Total Media News

Financiar
Ziua Naţională a Investiţiilor PDF Imprimare
Luni, 15 Mai 2017 12:19

 

  Conform  mediafax.ro,Bursa de Valori Bucureşti (BVB), împreună cu partenerii săi din sectorul financiar susţin instituirea Zilei Naţionale a Investiţiilor în fiecare an pe 15 mai, prilej cu care investitorii pot afla dacă deţin acţiuni pe piaţa de capital şi care este valoarea acestora.

   În acest an, BVB a pregătit o serie de iniţiative şi evenimente menite să încurajeze investiţiile românilor şi să contribuie la creşterea nivelului de educaţie financiară.

    Pentru a marca Ziua Naţională a Investiţiilor, Bursa de Valori Bucureşti propune:
- O petiţie online prin care ziua de 15 mai să fie declarată Zi Naţională a Investiţiilor, care poate fi semnată pe www.primainvestitie.ro şi va susţine ulterior o iniţiativă legislativă în acest sens;

- Organizarea unei noi ediţii a Târgului de servicii financiare şi educaţie „Banii Tăi Expo”, care va avea loc pe 14 şi 15 mai şi este organizat după un nou format la terasa Promenada Mall, Calea Floreasca 246B, Bucureşti. Evenimentul va include două zile de seminarii şi consultanţă gratuită, alături de alte momente de interes pentru publicul larg;

  

 

Citeşte mai mult...
 
Rezultatele BCR în anul 2016 PDF Imprimare
Vineri, 05 Mai 2017 10:43


                                

Repere1:

  •  În anul 2016, BCR a acordat clienţilor retail şi corporate 8,8 miliarde LEI credite noi.
  • BCR are o strategie solidă pentru toate segmentele de clienţi ancorată în accesibilitate extinsă a serviciilor – comisioane zero la retragerile de numerar la bancomatele proprii, cont de bază gratuit.
  • Banca a atins un număr de 200.000 de clienţi cărora le-a oferit soluţii de reducere a sarcinii financiare, în timp ce şi-a extins treptat programele de educaţie financiară.
  • Rata creditelor neperfomante a scăzut la 11,8% faţă de 20,2% în decembrie 2015; gradul de acoperire a creditelor neperformante cu provizioane s-a ridicat la 85,3% în decembrie 2016.

 

Citeşte mai mult...
 
Balanţa de plăţi şi datoria externă a Romaniei – ianuarie 2017 PDF Imprimare
Duminică, 26 Martie 2017 18:40

 

        

     În luna ianuarie 2017p, contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un excedent de 416 milioane euro, comparativ cu 211 milioane euro în luna ianuarie 2016; în structură, balanţa bunurilor a consemnat un deficit mai mare cu 226 milioane euro, balanţa veniturilor secundare a înregistrat un excedent mai mic cu 100 milioane euro, balanța serviciilor s-a încheiat cu un excedent mai mare cu 17 milioane euro, iar balanța veniturilor primare a devenit excedentară.

 

 

Citeşte mai mult...
 
CEC Bank PDF Imprimare
Marţi, 07 Februarie 2017 15:20

 

                   

        CEC Bank trebuie sa fie o banca comerciala universala, competitiva, care sa ofere clientilor produse si servicii diverse si de calitate, urmarind cu precadere finantarea IMM-urilor, agriculturii, administratiilor publice locale, precum si a acelor proiecte bancabile care prin natura lor, contribuie la dezvoltarea economica, crearea si mentinerea locurilor de munca. Banca va fi un element activ in sprijinirea clientilor pentru accesarea Fondurilor Europene si se va implica in sustinerea Programelor Guvernamentale. O atentie deosebita va fi acordata in continuare relatiei cu populatia Romaniei.

 

Valori

Valori fundamentale

  • incredere
  • onestitate
  • stabilitate

Citeşte mai mult...
 
FORD PDF Imprimare
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017 17:11

http://www.ford.ro/Promotii/Autoturisme/NoulKUGA?&bannereu=olm-q4-2016-kuga-yahoo-banner-standard-standard-central-1200x627-brand-sustain-ron-standard-ro-ro_ford_kuga_5dec2016-31jan2017&referrer=yahoo

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 34 din 75

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Economie