Total Media News

Sport
Mattel sărbătorește Tokyo 2020 cu prima colecție de jucării pentru Jocurile Olimpice PDF Imprimare
Miercuri, 19 Februarie 2020 18:01

                               Meet Joss Kendrick

   First Olympic Games toy collection designed by Mattel has been launched as part of a new licensing agreement with the International Olympic Committee. Each product highlights inclusivity and innovation, with toys reflecting new sports at the Olympic Games Tokyo 2020.

   The International Olympic Committee (IOC) and Mattel have announced the launch of their first product collection across Mattel brands to celebrate the Olympic Games Tokyo 2020. The collection features a variety of unique products across Barbie®, Hot Wheels® and UNO®.

   Mattel collaborated with the IOC and Tokyo 2020 Organising Committee of the Olympic Games to create licensed toy products, as part of a new licensing agreement and in line with the IOC Global Licensing Strategy. This international product line, which will be available in the spring, highlights inclusivity and innovation, with toys reflecting the five new sports added to the Olympic programme in Tokyo – baseball/softball, sport climbing, karate, skateboarding and surfing – all to inspire a new generation of athletes and fans around the world.

 

Citeşte mai mult...
 
Omedical - Centru de Recuperare Medicala PDF Imprimare
Duminică, 16 Februarie 2020 18:05

                    Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 

Prof Dr. Fizioterapeut. Nelu Olteanu

Ce este un Fizioterapeut/Kinetoterapeut ?
       Fizioterapeuții sunt profesioniști în domeniul sănătății care previn, identifică și corectează problemele de mișcare. Aceste probleme pot apărea din cauza prematurii, a bolilor grave sau a malformațiilor congenitale. Scopul fizioterapeuților este de a promova sănătatea fizică optimă și mobilitatea pentru nou-născuți, copii și copii. Aceștia colaborează îndeaproape cu alți membri ai echipei de îngrijire a sănătății, inclusiv asistenți medicali, medici, terapeuți respiratori și terapeuți ocupaționali.
     Fizioterapeuții pot evalua, trata și oferi consultanță copiilor prematuri care au probleme care afectează inima, plămânii, creierul și comportamentul mușchilor și oaselelor.
De ce ar putea copilul dumneavoastră să aibă nevoie de un fizioterapeut?
    Un fizioterapeut vă poate vedea copilul prematur, pentru a evalua progresul dezvoltării și pentru a planifica un program de intervenție pentru copilul dumneavoastră. Dacă copilul dezvoltă probleme respiratorii în timp ce primește asistență de la o mașină de respirație sau după o intervenție chirurgicală, poate fi implicat un fizioterapeut pentru a-și îmbunătăți funcția pulmonară. Activitățile corecte pot ajuta la prevenirea unor probleme cum ar fi blocarea pasajelor pulmonare prin secreții și infecții pulmonare.

 

Citeşte mai mult...
 
Deschiderea cursului de Marketing Sportiv (ASE), ediția 2020 PDF Imprimare
Joi, 13 Februarie 2020 17:04
                 Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, text

    Marți, 18 februarie 2020, ora 15:00, deschidem noul sezon de Marketing Sportiv, din cadrul Facultății de Marketing (ASE București)!
    Subsemnata (Mihaela Constantinescu) și Gheorghe Cristian Dragos vom fi gazdele unui eveniment în care vă propunem o discuție cât mai creativă alături de Anca Petronela Manolică, ce face parte din echipa de marketing pentru Steaua București Volei, și Ana-Maria Crânguș & Andreea Verdea, responsabile cu marketingul pentru Dinamo Știința Baschet.
Agenda e simplă:
* Vino să asculți povestea celor care acum 3 ani erau în bancă în locul tău!
* Vino să afli cum poți ajunge să lucrezi cu cele mai mari cluburi sportive din România!
* Vino să pui întrebări!Evenimentul este adresat cu precădere studenților Facultății de Marketing (ASE), însă lăsam ușile deschise și celorlalte persoane interesate (care sunt rugate să confirme participarea printr-un email către conf.univ.dr Mihaela Constantinescu: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ).

 

 

Citeşte mai mult...
 
