Total Media News

Energie
Guvernul a avizat constructia conductei de gaze intre Romania si Moldova PDF Imprimare
Joi, 31 Mai 2012 10:12

Guvernul a avizat, miercuri, indicatorii tehnici de constructie a conductei de interconectare a sistemului de transport gaze din Romania si Republica Moldova, pe ruta Iasi-Ungheni, a anuntat premierul Victor Ponta.

                         

"Este un proiect agreat de mai mult timp la nivelul principiilor si discutiilor politice, dar care niciodata nu a fost pus in practica. De fiecare data, din partea Guvernului Romaniei au fost vorbe frumoase si atat, dar acum a fost aprobat", a spus Ponta, citat de Mediafax.  

Citeşte mai mult...
 
Bec rosu pentru energia verde de la Comisia Europeana ? PDF Imprimare
Vineri, 25 Mai 2012 19:27

      "Costul programelor pentru energia regenerabilă ar putea să fie prohibitiv", iar "Comisia Europeană este gata să recomande renunţarea la subvenţii cât mai curând posibil".

                                  

Astfel începe un articol recent din cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung, în care sunt prezentate concluziile unui document intern privind strategia energetică a Comisiei Europene.

Citeşte mai mult...
 
S-a renuntat la Procedura pentru Selectia Intermediarului Of. Publ. Primare de Vanzare de Actiuni PDF Imprimare
Sâmbătă, 19 Mai 2012 16:02
Societatea Nationala Nuclearelectrica SA Bucuresti, cu sediul in Str. Polona nr. 65, sector 1, Bucuresti, Romania, cod postal 010494, a dat publicitatii, in data de 12 aprilie 2012, anuntul privind intentia lansarii unei Oferte Publice Primare de Vanzare de Actiuni, reprezentand 10% din capitalul social existent al Societatii, in aplicarea...
                           

Societatea Nationala Nuclearelectrica SA Bucuresti, cu sediul in Str. Polona nr. 65, sector 1, Bucuresti, Romania, cod postal 010494, a dat publicitatii, in data de 12 aprilie 2012, anuntul privind intentia lansarii unei Oferte Publice Primare de Vanzare de Actiuni, reprezentand 10% din capitalul social existent al Societatii, in aplicarea prevederilor Legii nr. 247/2005 privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si unele masuri adiacente si a Hotararii de Guvern nr. 39/2012 pentru aprobarea strategiei de privatizare a Societatii Nationale Nuclearelectrica SA Bucuresti si selectia Intermediarului autorizat pentru intermedierea acestei Oferte Publice Primare de Vanzare de Actiuni, cu termen limita de depunere oferte de intermediere data de 21 mai 2012, ora 10:00.

.

Citeşte mai mult...
 
Nou investitor pe piata locala: Martifer va produce energie fotovoltaica in Romania PDF Imprimare
Vineri, 04 Mai 2012 07:32

Grupul portughez Martifer va construi in aceasta vara in Romania o instalatie fotovoltaica la scara larga.

                                             

Investitorul strain este prezent in Romania inca din 2004, cu activitati in domeniul agricol, constructii si productie de energie, insa proiectul pentru productia de energie fotovoltaica va fi finalizat abia anul acesta. In Romania exista in prezent instalatii fotovoltaice conectate oficial la retea cu puterea totala de 2 MW, transmit reprezentantii Martifer.

Citeşte mai mult...
 
Hidroelectrica, către "băieţii deştepţi": De la 1 mai avem din nou energie ieftină PDF Imprimare
Miercuri, 25 Aprilie 2012 07:49

Hidroelectrica a notificat partenerii din contracte că la 1 mai va înceta situaţia de forţă majoră, activată la sfârşitul lunii septembrie 2011 din cauza secetei, şi va putea livra electricitatea "după programul normal".

               

"Condiţiile hidrologice s-au îmbunătăţit în ultima perioadă atât pe Dunare, cât şi pe răurile interioare, iar prognoza debitelor medii lunare şi sezoniere în regim natural (...) este uşor favorabilă pentru luna mai 2012, astfel încât conducerea companiei Hidroelectrica consideră că sunt îndeplinite premisele necesare pentru încetarea situaţiei de forţă majoră începând cu mai 2012", se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei, acţionarul majoritar al companiei.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 12 din 16

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Energie