tarifului reglementat la nivel de gros, pentru majoritatea planurilor tarifare va crește volumul de date (MB/GB) ce pot fi consumate în roaming în UE/SEE1] fără aplicarea unor taxe suplimentare.  
Totodată, în cazul depășirii limitelor utilizării rezonabile a unor servicii în roaming în UE/SEE, scad și suprataxele care pot fi aplicate consumului ulterior, după cum urmează:
  • de la 1 ianuarie 2018, scade cu 22% suprataxa pentru date, de la 7,7 la 6 Euro/GB;
  • de la 3 ianuarie 2018, scade cu 16% suprataxa pentru apelurile primite, de la 1,08 la 0,91 Eurocenţi/minut.
Când se aplică suprataxe datelor în roaming
Din data de 15 iunie 2017, datele (internetul mobil - MB/GB) consumate în roaming în UE/SEE se tarifează, în principiu, la fel ca în România. Totuși, în cazul celor mai multe dintre planurile tarifare, furnizorii pot stabili un volum de date care pot fi consumate în roaming în UE/SEE fără costuri suplimentare într-o perioadă de facturare (volum de consum rezonabil). Începând cu 1 ianuarie 2018 volumul de consum rezonabil va crește cu aproximativ 22% faţă de cel aplicat în perioada 15 iunie – 31 decembrie 2017.
Citeşte mai mult...
 
Asociatia Pro Infrastructura cere demisia directorului CNAIR. PDF Imprimare Email
Joi, 14 Decembrie 2017 19:55

 

             

     Conform hotnews.ro,Bilantul de final de an al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere arata un dezastru pe toate planurile, sustine Asociatia Pro Infrastructura care cere demisia directorului CNAIR. ONG-ul care urmareste derularea proiectelor de infrastructura acuza conducerea Companiei de Drumuri ca nu gaseste solutii sa deschida circulatiei "segmente de drum noi, perfect circulabile, precum Autostrada A10 Sebes-Turda loturile 3 si 4, sau Varianta de Ocolire Caracal".

"Dezastru pe toate planurile la bilantul de final de an al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere! 0 km de autostrazi, 0 km de variante de ocolire, 0 km de drum national finalizati in 2017!", scrie Asociatia Pro Infrastructura.

"In afara sectorului de 15 km dintre Dumbrava si Margina dat in circulatie pe 6 martie 2017, tronson care face parte din Autostrada A1 Lugoj-Deva care a fost finalizat inca din decembrie 2016, compania condusa de directorul general interimar Stefan Ionita nu este in stare sa deschida traficul pana la sfarsitul anului curent nici macar pe segmente de drum noi, perfect circulabile, precum Autostrada A10 Sebes-Turda loturile 3 si 4, sau Varianta de Ocolire Caracal. Fuga de responsabilitate si interpretarea viciata a Regulamentelor de Receptie nu reflecta decat o profunda incompetenta manageriala si o batjocura la adresa tuturor cetatenilor care isi pun zilnic viata in pericol pe drumuri nationale uzate fizic si moral", se arata in comunicatul API publicat pe pagina de Facebook.

 

Citeşte mai mult...
 
Inspecţii inopinate la 25 de bănci şi instituţii financiare suspectate de practici anticoncurenţial PDF Imprimare Email
Marţi, 12 Decembrie 2017 09:09

 

                        

     Conform  mediafax.ro,Consiliul Concurenţei a efectuat inspecţii inopinate la sediile a 25 de bănci, Instituţii Financiare Non-Bancare (IFN), societăţi de leasing, asociaţii profesionale şi patronale din domeniul serviciilor financiare, fiind una dintre cele mai ample acţiuni ale instituţiei, a anunţat luni Consiliul.

     Inspecţiile s-au derulat în cadrul a două investigaţii declanşate de Autoritatea de concurenţă pe piaţa serviciilor de leasing operaţional, pe piaţa de leasing financiar şi pe a creditului de consum din România.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 103

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate