Total Media News

Imobiliar
Service Auto de Inchiriat PDF Imprimare
Vineri, 15 Mai 2015 12:27

                SERVICE   AUTO

                          

                             


-  9  boxe

- 3 elevatoare +

- aparat reglat faruri ,....

- SDVuri

- curte  interioara - 1200 mp


SUPERVAD-
Strada, Sos. Vitan Barzesti , nr.3- linga  Praktiker Vitan ,

      tel -0742 769 462, 021-3344666


Citeşte mai mult...
 
Preturile apartamentelor, pe minus in aprilie PDF Imprimare
Luni, 04 Mai 2015 19:07

 

                       

  Aprilie a fost prima luna din 2015 in care pretul mediu solicitat de vanzatorii de apartamente (noi si vechi) din intreaga tara a consemnat o evolutie descendenta. La nivel national, Indicele Imobiliare.ro se situeaza acum la 930 de euro pe metru patrat, cu 0,6% mai putin fata de cel valabil la finele lunii martie (936 de euro pe metru patrat) si cu 1,3% mai putin decat in a doua luna de primavara a anului trecut (918 euro pe metru patrat).

   In marile orase, tendinta de scadere a fost resimtita in mod exclusiv pe segmentul apartamentelor noi, in vreme ce proprietarii locuintelor vechi si-au majorat pretentiile.

   Bucuresti

   Capitala este singurul dintre cele cinci mari centre regionale analizate in care valoarea medie de listare pentru apartamentele vechi si noi a scazut in aprilie, cu 0,2% mai exact (de la 1.056 la 1.054 de euro pe metru patrat). Bucurestiul este, totodata, singurul oras in care preturile actuale sunt mai mici decat in aceeasi perioada a anului trecut, la o diferenta de 2,9% (fata de 1.085 de euro pe metru patrat). In ultima luna, unitatile locative din blocurile vechi s-au scumpit cu 1%, de la 1.014 la 1.024 de euro pe metru patrat. Pe fondul avansului de 3,4% consemnat in martie, cele noi s-au depreciat insa cu 1,5%, de la 1.101 la 1.085 de euro pe metru patrat. 

 

Citeşte mai mult...
 
G 3 Imobiliare PDF Imprimare
Luni, 06 Aprilie 2015 13:59

 

                                                   

   Informatia este suportul oricarei stiinte, iar in jurul acesteia se concretizeaza activitatea noastra.
      Vanzarea sau achizitionarea unui imobil, oricare ar fi acesta, este de cele mai multe ori un fapt singular in viata multora dintre dumneavoastra, tocmai din aceasta cauza este de preferat sa apelati la cunostintele profesionale ale unei agentii imobiliare care sa va reprezenta interesele.

        De ce este bine sa apelati la agenti imobiliari? Pentru ca zi de zi au de a face cu cereri si oferte de case. Un agent imobiliar specialist iti va spune ce case sunt de vanzare, la ce preturi, ce anume trebuie sa verifici la o casa, iti da informatii despre amplasament, despre zona, despre vecinatati, piete aflate in apropiere, despre documentatia care trebuie stransa pentru actele de vanzare cumparare, daca are sau nu casa ipoteca, cine are dreptul sa o vanda si multe alte lucruri de acest gen.

       Pentru vanzarea unui imobil sunt necesare cateva etape pe care le vom parcurge impreuna:
Stabilirea pretului – noi intelegem ca dumneavoastra sunteti legat in primul rand afectiv de proprietatea pe care o detineti si din acest motiv sperati sa obtineti o suma cat mai mare la incheierea contractului. Dar situatia trebuie privita in mod realist. Apeland la serviciile agentiei noastre veti avea parte de consiliere gratuita si veti obtine o evaluare realista a pretului.

 

Citeşte mai mult...
 
Spatiu comercial /stradal de Inchiriat PDF Imprimare
Duminică, 05 Aprilie 2015 12:52

              Spatiu   comercial  de  inchiriat


       
     



- suprafata =  100 mp

- vitrina   = 15 ml

- doua  intrari

-- chirie  = 2300 Euro/luna  , sau    1300 Euro   jumatate  din  el


SUPERVAD    - auto - moto- velo- piese, showroom,birou,etc...


Bucuresti.., Sos. Vitan Barzesti , nr.3- linga  Praktiker Vitan ,


-gresie,termopan , tavan fals, 2  aparate  de  AC

- iluminare  schimbata   : 

corpuri  de  iluminat  Schimbate   cu  Iluminare  cu Lampi  LED  :

- mai  aspectuoase ,mai  luminoase si  curent   consumat  mai putin


Citeşte mai mult...
 
Apartamentele din Bucureşti s-au scumpit. PDF Imprimare
Joi, 02 Aprilie 2015 09:19

                                          


    Apartamentele noi din Bucureşti s-au scumpit în luna martie cu 3,4% faţă de februarie, când au atins cea mai scăzută valoare din 2008, însă în ciuda acestui avans la trei luni preţul mediu al locuinţelor din Capitală este cu 2% sub cel din perioada similară a anului trecut, potrivit imobiliare.ro.

    În Bucureşti, apartamentele s-au scumpit în martie cu 2,1%, de la 1.034 euro pe metru pătrat util în februarie la 1.056 de euro. Spre comparaţie, preţul mediu solicitat în intervalul similar din 2014 se situa la 1.078 de euro pe metru pătrat (diferenţa de 2% fiind dictată în mod exclusiv de segmentul locuinţelor noi, care s-au depreciat cu 8,3%).

    În concordanţă cu evoluţia din ultimele luni, proprietarii de apartamente vechi din Capitală şi-au majorat uşor pretenţiile în martie, respectiv cu 1% (de la 1.004 euro pe metru pătrat, până la 1.014 euro pe metru pătrat). Pe de altă parte, după ce au atins, în februarie, cea mai scăzută valoare din 2008 încoace, locuinţele din ansamblurile rezidenţiale bucureştene au consemnat un avans semnificativ, de 3,4%, de la 1.065 la 1.101 euro pe metru pătrat.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 11 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar