Total Media News

Sport
Nico Rosberg a cistigat Marele Premiu al Marii Britanii PDF Imprimare
Duminică, 30 Iunie 2013 19:56

              Pilotul german al echipei Mercedes, Nico Rosberg, a câştigat, duminică, Marele Premiu al Marii Britanii, a opta etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, fiind urmat de australianul   Mark Webber (Red Bull) şi de spaniolul Fernando Alonso (Ferrari).

                                        

                                                           Nico Rosberg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

             Liderul clasamentului piloţilor, germanul Sebastian Vettel (Red Bull) a abandonat în turul 42/52, din cauza unor probleme mecanice, în momentul în care se afla la conducere.

              Pe locul 4 s-a situat britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), pe cinci a fost finlandezul Kimi Raikkonen (Lotus-Renault), iar pe şase brazilianul Felipe Massa (Ferrari).

              Locurile 7-10 au fost ocupate în ordine de germanul Adrian Sutil (Force India), australianul Daniel Ricciardo (Toro Rosso), britanicul Paul di Resta (Force India) şi germanul Nico Hulkenberg (Sauber).

Citeşte mai mult...
 
Nicolae Cristescu a luat Rapidul !!! PDF Imprimare
Marţi, 25 Iunie 2013 21:26

         Omul de afaceri Nicolae Cristescu a incheiat intr-un final negocierile cu George Copos pentru preluarea Rapidului

                         

    "Ma bucur ca George Copos a demonstrat ca e rapidist. A renuntat in final la toate pretentiile, absurde de altfel, pe care le avea, si am batut palma. Chiar și așa, petrecerea o facem după ce vom semna", a spus Nicolae Cristescu.

Citeşte mai mult...
 
IOC a lansat astazi raportul Comisiei de Evaluare ptr. a XXXII a editie a J.O. PDF Imprimare
Marţi, 25 Iunie 2013 11:37

       Raportul urmează vizitele Comisiei   in  cele trei orașe candidate de licitare a găzdui Jocurile Olimpice de vară 2020:. Istanbul (Turcia), Tokyo (Japonia) și Madrid (Spania)

                                                        ** Sir Craig REEDIE

 

    Comisia de Evaluare, prezidat de membru CIO în Marea Britanie și vice-președintele CIO Domnule Craig Reedie, petrecut patru zile în fiecare oraș candidat la inceputul acestui an (a se vedea datele de mai jos) de a efectua inspecții la fața locului și să efectueze o evaluare a orașelor "Olimpice proiecte de jocuri.

   Raportul este o analiză tehnică, care este oferit pentru membrii CIO înainte de candidate orașului Briefing 2020 pentru membrii CIO, care va avea loc pe 3 și 4 iulie, la Centrul de Convenții Beaulieu, Lausanne.

  În cadrul acestei întâlniri, candidatul Orașe vor avea posibilitatea de a prezenta aspectele tehnice ale candidaturile pentru membrii CIO și să răspundă la întrebări.

Citeşte mai mult...
 
- Echipa feminina - argint la Campionatul European de la Zagreb PDF Imprimare
Sâmbătă, 22 Iunie 2013 14:53

           Echipa feminină de spadă a României a cucerit medalia de argint la Campionatul European de la Zagreb.

                                         

   Un motiv de mândrie pentru clubul roș-albaștrilor întrucât din componența echipei naționale fac parte trei steliste. Ana Maria Brânză, medaliată cu aur în proba individuală, Maria Udrea, Simona Pop împreună cu tânăra Amalia Tataran legitimată la CS Satu-Mare, au făcut posibil acest fapt.

Citeşte mai mult...
 
MTS si CIADO lupta impotriva consumului de droguri PDF Imprimare
Vineri, 21 Iunie 2013 15:55

      Asociaţia Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO) a fost reprezentată Dl. Acad Constantin Bălăceanu Stolnici, preşedintele organizaţiei şi domnul Lazăr Gigel, reprezentant CIADO la Comisia Europeană.

                                

     În cadrul conferinţei, ministrul Nicolae Bănicioiu a declarat următoarele: „Vreau să mulţumesc Asociaţiei Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului pentru tot ceea ce a făcut şi va face şi de acum înainte pentru a combate un flagel care, din păcate, face foarte multe victime în rândul generaţiilor tinere şi nu numai.

    Tinerii nu trebuie să considere că drogurile sunt o distracţie sau o modalitate de petrecere a timpului liber, ci trebuie să fie conştienţi de efectele nocive ale acestora, întrucât afectează starea de sănătate şi comportamentul în societate.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 112 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport