Total Media News

Companii
Compania cu cea mai mare productivitate din Romania PDF Imprimare
Duminică, 29 Decembrie 2013 08:52

        Cu o cifră de afaceri de peste 900 mil. euro la nivelul anului 2011 şi un singur angajat

 

    Renault Industrie Roumanie poate fi catalogată drept compania cu cea mai mare productivitate de pe piaţa locală. Singurul angajat este Jean Detrun, directorul direcţiei logistice centrale a Dacia. Compania face parte din Group Renault România, care a rulat anul trecut afaceri de 3,92 de miliarde de euro, valoarea neincluzând operaţiunile din interiorul grupului.

    Direcţia Logistică Centrală Dacia asigură expediţia componentelor de vehicule către uzine ale Alianţei Renault-Nissan în lume. În plus faţă de activitatea de expediere piese, Direcţia Logistică Centrală Dacia asigură legătura între cele două uzine de pe platforma de la Mioveni (Uzina Vehicule şi Uzina Mecanică şi şasiuri) şi Direcţia Comercială: livrarea de vehicule şi piese de schimb către reţeaua comercială din România şi din alte ţări.

Citeşte mai mult...
 
Două companii din China au semnat o scrisoare de intenţie cu administratorii judiciari ai Oltchim PDF Imprimare
Luni, 25 Noiembrie 2013 22:02

        Administratorii judiciari ai Oltchim au semnat luni o scrisoare de intenţie cu Baota Petrochemical Group şi Junlun Petroleum, cele două companii din China fiind interesate să participe la privatizarea combinatului din Râmnicu-Vâlcea, aflat în insolvenţă.

                     

  "Prin această scrisoare de intenţie, garantăm companiilor chineze un tratament nediscriminatoriu la participarea la procesul de vânzare a Oltchim, precum şi respectarea tuturor angajamentelor europene. Pentru noi este un lucru foarte bun că mai există încă un consorţiu interesat de Olchim. Există un interes major pentru Oltchim, care sper să se concretizeze în cât mai multe oferte", a declarat luni într-o conferinţă ministrul Economiei, Andrei Gerea.

    La conferinţă nu au participat şi reprezentanţii companiilor chineze.

    Gherea a spus că va fi un proces transparent şi concurenţial, iar Ministerul Economiei este "optimist şi încrezător" şi aşteaptă "cu emoţie" să dechidă ofertele.

Întrebat dacă solicitarea de transparenţă şi de tratament nediscriminatoriu au reprezentat o cerinţă a companiilor chineze sau au venit din partea Ministerului Economiei, Gerea a afirmat: "Ne-am întâlnit undeva la mijloc".

Citeşte mai mult...
 
Cel mai mare proprietar de malluri din Romania cere insolventa propriului proiect PDF Imprimare
Marţi, 12 Noiembrie 2013 12:22

     Fondul de investiţii Argo Real Estate Fund (AREOF), care deţine parcul comercial ERA Park Oradea, optează pentru deschiderea procedurii de insolvenţă pe fondul unei dispute legale cu firma care s-a ocupat de construcţia proiectului, SC Construcţii Bihor SA, se arată într-un anunţ al AREOF remis Bursei de la Londra.

               

   Decizia AREOF de a-şi trimite în insolvenţă propria firmă, Omilos Oradea, cea prin care a fost construit parcul comercial ERA Shopping, vine pe fondul unei dispute legale cu societatea Constructii Bihor, care cere 3,2 milioane de euro, datorie provenită din contractul de construcţie.

„Omilos Oradea îşi va cere insolvenţa voluntar după consultarea cu principalii creditori. Societatea are un credit de 62,3 milioane de euro către creditori", se mai arată în anunţul de la Bursa de la Londra.

Citeşte mai mult...
 
Caffe Corsini are doar un singur scop: de a raspandi cultura de cafea ca un mod de viata PDF Imprimare
Sâmbătă, 09 Noiembrie 2013 21:26


      Pentru a realiza acest lucru, căutăm, gustăm, evaluăm și selectăm toate boabele noastre de cafea, ce provin din origini diferite, pentru a crea un gust care nu este doar rodul mașinilor și al laboratoarelor, rezultatul fiind produse cu aromă și gust specific propriu.

    
     Din anul 1950 familia Corsini s-a specializat în importul de cafea si de prăjirea acesteia. O pasiune care a condus această activitate până în ziua de astăzi.
     Originile cafelei Corsini, reprezintă produse cu aromă si gust specific propriu. Un spectru de locuri exotice îndepartate, unde fabuloase păsări colorate străpung frunzele luminescente ale copacilor gigantici din pădurile montane. Pe măsură ce vei explora lumea de cafea cu noi, veti cunoaste oameni si locuri foarte rar văzute de turistii conventionali.     Vă dorim călătorie plăcută si sperăm să vă bucurati de experiența dumneavoastră prin cultura complexă si fascinantă de cafea!

   Cafea: oameni si locuri

    Cafeaua nu este doar o plantă, ci un tovarăş nedespărţit în călătoria vieţii. Aceasta aduce gânduri profunde, interioare şi descoperă calea adevărului, ca într-un vis care face inima și mintea să fie antrenate într-o cursă de viteză și intensitate.
   A ridica o ceaşcă de cafea în dreptul buzelor este o acțiune simplă, de zi cu zi, şi totuşi una de mare complexitate. Pe măsură ce se scurge încet cupa şi savurezi aroma, simțurile tale sunt în stare de ebrietate. Căldura se extinde treptat în interiorul tău, iar aceasta este o senzaţie, o formă de energie, care din nou, restabilește pofta de viață.
Citeşte mai mult...
 
Stoica, GFR: Platim si fara avizul de la Concurenta, daca Transporturile si-au indeplinit obligatiil PDF Imprimare
Joi, 10 Octombrie 2013 18:45

    Proprietarul Grup Feroviar Român (GFR), Gruia Stoica, susţine că va plăti diferenţa de 170 milioane euro pentru preluarea GFR Marfă chiar şi fără avizul Consiliului Concurenţei, dacă vânzătorul, respectiv Ministerul Transporturilor, şi-a îndeplinit toate obligaţiile.

                       

                     Proprietarul GFR, Gruia Stoica (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

    "Suntem pregătiţi să facem această plată, în condiţiile în care vânzătorul şi-a îndeplinit restul clauzelor contractuale. (...) Nu mai vreau să stau cinci luni până dă avizul Consiliul Concurenţei. Eu spun aşa: Sunt pregătit să plătesc această sumă de bani înainte de a primi avizul Concurenţei, care poate să fie pozitiv sau negativ, îmi asum această responsabilitate, şi mai mult decât atât, îmi asum acest risc de a mă costa mai mult cele şase luni de zile de blocaj a unei sume de 200 de milioane de euro, dar vreau să ştiu dacă vânzătorul şi-a îndeplinit restul clauzelor din contract", a declarat Stoica pentru MEDIAFAX.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 18 din 36

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Companii