Total Media News

Sport
CSA Steaua are o noua sectie : BOB PDF Imprimare
Luni, 02 Septembrie 2019 07:48

                    

 

    "Steaua București și-a format o nouă echipă. Echipa de bob a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București funcționează începând cu 26 august 2019.

Antrenorul echipei de bob este Paul Neagu, un reputat tehnician care este și antrenor al lotului olimpic feminin de bob al României, cel care a făcut să răsune imnul naţional la CM din Elveţia (2018).

În luna ianuarie 2018, pe pârtia de la St. Moritz, echipajul format din sportivele Andreea Grecu şi Florentina Iuscu a obţinut titlul mondial la juniori. Elevele profesorului Neagu au învins alte 13 echipaje, printre care cele ale Germaniei, Austriei, Rusiei, Canadei, Elveţiei sau Marii Britanii, ţări cu un istoric şi un potenţial mult mai bogat decât al nostru.

 

Citeşte mai mult...
 
Liga1 in FIFA 20! PDF Imprimare
Miercuri, 28 August 2019 12:53

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 

Fanii jocului de fotbal FIFA 20, au primit de ieri, confirmarea a unui zvon ce circula de circa 2 luni prin tara noastra, astfel, Liga1, va fi oficial produsa de catre FIFA in versiunea FIFA 2020.

Este primul an dupa multe sezoane cand fanii acestui joc, beneficiau in tara noastra de echipele romanesti doar datorita unor grupari pasionate care realizau patchuri, in urma caruia puteai juca cu echipa favorita din Romania.

Astfel, toate echipele din Liga 1 vor fi in detaliu reproduse in joc, iar FIFA asteapta mari vanzari in acest sezon ale celebrei serii de fotbal.

Citeşte mai mult...
 
Toată Lumea Face Sport la Fitness Festival PDF Imprimare
Marţi, 27 August 2019 11:38
                 Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane

    Pe 30 august, ora 18:00, vă aștept la Sala Sporturilor din Reghin, TOATĂ LUMEA FACE SPORT LA FITNESS FESTIVAL!  Conceptul național "FITNESS FESTIVAL- Toată lumea face sport ", pe care l-am inițiat în urmă cu 3 ani, ajunge din nou la Reghin pe 30 august 2019.

     Vă puteți antrena GRATUIT cu câțiva dintre cei mai buni instructori și antrenori de specialitate din România, petrecând 2 h de sport într-o atmosferă debordantă și plină de surprize:
- Gusti Moldovan - Fitness Extrem
- Alexandru Bucur Tae-Bo Mures
- AlYn Pop - Zumba
- Andra Luca - Dans modern copii
- Laura Bucur Zumba Mures

 

Citeşte mai mult...
 
RowmaniaFEST 2019 - Tulcea, 30 august - 1 septembrie PDF Imprimare
Luni, 26 August 2019 13:27
                Este posibil ca imaginea să conţină: text
             

         RowmaniaFEST – Festivalul Internațional al Bărcilor cu Vâsle revine la #Tulcea între 30 august și 1 septembrie. Cea de-a noua ediție este dedicată apelor din România, într-un exercițiu de descoperire, prețuire și protejare a acestora.          Ediția 2019 a Festivalului aduce:

Citeşte mai mult...
 
Sport , bugete, federatii, sportivi....... PDF Imprimare
Miercuri, 31 Iulie 2019 11:30


      Sport , bugete, federatii, sportivi.......


     Conform  siteului mts.ro    in  Romania  sunt  inregistrate  77  federatii  sportive.

     Din  cele  77  federatii  sportive  ingregistrate  , Ministerul Tineretului si Sportului  a  repartizat , in  anul  2019, buget  unui  numar  de  63  de  federatii  sportive, dupa  cum  urmeaza :

 buget_MTS_1

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 104

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Sport