Total Media News

Sport
Sporturile de baza pentru 2020 Jocurile Olimpice de vara. PDF Imprimare
Marţi, 12 Februarie 2013 14:24

          Comitetul executiv (EB) a Comitetului Internațional Olimpic (CIO) au convenit astăzi asupra  celor 25 de sporturi le va propune la Sesiunea a 125-CIO pentru aprobare ca sporturile de bază pentru 2020 Jocurile Olimpice de vară.

 

        Cele 25 de sporturi sunt: atletism, canotaj, badminton, baschet, box, canotaj, ciclism, echitație, scrimă, fotbal, gimnastică, haltere, handbal, hochei, judo, înot, pentatlon modern, taekwondo tenis, tenis de masă, tir, tir cu arcul , triatlon, navigație și volei. 

   EB a recomandat  ca  luptele  , sport  coordonat  de   International Federation of Associated Wrestling Styles (FILA) , sa  nu  fie i inclus pe lista sporturilor  de bază.

   Lupta se va alătura acum cele șapte finaliste - Sporturi ca  : baseball / softball, karate, sport cu role, sport alpinism, squash, wakeboarding si wushu - vying pentru includerea în programul olimpic 2020 ca un sport suplimentar. 

Citeşte mai mult...
 
Torta olimpica a Festivalului Olimpic al Tineretului European a fost adusa la Guvern PDF Imprimare
Sâmbătă, 09 Februarie 2013 15:52

Torta olimpica a Festivalului Olimpic al Tineretului European, organizat in Romania, a fost adusa la Palatul Victoria, unde gazde au fost vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, si presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu.

                                   
Ivan Patzaichin a fost primul purtator al tortei olimpice a FOTE 2013 din stafeta care a plecat, sambata, de la sediul COSR si care va strabate un traseu de 15 km atingand puncte importante din Bucuresti, printre care Palatul Victoria, Palatul Parlamentului, Palatul Cotroceni, Primaria Municipiului sau Pasajul Basarab.

Citeşte mai mult...
 
A fost infiintata Federatia Romana de Salsa PDF Imprimare
Vineri, 01 Februarie 2013 19:14

Inceputul de an este marcat de o realizare semnificativa pentru comunitatea de salsa din Romania, a fost infiintata Federatia Romana de Salsa. Presedintele este Wilmark, iar in urmatoarele luni va fi realizat regulamentul de functionare si vor fi stabilite conditiile prin care o scoala va putea adera la federatie.

                              

**Sursa foto: SalsaMagia.ro

A devenit deja o obisnuita ca luna ianuarie sa insemne pentru lumea Salsa de la noi din tara, Congresul National de Salsa de la Brasov. Un moment important al acestui eveniment este sedinta instructoriilor de salsa de la toate scolile din tara, in care se discuta problemele comunitatii.

Citeşte mai mult...
 
2013 al Tineretului European de iarna Festivalul Olimpic PDF Imprimare
Marţi, 29 Ianuarie 2013 10:11

EYOWF 2013

 Cel mai mare eveniment sportiv pentru tineret din România va avea loc în Braşov şi în alte două oraşe din judeţul Braşov, Râşnov şi Predeal, între 17 şi 22 februarie 2013. Participanţii se vor întrece la opt probe sportive, Schi Alpin, Schi Fond, Biatlon, Hochei pe gheaţă, Patinaj Artistic, Patinaj Viteză, Sărituri cu schiurile şi Snowboarding.


 

 

                                        

 

 

Centre şi locaţii pentru probele sportive:

Citeşte mai mult...
 
Poliţiştii de la Antifraudă au ridicat calculatorul directoarei de la Olimpia! PDF Imprimare
Vineri, 25 Ianuarie 2013 14:31

                       evenimente  la baza Olimpia  !

                                      

         Mai multe contracte încheiate de directoarea Mihaela Neagu, printre care şi cumpărarea supraevaluată a 11.800 de metri dintr-un teren de rugby şi o margine de bază din Vitan, semnalate de-a lungul anilor de ziar, sînt anchetate de procurorii care îi coordonează pe poliţiştii de la Antifraudă din IGP.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 117 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport