Total Media News

Imobiliar
Alukonigstahl prezinta o noua solutie in arhitectura, oferita de Jansen AG PDF Imprimare
Vineri, 24 Mai 2013 19:50

   Sistemul de profile izolate Janisol pentru usi liftant-glisante: o solutie constructiva moderna si eficienta

                                                

     Cea de a douazecea editie a expozitiei internationale pentru arhitectura, materiale si sisteme, BAU 2013, a reunit brand-uri inovative bazate pe arhitectura individualizata, printre care Jansen AG, partenerul elvetian al Alukonigstahl. Standul sau s-a evidentiat prin solutiile eficiente energetic prezentate.

Citeşte mai mult...
 
Guvernul taie la jumatate, pe trei ani, banii de la bugetul de stat pentru consolidarea locuintelor PDF Imprimare
Joi, 23 Mai 2013 17:36

    Guvernul va reduce la jumătate, în următorii trei ani, cuantumul fondurilor de la bugetul de stat destinate primăriilor pentru lucrări de consolidare a blocurilor cu risc seismic, deşi experţii au atenţionat de multe ori că numeroase imobile sunt în pericol iminent de prăbuşire în caz de cutremur.

                                                  

  Fondurile prevăzute să fie alocate de la bugetul de stat în acest scop sunt cele mai mici din ultimii cinci ani.

  Pentru finanţarea acţiunilor privind reducerea riscului seismic al construcţiilor existente cu destinaţie de locuinţă, în 2008 au fost alocate de la bugetul de stat 7,8 milioane lei, iar în 2009 au fost acoperite cheltuieli de 8 milioane lei. În 2010 alocarea a scăzut la 5,8 milioane lei, pentru ca în 2011 să urce la 6,4 milioane lei, iar în 2012 la 8,1 milioane lei.

Citeşte mai mult...
 
Studiu piata imobiliara - bucurestenii aleg apartamente noi PDF Imprimare
Miercuri, 22 Mai 2013 22:02

    În urma sondajului realizat la Târgul Național Imobiliar de către grupul de marketing și cercetare de piață ElQual – membru ESOMAR si SORMA, la solicitarea DezvoltarImobiliar.ro, puteti afla care sunt preferințele bucureștenilor pe piața imobiliară.

                   

    Rezultatele studiului relevă informații despre sursele de informare pentru căutarea unei locuințe, bugetul de care dispun oamenii aflați în căutarea unui imobil, sau despre zonele vizate de către cumpărători. Probabil lucrul cel mai important ce reiese din cercetare este faptul că bucureștenii se orienteaza către apartamente noi. Ansamblurile rezidențiale din București sau periferie sunt preferate de către cei mai mulți.

Citeşte mai mult...
 
20 de miliarde lei pentru 170 de licitatii in infrastructura. PDF Imprimare
Marţi, 14 Mai 2013 13:29

    Conform analizei făcute de licitatia.ro in primul trimestru al anului 2013 au fost publicate 170 de licitații de achiziții lucrări infrastructura – cu o valoare estimata la 20.535,452,521 RON.

 

    Piata constructiilor a fost unul din motoarele de creștere ale economiei Romaniei. Deoarece mai mult de jumătate din lucrarile de construcție sunt legate de infrastructura, licitatiile anuntate in primul trimestru ar trebui sa starneasca un interes major firmelor de constructii.

Citeşte mai mult...
 
RA-APPS oferă la vânzare alte apartamente, deşi experţii au atenţionat că un fond este unica soluţie PDF Imprimare
Marţi, 16 Aprilie 2013 21:53

             RA-APPS va scoate la vânzare, în luna mai, opt apartamente de 3, 4 şi 5 camere din centrul Capitalei, la preţuri de pornire cuprinse între 73.000 euro şi 286.000 euro, apropiate celor stabilite pentru active similare ofertate în ultimul an, în condiţiile în care acele licitaţii au eşuat lamentabil.

                       

            RA-APPS oferă la vânzare alte apartamente, deşi experţii au atenţionat că un fond este unica soluţie (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

           Licitaţiile vor fi iniţiate deşi consultanţi imobiliari au atenţionat în repetate rânduri că vânzarea activelor RA-APPS în condiţiile actua­le ale pieţei nu este cea mai bună soluţie şi că înfiinţarea unui fond imobiliar listat la bursă pentru administrarea activelor sau transferul acestor servicii către fir­me private sunt alternative la vânzarea in­di­viduală a proprietăţilor, care ar asigura o trans­parenţă sporită şi un câştig mai bun pen­tru stat.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 18 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar