Total Media News

IT
Microsoft are interdictie sa mai vanda Xbox 360 in Germania PDF Imprimare
Joi, 03 Mai 2012 12:42

 

Avand in vedere procesele pe motiv de incalcare a patentelor, daca lucrezi in domeniu ti-e foarte greu sa tii evidenta cine pe cine a mai dat in judecata si pe ce motiv. In orice caz, in episodul de azi este vorba de Microsoft si Motorola.

                                    

Un tribunal german le-a dat dreptate celor de la Motorola in cazul a 4 procese ce vizeaza patente legate de standardul video H.264. Folosit in peste 80% din toate clipurile online, standardul despre ca am povestit mai mult aici, din pacate apartine Motorola.

Citeşte mai mult...
 
Sony lanseaza primele sale ultrabook-uri PDF Imprimare
Miercuri, 02 Mai 2012 13:33

In sfarsit cei de la Sony au decis sa aduca in lumina reflectoarelor prima serie de ultrabook-uri VAIO T13 si T11. Acestea sunt asteptate sa ajunga pe piata incepand cu luna viitoare si vor avea la baza procesoare Sandy Bridge Intel core i3-2367M.

                                     

Conform engadget.com, noile jucarii Sony se mai lauda si cu un display LED de 13,3 si respectiv 11,6 inci, un mediu de stocare hybrid (HDD 320GB si 32 GB SSD), un web cam HD, 4GB de memorie DDR3, Bluetooth 4.0, HDMI, USB 3.0 si grafica Intel HD 3000.

Citeşte mai mult...
 
Koss lanseaza casti cu transmisie WiFi – nu sunt ieftine PDF Imprimare
Duminică, 29 Aprilie 2012 09:23

Sub numele de Koss Striva, un brand mai putin cunoscut in tara noastra va lansa o pereche de casti care par o pereche de hands free-uri.

                                    

Da, ne-am plictisit sa vedem casti bluetooth, in conditiile in care multe dintre ele edau sunetul prost, dar solutia celor de la Koss foloseste frecventele WiFi pentru a se conecta la sursa de continut.

Citeşte mai mult...
 
HP LaserJet TopShot Pro M275 un multifunctional cu scanare 3D PDF Imprimare
Vineri, 27 Aprilie 2012 07:18

HP a lansat astazi un nou model de multifunctional ce inglobeaza un scanner 3D si poate printa imediat imaginile preluate la o calitate de apreciat, dupa cum se spune.

                                    

HP LaserJet TopShot Pro M275 reprezinta o denumire destul de complexa a aparatului, care este destinat companiilor mici si mijlocii precum si consumatorilor ce ii vor gasi utilitatea.

 

Citeşte mai mult...
 
Verbatim prezinta noua generatie de module OLED pentru iluminarea dinamica si isi extinde gama PDF Imprimare
Miercuri, 25 Aprilie 2012 09:50

Saptamana trecuta la Light + Building 2012 (Sala 4.1, standul C26) Verbatim a prezentat primul modul reglabil OLED din lume care ofera o stralucire de pana la 2,000 cd/m². Cele mai noi serii ale modulelor VELVE OLED sunt de doua ori mai puternice fata de dispozitivele precedente.

                       

Arhitectii si designerii de interior pot utiliza tehnologia OLED pentru a crea lumina ambientala fara hot spot, stralucire puternica sau intensitate incomoda. La eveniment, Verbatim a demonstrat cum cele mai noi module OLED pot fi utilizate pentru a crea iluminatii de perete dinamice. OLED-urile VELVE sunt potrivite mai ales pentru utilizarea creativa de iluminare a scenelor si pentru noi aplicatii in baruri si cluburi, oferind lumina primitoare, calibrare integrata si o distributie egala de lumina.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 60 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT