Total Media News

IT
Harman Kardon lanseaza o noua serie de casti speciale pentru iPhone PDF Imprimare
Miercuri, 13 Iunie 2012 18:58

  Daca analizam putin piata o sa constatam ca nimeni nu duce lipsa de casti pentru iPhone si asta datorita popularitatii de care se bucura acest smartphone. Totusi nu multe dintre acestea se pot lauda cu un design care sa completeze oarecum rafinamentul telefoanelor Apple.

                         

   Solutia vine de la Harman Kardon care a lansat o serie intreaga de casti special concepute sa emane acel aer premium specific produselor "marelui mar" american.

Citeşte mai mult...
 
Freecom lanseaza cel mai mic hard disc din lume echipat cu Thunderbolt PDF Imprimare
Marţi, 12 Iunie 2012 08:06

     Freecom, parte a Mitsubishi Chemical Holdings Group si producator multi-premiat de hard discuri externe si dispozitive de stocare portabile, a anuntat noul Mobile Drive Mg, dotat cu interfata Thunderbolt.

                          

    Cu o inaltime de numai 15mm si cu o carcasa de magneziu finisata, unitatea multi-premiata Mobile Drive Mg a atras intotdeauna utilizatorii Apple. Acum cu suport pentru interfata Thunderbolt si o capacitate de 1TB, dispune de cerintele tehnice pentru a egala aspectul exceptional.

Citeşte mai mult...
 
Canon redefineste clasa DSLR entry-level cu EOS 650D PDF Imprimare
Sâmbătă, 09 Iunie 2012 07:14

 

    Dupa lansarea camerelor high-end EOS 5D Mark III si 1D-X, credeam ca japonezii de la Canon nu mai au alte surprize pregatite pentru prima jumatate a lui 2012. Ei bine, odata cu anuntul lui EOS 650D, Canon confirma ca doreste suprematia si pe segmentul de DSLR entry-level. Noua camera vine cu o serie de aditii foarte interesante, pe care ne asteptam sa le vedem mai intai in modele mai scumpe.

                         

     In primul rand, avem de a face cu nou un sistem autofocus, care foloseste doua motoare pentru a focaliza cat mai corect si rapid in orice situatie. Gratie acestui nou sistem, Canon ofera pentru utilizatorii lui 650D posibilitatea de  autofocus continuu atunci cand camera filmeaza. Asta nu este tot, insa: procesorul DIGIC 5, care a debutat in 5D Mark III si 1D-X este inclus si in noua camera entry-level, alaturi de un ecran tactil care poate fi folosit la retusarea imaginilor direct din aparat, sau pentru focalizarea atat in modul foto, cat si in cel video.

Citeşte mai mult...
 
Jumatate din pamanteni, cu acoperire 4G in urmatorii 5 ani? PDF Imprimare
Vineri, 08 Iunie 2012 08:40

    Asa au calculat cei de la Ericsson, iar rezultatele le-au facut publice astazi. Pana in 2017, 50% din populația lumii va avea acoperire 4G, iar acoperirea 3G va ajunge la 85%.


    Mi se pare cam optimist orizontul de timp, avand in vedere ca Statele Unite si Canada sunt cam singurele teritorii vaste cu 4G la ora actuala.

Sigur, se lucreaza in Rusia, ceea ce reprezinta un castig enorm, iar in Europa tot suntem ”amenintati” cu 4G din acest an chiar si in tari mai slabute, ca a noastra. Raman China, un mastodont care inca nu face investitii in aceasta directie, si multe alte teritorii.

  

Citeşte mai mult...
 
Computex 2012 – ASUS Tablet 810 si Tablet 600, primele dispozitive cu Windows PDF Imprimare
Joi, 07 Iunie 2012 13:27

     ASUS a dezvaluit ieri la Computex 2012 alte doua tablete ce ruleaza sistemul de operare de la Microsoft. Exista o mica diferenta intre acestea: Tablet 810 ruleaza Windows 8, iar Tablet 600 Windows RT.

                            

     Poate va intrebati ce este Windows RT - cea mai comuna denumire pentru acesta este Windows on ARM. Este un sistem de operare ce va rula pe procesoarele mobile ale tabletelor incluzand noul Tegra 3 de la Nvidia.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 55 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT