Total Media News

Sport
CIO a suspendat India, care e in pericol pentru Rio PDF Imprimare
Vineri, 14 Decembrie 2012 21:32

         Comitetul Internaţional Olimpic a suspendat forul indian, după ce guvernul acestei ţări s-a implicat ilegal în  alegerile de la comitetul naţional.

 

         După luni întregi de avertismente, biroul executiv al CIO a sancţionat  Asociaţia Olimpică Indiană pentru că nu a răspuns cerinţelor organismului internaţional de a ţine alegeri  independente, informează espn.go.com.

 

         Ca urmare a suspendării, India nu va mai primi fonduri de la CIO, iar oficialii acestei ţări nu vor mai putea  participa la evenimente sub egida olimpică.

Citeşte mai mult...
 
Directia pentru Sport si Tineret a municipiului Bucuresti PDF Imprimare
Joi, 13 Decembrie 2012 14:47

    Directia pentru Sport si Tineret a municipiului Bucuresti este serviciu public deconcentrat al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, cu personalitate juridică şi are ca obiect principal de activitate organizarea şi desfăşurarea acţiunilor de şi pentru sport si tineret, a acţiunilor culturale, artistice, distractive, educative, turistice interne şi internaţionale, sportive şi de agrement pentru copii şi tineri.

       Atributii

    Directia pentru Sport si Tineret a municipiului Bucuresti are următoarele atributii principale:



   a) asigură punerea in aplicare la nivelul judeţelor, respectiv al municipiului Bucureşti a Programului de guvernare, a strategiei şi programelor Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret in domeniile sportului şi tineretului;
    b) utilizează centrele de agrement pentru tineret in scopul desfăşurării de activităţi recreative, turistice, sportive, de tabere pentru copii şi tineret;
    c) urmăresc aplicarea şi controlul respectării actelor normative din domeniile sportului şi tineretului;
    d) colaborează cu celelalte instituţii deconcentrate, cu organe de specialitate ale administraţiei publice centrale, cu autorităţile administraţiei publice locale, cu alte instituţii publice, cu persoane juridice de drept public sau privat, romane sau străine;

Citeşte mai mult...
 
Programul Delegat de Tineret la Natiunile Unite PDF Imprimare
Joi, 13 Decembrie 2012 14:21

                                      Programul Delegat de Tineret la Natiunile Unite

                  Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti va aduce la cunostinta faptul ca Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) lanseaza programul Delegat de Tineret la Natiunile Unite sesiunea februarie 2013.

 

          Evenimentul este coordonat prin Programul Tineret al ONU, statele membre avand responsabilitatea de a desemna tinerii participanti si de a stabili programul la nivel national.

 

Citeşte mai mult...
 
Gala ,,100 de ani de la infiintarea Federatiei Societatilor Sportive din Romania" PDF Imprimare
Luni, 03 Decembrie 2012 13:34

       La 1 decembrie a.c. se împlinesc 100 de ani de la înfiinţarea Federaţiei Societăţilor Sportive din România (FSSR).

                

                                           


    Federaţia Societăţilor Sportive din România a fost prima organizaţie sportivă cu caracter naţional care a reunit sub o singură autoritate organizatorică, administrativă şi concepţională societăţile de educaţie fizică, gimnastică şi sport existente.

Citeşte mai mult...
 
FANTASTIC: Gest unic in fotbalul romanesc! Fanii lui U au strans o PUNGA DE BANI ptr. jucatori PDF Imprimare
Duminică, 25 Noiembrie 2012 19:17

          Jucatorii Universitatii Cluj au intrat pe teren cu 5 minute mai tarziu, la derby-ul de pe Cluj Arena, in semn de protest fata de situatia critica in care se afla clubul.

                     

       Din cauza problemelor financiare, acestia nu si-au mai primit banii in ultima perioada.

       Prestatia Universitatii a fost una laudabila, chiar daca, la final, tabela a aratat 2-1 pentru CFR. In semn de solidaritate cu situatia dificila in care se afla jucatorii, suporterii lui U care au fost prezenti la meci au facut o cheta de 6600 de lei, pe care au donat-o jucatorilor, la vestiare, imediat dupa terminarea partidei.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 119 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport