Total Media News

Imobiliar
Nord City Tower a ajuns la un grad de ocupare de peste 50% PDF Imprimare
Miercuri, 11 Septembrie 2013 15:35

       Cladirea de birouri din Pipera Nord City Tower (foto) are de curand un nou locatar, Homeycomb, care va ocupa in totalitate etajul doi, avand o suprafata inchiriabila de aproximativ 900 mp, potrivit DTZ Echinox, care a intermediat tranzactia.

                                     

      Tranzactia creste rata de ocupare a cladirii la peste 50%, comparativ cu primul trimestru din 2012, cand NCT se confrunta cu o rata de 18%. Cladirea de birouri Nord City Tower, aflata in zona de business din Pipera – o zona de birouri care s-a dovedit a fi potrivita pentru industriile de IT si telecom, furnizori de servicii si unitati de suport – a fost finalizata in anul 2007, iar in 2012 si 2013 a fost renovata. 

     In urma unei investitii a proprietarului ING si cu AIG/Lincoln in calitate de property manager si coordonator in procesul de inchiriere, a fost implementata o noua strategie, iar cladirea a trecut in ultimii doi ani printr-un amplu proces de modernizare. 

 

Citeşte mai mult...
 
Pasajul rutier de la Piata Presei a fost aprobat de consilierii municipali PDF Imprimare
Joi, 29 August 2013 08:25

      Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru pasajul rutier subteran de la Piaţa Presei Libere, ce ar urma să fie realizat în 10 luni şi să coste municipalitatea 62 de milioane de lei, a fost aprobat, miercuri, de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

 

    "Lucrările ar putea începe şi mâine respectiv după obţinerea autorizaţiei de construire", a declarat primarul general Sorin Oprescu după şedinţa CGMB, precizând că "probabil înbtr-o săptămână" cetăţenii vot vedea acolo organizarea de şantier.

    Primarul a precizat că nu este nevoie de refacerea licitaţiei, constructorul fiind deja selecţionat, respectiv societatea Apolodor SA.

Citeşte mai mult...
 
Valoarea complexului City Gate din Bucureşti a scazut cu aproape 10 mil. euro de la inceputul anului PDF Imprimare
Marţi, 20 August 2013 16:50

        Care sunt centrele comerciale evaluate în urcare faţă de finele lui 2012

 

        Valoarea complexului de birouri City Gate din Piaţa Presei, Bucureşti, a scăzut cu 9,7 milioane euro în primul semestru, la 159 milioane euro, iar centrele comerciale Galleria din Arad, Piatra Neamţ şi Buzău sunt evaluate la 35 milioane euro, cu 4 milioane euro mai mult faţă de finele lui 2012.

 

 

              

        Valoarea complexului City Gate din Bucureşti a scăzut cu aproape 10 mil. euro de la începutul anului. Care sunt centrele comerciale evaluate în urcare faţă de finele lui 2012

         Rata medie de ocupare a City Gate şi Galleria Arad era de 92% la jumătatea acestui an, cu o chirie de 14 euro pe metru pătrat pe lună, potrivit unui raport publicat marţi de dezvoltatorul israelian GTC, proprietarul clădirilor. Astfel, cele două proprietăţi sunt evaluate la 194 milioane euro.

         Valoarea City Gate a scăzut cu 2 milioane euro în trimestrul al doilea, după ce coborâse cu 7,7 milioane euro în primele trei luni ale anului, reiese din raportările companiei.

Citeşte mai mult...
 
Record al reinnoirilor de contracte pe piata spatiilor industriale PDF Imprimare
Vineri, 09 August 2013 10:04

           Reinnoirile de contracte pentru spatii logistice si de depozitare moderne au insumat 80.000 metri patrati in primul semestru al acestui an, cel mai mare nivel inregistrat pana acum pe piata locala, potrivit raportului CBRE despre piata industriala din Romania in S1 2013. 


          Acest record se datoreaza numarului mare de contracte semnate pe o durata de cinci ani in 2008-2009, care ajung la expirare in aceasta perioada. De asemenea, activitatea totala de tranzactionare in intervalul ianuarie – iunie a fost intensa, ajungand la circa 153.000 mp, cel mai mare nivel inregistrat din S1 2011 pana in prezent. Activitatea totala de tranzactionare in Bucuresti a insumat peste 99.400 mp in prima jumatate a anului. 

Citeşte mai mult...
 
Prima Casa tine in sah preturile apartamentelor cu 2 camere PDF Imprimare
Luni, 29 Iulie 2013 15:43

         Proprietarii apartamentelor cu 2 camere au profitat de incertitudinile care planeaza in jurul programul guvernamental “Prima Casa”, tinand la preturi in ultima luna.

                                 

     In conditiile in care fondurile bancilor pentru Prima Casa se apropie de zero, iar Guvernul nu anunta oficial daca programul va continua sau nu, proprietarii apartamentelor cu 2 camere nu au mai ajustat preturile solicitate. Din contra, proprietarii au profitat de faptul ca locuintele cu 2 camere sunt cele mai cautate de cei care acceseaza un credit garantat de stat si au tinut la preturi sau in unele cazuri au solicitat sume mai mari decat in iunie 2013

 

    Potrivit calculelor realizate de AnunturiParticulari.ro pe baza tuturor ofertelor imobiliare publicate in presa scrisa si pe Internet, pretul mediu al unei locuinte cu 2 camere a crescut cu aproape 1% in ultima luna, atingand valoarea de aproximativ 52.870 de euro, fata de luna iunie cand suma solicitata de proprietar era de 52.486 de euro.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 16 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar