Total Media News

Sport
Ciucas X3 PDF Imprimare
Miercuri, 06 August 2014 13:24
                                  Ciucas Trail x3 sustine si face auzit mesajul :
ALERG PENTRU CEI CARE NU POT !
                      LITTLE PEOPLE ROMANIA .
  haideti sa punem suflet pentru luptatori nostri micuti !!!!
                       
Competitie trail running
Ciucas X3 VTC ed a VI-a 
Muntele Rosu 26-27 iulie 2014
Citeşte mai mult...
 
Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie privind vânzarea drepturilor TV pentru Liga 1 PDF Imprimare
Miercuri, 30 Iulie 2014 21:02

    Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie asupra modului în care Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a vândut drepturile de televizare ale meciurilor din cadrul competiţiei Liga I, potrivit unui comunicat.

                                       

     Potrivit sursei citate, "investigaţia a fost declanşată în urma unei plângeri".

    "LPF a vândut drepturile de televizare ale meciurilor de fotbal ce se desfăşoară în cadrul competiţiei Liga I către compania Intel Sky Broadcast LTD, pentru o perioadă de 5 ani. Compania a decis să le valorifice prin intermediul a două posturi de televiziune în regim «cu plată».

    Investigaţia nu vizează modalitatea în care compania Intel Sky Broadcast LTD valorifică aceste drepturi de televizare, ci comportamentul membrilor LPF", spune Consiliul Concurenţei.

Citeşte mai mult...
 
Conferinta de presa Valerii Moraru PDF Imprimare
Sâmbătă, 26 Iulie 2014 12:48

    Astazi , in centrul capitalei , Valerii Moraru , noul patron al Rapidului a organizat prima conferinta de presa de la perfectarea actelor .

                                            

Patronul giulestenilor , a asteptat presa , intr-un mod ospitalier , intr-o tinuta eleganta condimentata de fularul Rapidului , asezat pe umar.

 

Valerii Moraru , detine in prezent , 75% din actiunile clubului , restul fiind detinute de Adrian Zamfir , Jean Valvis ,suporterii cu 5%.

Valerii Moraru : Rapid este un brand mare ,o echipa iubita , si era pacat sa dispara . Tin sa multumesc tuturor ce au fost alaturi de noi .

 

Noi am venit cu o oferta ,pentru restul actiunilor , suntem deschisi la negocieri , si in zilele ce vin sa facem si ultima tranzacti,a declarat Valerii Moraru.

Intrebat daca are vreo afinitate fata de Rapid , noul patron a declarat ca a mai fost la meciuri , si ii place foarte mult spiritul Rapidului , si nu cunoaste cazuri multe in lume cu suporteri sa intre in greva foamei pentru club din dragoste pentru club.

Vizavi de insolventa , avocatul domnului Moraru , a declarat ca lucrurile in insolventa lucrurile sunt mai clare si platile sub o supraveghere foarte atenta , sub controlul administratorului judiciar. Insolventa , ofera si o siguranta pentru ca nu exista posibilitatea vreunui derapaj .


Citeşte mai mult...
 
Campionatele Balcanice de Atletism PDF Imprimare
Sâmbătă, 26 Iulie 2014 12:10

                   Bun venit la Campionatele Balcanice de Atletism !

                                                   
   

   Au trecut 12 ani de când România nu a mai găzduit Campionatul Balcanic în aer liber rezervat seniorilor!       

   Reaparția noastră pe harta marilor competiții atletice, va fi marcată pe măsură, la acestă a 73-a ediție urmând să fie inaugurată noua pistă de atletism de pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din municipiul Pitești, supranumit orașul lalelelor.

   Sper să vă bucurați de zilele petrecute la Pitești, iar dorința de victorie să vă poarte spre rezultate de prestigiu.

 

Citeşte mai mult...
 
De luni , JO sunt prioritatea ! PDF Imprimare
Sâmbătă, 12 Iulie 2014 08:24

                                   

              'Jocurile Olimpice , prima prioritate de luni ,' afirma presedintele brazilian Rousseff
International Olympic Committee (IOC) Presedintele Thomas Bach,a primit astazi puternic suport de la Presedintele Brazilian  Dilma Rousseff pentru Rio 2016 Olympic Games.
    Dupa intalnire, Presedintele Bach s-a declarat multumit de organizarea Cupei Mondiale din aceasta vara. "Brazilia si Brazilienii pot sa fie mandrii," le-a spus reporterilor, adaugand ca JO de la Rio vor beneficia de "pasiunea si eficienta" Brazilienilor.
    In timpul intalnirii ce a avut loc la  Palácio do Planalto in Brasilia, Presedintele Bach si Presedintele Rousseff au discutat despre importanta Jocurilor Olimpice  si mostenirea pozitiva , sociala ,economica, si sportiva ce va fi lasata.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 96 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport