Total Media News

Financiar
Card de credit cu 24 de rate fără dobândă - 100% online PDF Imprimare
Duminică, 11 Iulie 2021 13:34

Cumperi acum și plătești mai târziu. La CEC Bank beneficiezi de dobânzi avantajoase și până la 24 de rate fără dobândă la orice comerciant din lume.

                  CEC logo

Avantajele cardurilor de credit CEC Bank

  • Până la 24 de rate fără dobândă la orice comerciant din lume pentru plățile cu cardul de cumpărături
  • Perioadă de grație de până la 59 de zile pentru plățile cu cardul de cumpărături
  • Rambursezi doar 2,5% din suma datorată sau mai mult, la alegerea ta. Ai 0% dobândă când rambursezi integral sumele utilizate până la scadența lunară
Citeşte mai mult...
 
Emisiune numismatică cu tema 100 de ani de relații diplomatice între România și Japonia PDF Imprimare
Marţi, 06 Iulie 2021 10:55

 

  În conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Băncii Naţionale a României, începând cu data de 7 iulie 2021, Banca Naţională a României va lansa în circuitul numismatic o monedă din argint cu tema 100 de ani de relații diplomatice între România și Japonia.

Caracteristicile monedei sunt următoarele:..........

Citeşte mai mult...
 
CEC Bank oferă creditul de nevoi prsonale cu o dobândă promoțională - de la 7% pe an PDF Imprimare
Sâmbătă, 19 Iunie 2021 06:34

                    CEC logo

   CEC Bank derulează o campanie promoțională prin care creditele de nevoi personale cu dobândă fixă  sunt disponibile cu o dobândă redusă. Astfel, în locul dobânzii fixe standard de 10,4% pe an, pentru creditele contractate până la 5 august, clienții vor plăti, pe toată durata creditului, o dobândă redusă cu până la 3,4 puncte procentuale. 


    Creditele de nevoi personale pot fi contractate prin rețeaua teritorială CEC Bank, dar și 100% online, cu aprobare rapidă și virarea banilor în circa o oră, prin magazinul virtual CEC_In. CEC Bank a lansat fluxul de acordare a creditelor online la sfârșitul lunii ianuarie și, în prezent, acest canal generează un volum de credite noi comparabil cu volumul cumulat al celor mai mari trei unități teritoriale.


   Rata dobânzii fixe pentru creditul de nevoi personale CEC Bank este între 7% și 8% pe an, în funcție de profilul de risc, pentru clienții care-și încasează veniturile la CEC Bank, respectiv de 8,49% pentru clienții care nu-și încasează veniturile prin bancă. Banca nu percepe comision de analiză, iar comisionul de administrare este de 20 de lei, lunar. Suma maximă ce poate fi împrumutată este de 90 000 de lei.

 

Citeşte mai mult...
 
Minuta şedinţei de politică monetară a Consiliului de administraţie al BNR PDF Imprimare
Marţi, 01 Iunie 2021 10:50

          

   Minuta şedinţei de politică monetară a Consiliului de administraţie al Băncii Naționale a României din 12 mai 2021

   În data de 12 mai 2021, Consiliul de administrație al Băncii Naționale a României s-a întrunit într-o ședință, la care au fost prezenți următorii membri: Mugur Isărescu, președinte al Consiliului de administrație și guvernator al Băncii Naționale a României; Florin Georgescu, vicepreședinte al Consiliului de administrație și prim-viceguvernator al Băncii Naționale a României; Leonardo Badea, membru al Consiliului de administrație și viceguvernator al Băncii Naționale a României; Eugen Nicolăescu, membru al Consiliului de administrație și viceguvernator al Băncii Naționale a României; Csaba Bálint, membru al Consiliului de administrație; Gheorghe Gherghina, membru al Consiliului de administrație; Cristian Popa, membru al Consiliului de administrație; Dan-Radu Rușanu, membru al Consiliului de administrație; Virgiliu-Jorj Stoenescu, membru al Consiliului de administrație.

    În cadrul ședinței, Consiliul de administrație a discutat și adoptat deciziile de politică monetară, pe baza datelor și analizelor privind caracteristicile recente și perspectiva evoluțiilor macroeconomice pe termen mediu prezentate de direcțiile de specialitate și a altor informații interne și externe disponibile.

 

Citeşte mai mult...
 
CEC Bank extinde transferurile folosind numărul de telefon în loc de IBAN, PDF Imprimare
Miercuri, 21 Aprilie 2021 10:47

                     CEC logo

   Prin aplicația de Mobile Banking a CEC Bank, clienții pot face acum transferuri către orice altă bancă din România folosind numărul de telefon ca alias, în locul IBAN-ului. Astfel, CEC Bank este prima instituție din România care oferă acest serviciu indiferent de banca unde este domiciliat contul destinatarului, chiar și pentru conturile la bănci care nu sunt înrolate în serviciul AliasPay, lansat recent de Transfond. 

  ”Să faci un transfer de bani ar trebui să fie la fel de ușor ca trimiterea unui SMS sau apelarea unui prieten din agenda telefonică. De aceea, am căutat și am găsit o soluție pentru a integra această funcționalitate în aplicația de Mobile Banking a CEC Bank, în condițiile în care vedem tot mai mulți clienți care preferă aplicațiile de Mobile Banking pentru operațiunile de zi cu zi”, a declarat Mugur Podaru, director Operațiuni la Distanță în cadrul CEC Bank.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 13 din 75

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Economie