Total Media News

Sport
Razvan Lucescu - REGE la arabi PDF Imprimare
Duminică, 29 Noiembrie 2020 20:33

   

                                  Răzvan Lucescu (cropped).jpg

    Răzvan Lucescu a cucerit Cupa Regelui la fotbal, sâmbătă, în Arabia Saudită, cu echipa Al Hilal Riad, care a învins-o în finală pe Al Nasr Riad cu scorul de 2-1.

  Campioana Arabiei Saudite a inscris  golurile prin  Hyun-Soo Jang  şi  francezul Bafetimbi Gomis ,iar  pentru Al Nasr   a  inscris  Ayman Yahya (71).

Citeşte mai mult...
 
Clinica Omedical s-a inaugurat! PDF Imprimare
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2020 21:51

 

Astazi, a fost inaugurat centrul medical de recuperare "Omedical", a carui activitate se afla sub atenta observatie si coordonare a profesorului Nelu Olteanu, ce detine o vasta experienta in acest domeniu. Aceasta se afla pe Strada Sibiu, nr.37, Bucuresti.

Servicii:
Cabinet Medical
- Consultatii
- Recuperare Pediatrica
-------------------------------------
Cabinet Medical
- Recuperare Medicala
- Kinetoterapie
-------------------------------------
Cabinet Medical
- Consultatii
- Fizioterapie
- Acupunctura
- Electroacupunctura
- Tratamente
Citeşte mai mult...
 
GoldNutrition PDF Imprimare
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 11:41

       

                                                  

  După 12 ani de experiență pe piața de nutriție și wellness, în anul 2000 s-a născut GoldNutrition. Custódio César, un nutriționist experimentat și fondator al companiei, a fost convins dintotdeauna că singura cale pentru o viață implinită și sănătoasă este nutriția, de aici și crearea brandului GoldNutrition. Pasiunea și convingerea că niciodată calitatea nu este negociabilă, au transformat o idee într-o marcă. Toți credem cu tărie că aceasta este rețeta succesului.

   Din 2000 s-au schimbat multe. Totul a inceput cu o echipă mică într-o sală mică dar între timp a devenit o companie solidă cu documente și certificate care atestă excelența și angajamentul față de munca depusă.    Mai mulți ambasadori (sportivi olimpici, antrenori, medici, nutriționiști și influenceri) au venit să ni se alăture în călătoria noastră, care intre timp a devenit si a lor. Custódio César rămâne liderul GoldNutrition și nu renunță la păstrarea celor mai înalte standarde în domeniul sănătății și al industriei (suplimentelor) alimentare.

              GOLDNUTRITION ISO HYDRO...   

Citeşte mai mult...
 
ANALIZA| Ungaria, calificata la EURO 2020, in timp ce Romania se afunda! PDF Imprimare
Vineri, 13 Noiembrie 2020 18:49

       

   Ungaria a reusit in seara trecuta calificarea la EURO 2020, unde vor fi si printre tarile organizatoare, in dauna Islandei, scor 2-1. Maghiarii au reusit sa intoarca meciul pe final, in minutele 88 si 92 prin Nego si Szobozslai.

    Printre altele, maghiarii au reusit sa califice campioana Ungariei dupa o lunga seceta, in acest an in grupele UEFA Champions League, Ferencvaros, si stau mult mai bine decat Romania si la ultimele editii ale Jocurilor Olimpice.

   Ungaria  are   o  populatie de  aproximativ  9 700 000  locuitori, in  timp  ce Romania are  o populatie  aproape  dubla .

   Toate aceste rezultate insa nu sunt deloc intamplatoare. Politica de stat a Premierului Viktor Orban, include si la nivel practic, nu doar declarativ. sportul ca prioritate nationala, iar acest lucru se vede incepand cu baza piramidei: infrastructura si prioritizarea investitiilor sportului.

La editia 2012 a Jocurilor Olimpice, Ungaria a obtinut locul 10 pe natiuni, cu 8 medalii de aur, 4 de argint si 6 de bronz, in timp ce tara noastra a obtinut doar 2 medalii de aur, 5 de argint si 2 de bronz.

Apoi, in 2016 la Rio, delegatia Ungariei a obtinut 8 medalii de aur, 3 de arignt si 4 de bronz, clasandu-se pe locul 12, in timp ce Romania a obtinut o medalie de aur, una de argint si doua de bronz. Diferenta de evolutie pe palierele prezentate intre cele doua natiuni se observa clar, cu o Ungarie mult superioara in domeniul sportului, avand o populatie net inferioara ca numar.

Astfel, investitiile facute sunt in mod evident eficiente pentru poporul vecin, datorita rezultatelor complexe in competitia suprema dar si in fotbal.

Citeşte mai mult...
 
MTS a acordat premieri istorice pentru medaliații la competițiile internaționale PDF Imprimare
Miercuri, 30 Septembrie 2020 10:47

      COMUNICAT DE PRESĂ - MTS a acordat premieri istorice pentru medaliații la competițiile internaționale

   Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a aprobat angajarea și plata premierilor restante pentru performanțele obținute la competițiile internaționale, suma totală ridicându-se la 18 milioane lei, din care 12 milioane de lei au fost deja achitate. S-au făcut, astfel, plățile pentru 650 de sportivi și 250 de antrenori, specialiști, colective tehnice, participanți la peste 100 de competiții sportive internaționale, în total 18 federații sportive naționale aflate în așteptare, unele chiar si de 2-3 ani.

“Este un lucru pe care mi l-am asumat ca ministru, am spus că premierea sportivilor este o prioritate zero pentru mine, că vom încerca să găsim soluții pentru restanțele istorice la nivelul premierilor, restanțe ce datau de câțiva ani la nivel de minister. Este un efort uriaș din partea Ministerului Tineretului și Sportului, mai ales în vremurile acestea speciale pe care le trăim, însă mă bucur că este pentru prima dată când toate federațiile sportive naționale au cel puțin un referat de premiere aprobat. Vreau să se înțeleagă faptul că MTS apreciază toate performanțele sportive, munca sportivilor și antrenorilor, însă la aceste premieri avem, din păcate, o problemă de natură legislativă, care ține de felul în care este interpretată legea, tocmai de aceea, în acest moment, când putem vorbi, practic, de un moment zero, când am ajuns cu plățile la zi, considerăm că este oportună corectarea HG 1447/2007”, a declarat Ionuț Stroe.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 115

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Sport