Total Media News

Imobiliar
Cladirea de birouri CSDA Siriului, ocupata 100%. Cine e ultimul chirias PDF Imprimare
Luni, 15 Iulie 2013 19:09

               Cladirea de birouri CSDA Siriului Business Incubator, dezvoltata de Primavera Development in cartierul Aviatiei din Capitala, a ajuns la un grad de ocupare de 100% inainte de finalizare, printr-o tranzactie intermediata de compania The Advisers / Knight Frank.

                            

     XL Team, companie de dezvoltare de software, este astfel ultimul chirias al cladirii. Compania isi va muta in august operatiunile in noul sediu, unde va ocupa mai mult de 400 metri patrati la etajul 5 al cladirii.“Datorita planurilor de expansiune in Romania, compania noastra a decis mutarea birourilor in noua cladire din Siriului 22-26. Vrem sa facem parte dintr-un business hub care este in plina dezvoltare”, a declarat Tudor Cobalas, business developer, XL Team.Cu sedii la Amsterdam si Bucuresti, XL Team ofera produse si servicii de design si dezvoltare de software, aplicatii si websites pentru diverse medii, utilizand tehonologii si metode de ultima generatie.

Citeşte mai mult...
 
Consultant imobiliar: Nu exista criza, asta este situatia normala PDF Imprimare
Miercuri, 10 Iulie 2013 19:49

      Sfaturile date clienţilor în 2007-2008 nu au fost întotdeauna cele mai bune

 

       Piaţa imobiliară este într-o stare de normalitate, nu de criză, consideră Răzvan Gheorghe, unul dintre cei mai vechi consultanţi în domeniu, care recunoaşte că sfaturile date clienţilor înainte de criză nu au fost întotdeauna cele mai bune şi că veniturile de atunci nu vor mai reveni niciodată.


        Nu există criză, asta este situaţia normală. Nu mai facem niciodată 5 milioane de euro afaceri, ca în 2008, când am atins maximul. Lumea agenţilor imobiliari s-a schimbat, un client aşteaptă plus valoare de la noi, lucruri cu consisenţă, nu brokeraj", a spus Gheorghe.

Citeşte mai mult...
 
Cea mai mare CLADIRE din lume a fost inaugurata in China PDF Imprimare
Luni, 08 Iulie 2013 20:58

              Cea mai mare CLĂDIRE din lume a fost inaugurată în China: Are 5 milioane de metri pătraţi şi propriul soare -

                       

       New Century Global Center, aşa cum a fost denumită construcţia, are 500 de metri lungime, 400 de metri lăţime şi este înaltă de 100 de metri, scrie Daily Mail.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Cat a scazut pretul locuintelor la 12 luni PDF Imprimare
Joi, 27 Iunie 2013 19:18

     In ultimele 12 luni pe intreaga categorie de apartamente s-au inregistrat reduceri de pret, dar cel mai mult s-au ieftinit locuintele cu 4 camere.


    In iunie, preturile medii solicitate de proprietarii din Bucuresti au scazut cu 9% fata de aceeasi perioada din 2012, potrivit raportului de monitorizare realizat de AnunturiParticulari.ro.

 

     In luna iunie, se observa scaderi ale preturilor medii solicitate de proprietari pe intreg segmentul apartamentelor vechi, comparativ cu acelasi interval al anului trecut, pornind de la o variatie de -6% pentru garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere, ajungand la -9% in cazul locuintelor cu 4 camere.Astfel, pretul mediu solicitat pentru o garsoniera a ajuns in luna iunie la 33.679 euro.

Citeşte mai mult...
 
Certificatul energetic al cladirilor, obligatoriu in 2 luni. PDF Imprimare
Joi, 30 Mai 2013 14:19

    Saptamana trecuta a aparut in Monitorul Oficial nr. 283 din 20 mai 2013, Legea nr. 159/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor, care prevede obligativitatea prezentarii certificatului energetic al cladirii la vanzarea sau inchirierea acestora.
                                             
      „Proprietarii si potentialii clienti trebuie sa isi puna pe agenda data de 20 iulie 2013, ca data de intrare in vigoare a legii aparute in Monitorul Oficial nr. 283 din 20 mai 2013, de cand fiecare proprietar va fi obligat sa puna la dispozitia potentialului cumparator sau chirias, dupa caz, anterior perfectarii contractului, o copie de pe certificatul energetic, altfel contractele de vanzare-cumparare sau inchiriere fiind supuse nulitatii relative, potrivit prevederilor Codului civil. Art. 13”, a spus Alexandru Petrescu, Managing Partner al Esop Consulting l CORFAC International.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 17 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar