Total Media News

Sport
Direcția pentru Sport și Tineret a Mun. Buc. a respectat și respectă prevederile legale în vigoare PDF Imprimare Email
Miercuri, 07 Martie 2018 15:43

 

                                                   

    "Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București a fost și rămâne o instituție pe plan local care a respectat și respectă prevederile legale în vigoare în ultimii ani.

    Acest articol își dorește să vină în sprijinul dumneavoastră, stimate cetățean bucureștean și nu numai, pentru a înțelege că instituția noastră nu se regăsește în rândurile acestei sinteze, demonstrând faptul că indiferent de atacurile la comandă din presa online sau ale angajatului prin diferite plângeri depuse la diferite alte instituții, Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București a fost și rămâne o instituție pe plan local care a respectat și respectă prevederile legale în vigoare în ultimii ani.

DESCARCĂ AICI

Prin urmare vom continua demersurile noastre legale și vă aducem la cunoștință următoarele:

  1. Până la aprobarea Memorandumului transmis de Minister în calitate de ordonator principal de credite în atenția Guvernului României, și comunicare de către aceștia asupra deciziei luate privind posturile vacante ce pot fi scoase la concurs, situația privind suspendarea temporară comunicată în data de 04.01.2018, nu se modifică.
Citeşte mai mult...
 
Informaţii legate de stadioanele ce trebuiesc refacute pentru Euro 2020 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 03 Martie 2018 21:24


  • Stadionul Steaua

  • a. Recomandarea FRF privind capacitatea stadionului este de 30.000 de locuri

  • b. A fost avizat Studiul de fezabilitate in cadrul CTE CNI si CTE MDRAP. Urmeaza avizarea acestuia in consiliul interministerial si emiterea hotararii de guvern de avizare a indicatorilor tehnico economici.

  • c. Valoarea estimata, conform studiului fezabilitate, este de 301.771.470 lei inclusiv TVA

  • Stadionul Dinamo

  • a. Recomandarea FRF privind capacitatea stadionului este de 20.000 – 25.000 de locuri

  • b. A fost predata documentatia preliminara prin care se propune construirea Stadionului Dinamo pe o suprafata de teren care include si actualul Velodrom. În urma acestei solicitari s-a inaintat propunerea includerii noului amplasament in Lista sinteza a subprogramului Complexuri sportive, asa cum se procedeaza cu orice solicitare de includere in subprogramele derulate de CNI, ca si etapa premergatoare aprobarii indicatorilor tehnico economici. Dupa introducerea pe lista sinteza, daca documentele privind noul amplasament vor fi conforme cu normele de derulare a programelor gestionate de CNI, se vor putea demara procedurile in vederea promovarii si avizarii indicatorilor tehnico - economici.

Citeşte mai mult...
 
Echipa Olimpica a Romaniei, asteptata cu flori la revenirea de la PyeongChang 2018 PDF Imprimare Email
Marţi, 27 Februarie 2018 17:05

 

                                  

    La revenirea in tara, pe Aeroportul Henri Coanda din Otopeni, Echipa Olimpica a Romaniei care a participat la Jocurile Olimpice de la PyeongChang a fost asteptata cu flori de reprezentanti ai Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si ai Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

    In ciuda zborului lung si obositor, componentii lotului olimpic au raspuns tirului de intrebari la care au fost supusi de reprezentatii mass-media prezenti la terminalul „Sosiri”. In centrul atentiei a fost Raluca Stramaturaru, locul 7 la sanie simplu, cea mai bine clasata componenta a Echipei Olimpice a Romaniei la PyeongChang 2018, care nu si-a ascuns bucuria ca sporturile de iarna au inceput sa fie in atentia iubitorilor de sport din Romania.

 

Citeşte mai mult...
 
Romanian Snooker Masters PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 24 Februarie 2018 16:37

 

    

    

Romanian Snooker Masters - Ziua 1
Data 14 martie 2018, Ora 13:00
Locatie Circul Metropolitan Bucuresti, Bucuresti

 

  Mark Selby, Judd Trump și Neil Robertson deschid lista celor 16 jucători de top care se vor înfrunta în luna martie la Romanian Snooker Masters.

 

Citeşte mai mult...
 
Ministerul Sportului a alocat doar 3,53 % față de necesarul solicitat de DSTMB pentru anul 2018 PDF Imprimare Email
Vineri, 23 Februarie 2018 19:13


           

     În data de 21.02.2018, Ministerul Tineretului și Sportului în calitatea sa de ordonator de credite principal și decident asupra finanțării instituției din subordine, a transmis Bugetul pentru anul 2018  (http://dstmb.ro/informare-publica-2/buget/) al instituției noastre ce are rol executiv în vederea aplicării acestuia în interesul dumneavoastră, stimate cetățean bucureștean.

    Având în vedere prevederile legale în vigoare privind transparența, am publicat astăzi 23.02.2018 Bugetul primit de la Minister pentru anul 2018 și necesar cetățenilor bucureșteni doritori de sprijin în domeniile Sport și Tineret.

   Acest articol își dorește să vină în sprijinul dumneavoastră, stimate cetățean bucureștean și nu numai, pentru a înțelege o mică parte a deciziei MTS ca ordonator de credite principal privind finanțarea structurilor sportive și ONGT –urilor la nivelul municipiului București, precum și a finanțării necesarului privind funcționarea instituției noastre.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 90

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015