Victorie la fiecare concurs, își dorește cel mai nou membru al familiei GoldNutrition, Andrei Duta PDF Imprimare
Miercuri, 12 Februarie 2020 11:09

Victorie la fiecare concurs, își dorește cel mai nou membru al familiei GoldNutrition, karatistul Andrei Duță

   Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, text care spune „GOLD NUTRITION BE EXCELLENT”


    Tânărul sportiv Andrei Duță, recent câștigător al titlului de Campion European la Karate Wado-kai la categoria 67kg, este noul #goldathlete din echipa GoldNutrition. 

     Andrei are doar 26 de ani și este singurul sportiv român care a cucerit titlul european la ediția din 2019 a Campionatelor Europene de karate Wado-kai din Budapesta. În palmaresul său se află și numeroase alte titluri de campion național, vicecampion european de seniori și vice campion mondial de seniori - Goju Ryu. "Din punctul meu de vedere, nutriția reprezintă un actor foarte important în sportul modern de performanță, și suplimentele de asemenea. În acest sens, GoldNutrition îmi este  partener de nădejde în antrenamente și competiții. Produsul meu preferat este "Fast Recovery - Fructul Pasiunii", acesta având un rol decisiv în recuperarea mea, în viteza de regenerare a corpului după efort, dar și în protejarea masei musculare”, a declarat Andrei Duță.

    “Deoarece credem în susținerea potențialului tinerilor sportivi, suntem bucuroși să anunțăm acest parteneriat și să îi fim alături lui Andrei în drumul său către performanță.” Ioana Mihut, Administrator GoldNutrition EEC

 

Citeşte mai mult...
 
Gala Trofeelor Alexandrion 2020 PDF Imprimare
Vineri, 07 Februarie 2020 11:17
        Este posibil ca imaginea să conţină: 13 persoane, interior

     Fundația Alexandrion a  oganizat    pentru al cincilea an consecutiv Gala Trofeelor Alexandrion.

     Trofeele Alexandrion sunt acordate anual de către Fundația Alexandrion în urma consultării a peste 20 de redacții sportive din România, dar și a unor instituții publice abilitate.

    În alegerea câștigătorilor se ține cont de reușitele naționale și internațioanle ale sportivilor.Distincțiile reprezintă un demers în premieră în România, ce face parte din strategia Fundației de a sprijini excelența și performanța sportivă. În paralel, Fundația este unul dintre cei mai activi susținători ai culturii române, premiind, anual, personalități culturale consacrate sau aflate la început de carieră, prin cele doua gale pe care le organizează – Gala Premiilor Constantin Brancoveanu și Gala Premiilor Matei Brancoveanu.       

   Aplauze la scenă deschisă pentru cei mai buni sportivi ai României! Trofeele Alexandrion au fost decernate sportivilor cu rezultate remarcabile în anul precedent, în prezența a peste 400 de invitați.

  Felicitări laureaților!

 

                Câștigătorii Trofeelelor Alexandrion 2019 sunt:
    1. ALINA VUC (lupte, vicecampioană mondială)
    2. LAURA COMAN (tir sportiv: campioană europeană)
    3.SIMONA HALEP (tenis: campioană la Wimbledon, 2 WTA)
    4. LOREDANA TOMA (haltere: medaliată cu bronz mondial, campioană europeană la 64 kg)
    5. BIANCA PASCU (scrimă: medaliată cu bronz mondial la sabie individual)
    6. ELENA ANDRIEȘ (haltere: campioană europeană la 49 kg)
    7. ROBERT GLINȚĂ (natație: medalie de bronz la Europene)
    8. MARIAN DRĂGULESCU (gimnastică: și-a asigurat biletul pentru Tokyo 2020, a cincea participare la o ediție JO)
    9. MIREL RĂDOI (cel mai bun antrenor român fotbal – selecționer România)
    10. CONSTANTIN ȘTEFAN (cel mai bun antrenor handbal – antrenor Dinamo ) 

                Câștigătorii Trofeele Alexandrion ”Speranța”:

    ADRIAN DOROBANȚU( fotbal)

    IANIS SĂMĂRGHIȚAN-DUMITRU (judo)

    DAVID POPOVICI (campion european natație)

    Premiul special a fost câștigat de CIPRIAN ANTON (campion la tenis în scaun rulant).   

    TROFEU  DE  EXCELENȚĂ – Helmut Duckadam (Trofeu de excelență în sport).

*

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 108

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Sport