Total Media News

Imobiliar
Proiect marca Tiriac. Agrement de lux în București PDF Imprimare
Luni, 15 Aprilie 2013 21:15

        Grupul Ţiriac Imobiliare pregăteşte deschiderea unui complex de agrement de lux care se întinde pe o suprafaţă de peste 15.000 de metri pătraţi, în pădurea Băneasa.

                         

        Complexul "La Stejarii" se află în apropierea ansamblului rezidențial de lux, cu același nume, dezvoltat tot de grupul aparținând omului de afaceri Ion Țiriac.

       Cel mai probabil, clubul va fi inaugurat în următoarea perioadă pentru că deja au început recrutările de personal.

Citeşte mai mult...
 
RA-APPS a esuat lamentabil la licitatii, vinzind doar 16 active din peste 100 disponibile PDF Imprimare
Joi, 28 Martie 2013 15:55

          Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a eşuat lamentabil la numeroasele licitaţii programate anul trecut pentru cedarea imobilelor din portofoliu, vânzând doar 16 active din peste 100 de imobile scoase la vânzare şi având încasări de numai 13% din estimări, relevă un document oficial.

                              

 RA-APPS a eşuat lamentabil la licitaţii, vânzând doar 16 active din peste 100 disponibile (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Veniturile estimate de regie din vânzarea de imobile, la care este raportat procentul de 13%, erau însă drastic reduse comparativ cu calculul iniţial, de la începutul anului trecut.

Citeşte mai mult...
 
Case pe structura metalica PDF Imprimare
Luni, 25 Martie 2013 14:10

        Rotarex fabrica de case pe structura metalica ofera in toata tara case ieftine pe structura metalica. Cea mai vanduta casa este modelul de 72mpSD - 30.000euro la cheie.

                              

           A fost printre primele modele de case gandita sa aibe cel mai bun raport calitate pret in categoria ei. Anul acesta a fost cea mai vanduta casa si toti cei care au vazut-o, stiu ca este suficienta pentru o familie ca cea din imagine. Este o casa ieftina, pe structura metalica usoara, 72 mpSD cu living, baie, bucatarie cu loc de luat masa, doua dormitoare, spatiu tehnic, windfang si o terasa exterioara acoperita foarte utila.La 30.000 euro (cu tot cu fundatie si finisaje) este un pret la care oricine se poate gandii.Sper dupa ce o s-o analizati sa spuneti si dumneavoastra ca-si merita titulatura de cea mai vanduta casa.

Citeşte mai mult...
 
Ponta: Legea privind despagubirile e impotriva samsarilor. PDF Imprimare
Miercuri, 13 Martie 2013 09:06

         Restituirile în bani se vor face pe 7 ani, drepturile litigioase vor fi impozitate cu 85%

 

          Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că proiectul de lege privind despăgubirile, pe care Guvernul îşi va angaja răspunderea, este unul împotriva "samsarilor" din acest domeniu, el arătând că "aceşti samsari" i-au scris proiectul pe această temă senatorului Mihai Răzvan Ungureanu.

Citeşte mai mult...
 
Peste 90 de scoli din București au risc seismic PDF Imprimare
Luni, 04 Martie 2013 15:57

     Aproape 100 de școli din București, în care învață peste 26.000 de elevi, prezintă un risc seismic ridicat.


      Situaţia a fost prezentată, astăzi, într-o conferinţă de presă organizată în cadrul proiectului "Too Quick To Quake", realizat de Ambasada Suediei şi de membrii comunităţii Swedish Sustainable Business, în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.În cadrul proiectului, copiii au fost învăţaţi cum să se comporte în cazul în care s-ar produce un cutremur, relatează mediafax.ro.Proiectul a început la data de 4 martie 2012. Elevii au fost instruiți de către profesori, care le-au prezentat imagini ce ilustrau modul potrivit de reacţie în caz de cutremur. Suportul educaţional a fost conceput de către experţi în pregătirea populaţiei pentru situaţii de urgenţă.

     Doar 26 de clădiri consolidate în București

     Anul trecut, Primăria Municipiului București a publicat pe site-ul oficial lista actualizată a imobilelor care riscă să se prăbuşească în eventualitatea unui cutremur.Dintre cele peste 2.500 de clădiri din Bucureşti care fie prezintă un anumit grad de risc seismic, fie încă nu au fost încadrate până acum în clasa de risc corespunzătoare, doar 26 au fost consolidate, potrivit gandul.info.36 de ani de la cutremurul din 1977

                 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 19 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar