Total Media News

Energie
Mai puţine subvenţii pentru energia verde PDF Imprimare
Marţi, 17 Aprilie 2012 07:19

Producătorii de energie regenerabilă ar putea primi mai puţine certificate verzi de la 1 ianuarie 2013. Primii vizaţi sunt cei din energia solară.

      

A trecut doar o jumătate de an de când se aplică noua schemă de certificate verzi (la 1 noiembrie 2011), prin care producătorii de energie regenerabilă primesc mai multe certificate, faţă de unul singur până atunci.

Citeşte mai mult...
 
Eco-iluminat lanseaza noua colectie de lampi SOLARE 2012 PDF Imprimare
Duminică, 08 Aprilie 2012 19:11

Incepand cu aprilie 2012, peste 250 de noi lampi solare si decoruri solare de nunta din colectia 2012 sunt disponibile prin www.eco-iluminat.ro

                                           
Eco-iluminat
 lanseaza in premiera in Romania colectia SOLAR 2012 de corpuri de iluminat autonome tip lampa solara si decor solar, grupate in trei game:
Citeşte mai mult...
 
Guvernul reanalizează punctul de vedere în negocierile pentru recuperarea creanţelor Rompetrol PDF Imprimare
Miercuri, 28 Martie 2012 07:45
 

Primul-ministru Mihai Răzvan Ungureanu a decis relansarea procesului de negociere pentru recuperearea creanţelor Rompetrol, prin reaşezarea comisiei interministeriale care realizează acest demers, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.

 


“Conducerea comisiei interministeriale revine acum Ministerului Afacerilor Externe şi a fost atribuită ambasadorului însărcinat special, Mihnea Constantinescu.

Citeşte mai mult...
 
Guvernul a aprobat Strategia de privatizare a celor trei filiale de distributie ale Electrica PDF Imprimare
Miercuri, 28 Martie 2012 07:25

Guvernul a adoptat în şedinţa de astăzi hotărârea pentru aprobarea strategiei de privatizare a filialelor de distribuţie S.C. Electrica S.A., "Electrica Distribuţie Transilvania Sud”, „Electrica Distribuţie Transilvania Nord” şi „Electrica Distribuţie Muntenia Nord”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.


Principalele prevederi ale acestui act normativ se referă la:
 implementarea strategiei de privatizare în cadrul căreia va fi oferit spre subscriere investitorilor un pachet de acţiuni de 15% din capitalul social al fiecăreia dintre cele trei societăţi comerciale, filiale ale S.C. Electrica S.A.;

Citeşte mai mult...
 
Guvernul a stabilit intervalul de pret pentru actiunile Transelectrica PDF Imprimare
Joi, 15 Martie 2012 22:57

Guvernul a stabilit astazi intervalul de pret intre 14,9 lei/actiune si 19,2 lei/actiune in cadrul căruia sa se realizeaze subscrierile investitorilor pe perioada de derulare a ofertei, si in afara căruia sa nu se vanda acţiuni in cadrul ofertei publice secundare de vanzare de acţiuni reprezentand 15% din capitalul social al Companiei Nationale Transelectrica S.A.

                        
   Oferta Publica Secundara se va derula in perioada 14-27 martie 2012 iar actiunile vor fi oferite in doua Transe, respectiv Transa Investitorilor Mari (90% din totalul actiunilor oferite)....

Citeşte mai mult...
 


Pagina 13 din 16

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Energie