Total Media News

Companii
PRIETENII APARATELOR DE AER CONDITIONAT (AC) PDF Imprimare
Miercuri, 11 Iunie 2014 12:12

                                       ALLCHIM  PREST  SERV SA

       – PRIETENII    APARATELOR  DE AER CONDITIONAT   (AC)

 

                                     

 

     DE CE este necesara CURATAREA filtrelor AC pentru SANATATEA FAMILIEI dvs ?

     

-In filtrele AC se aduna murdarie (praf , scame , acarieni , microorganisme)

-In timpul functionarii aparatului de AC , arerul imprastie in camera murdaria acumulata in filtre , punand in pericol sanatatea familiei dvs

-Apar mirosuri neplacute creand o stare de disconfort

-AC necurate dupa 6 luni consuma cu 15% mai multa energie electrica , rezultand un cost suplimentar de aprox. 30Lei/luna

-O stare avansata de murdarie a filtrelor si radiatoarelor intern si extern poate bloca functionarea aparatului

 

Citeşte mai mult...
 
6 piedici in calea antreprenorilor din Romania PDF Imprimare
Miercuri, 04 Iunie 2014 10:15

Aproape trei sferturi dintre antreprenorii romani spun ca taxele si impozitele reprezinta principalul obstacol pe care l-au intampinat pana in prezent in derularea afacerii, potrivit unui studiu. 


      Vezi care sunt celelalte cinci piedici majore.

 

Jumatate dintre participantii la studiu au mentionat ca  birocratia prea mare la demararea afacerii si mediul economic dificil, care ofera putine oportunitati de dezvoltare, reprezinta piedici in derularea afacerii.

Totodata, unul din patru antreprenori mentioneaza ca obstacole dificultatea de a gasi finantarepentru afacerea lor precum si numeroasele controale din partea institutiilor statului.

 De asemenea, circa 20% dintre antreprenori sustin ca au dificultati in a gasi angajatii potriviti.
 
Aproape 50% dintre antreprenori s-au autofinantat atunci cand si-au demarat afacerea, folosind banii economisiti in perioada in care au fost angajati, conform rezultatelor unui sondaj online.

Citeşte mai mult...
 
Caterpillar Inc. si Electroputere VFU Craiova vor construi locomotive PDF Imprimare
Joi, 22 Mai 2014 12:40

      Caterpillar Inc., cel mai mai mare producator de motoare din Statele Unite ale Americii, si Electroputere VFU Craiova, membru al Grampet Group, au pus bazele unui parteneriat strategic pentru constructia si dezvoltarea de noi locomotive.

                    

    Grampet Group, cel mai mare holding feroviar privat din Europa Centrala si de Sud-Est, si Caterpillar Inc., cel mai mai mare producator de motoare din Statele Unite ale Americii, au pus bazele unui parteneriat strategic pentru constructia si dezvoltare de noi locomotive. 

   Cele doua societati au colaborat in ultimul an pentru dezvoltarea unei noi Locomotive Diesel Hidraulice de 1260 Cai Putere, care a fost produsa la Electroputere VFU Craiova, urmand sa continue parteneriatul pentru dezvoltarea unei locomotive si mai puternice. Evenimentul de lansare a noii locomotive a avut loc marti, 20 mai, in prezenta dlui Allen Helton, manager in cadrul Caterpillar Inc.

Citeşte mai mult...
 
PADAROM SRL PDF Imprimare
Duminică, 18 Mai 2014 18:21

           Padarom investeste in calitatea serviciilor oferite clientilor sai.

                                                                 

   Colaborarea cu firmele de intretinere a cladirilor, fie ca e vorba de servicii profesionale de curatenie sau de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie trebuie sa aiba la baza principiile calitatii depline a serviciilor prestate, principiile seriozitatii si profesionalismului personalului angajat in operatiunile desfasurate.

   Personalul nostru este antrenat pentru a raspunde prompt si intr-un mod profesionist solicitarilor dumneavoastra.
    Experienta vasta acumulata din existenta pe piata de profil ne ofera posibilitatea de a presta pentru dumneavoastra servicii de cea mai buna calitate.

Activitati Padarom: Deratizare ,Desinsectie, Dezinfectie ,Tratamente fitosanitare, Curatenie profesionala

Pentru dezinfectie utilizam substante avizate de firma PRO SAN Laborator de Profilaxie Sanitara. Produsele au puternica actiune virucida, bactericida, fungicida, algicida
Produsele pe care le utilizam pentru dezinsectie sunt de maxima eficienta, produse de firmele: BAYER ENVIRONMENTAL SCIENCE - Franta; COLKIM -Italia; INDUSTRILA CHIMICA - Italia
Substantele sunt inodore si nu sunt toxice pentru oameni si animale. Toate substantele pe care le utilizam in activitate de dezinsectie se gasesc pe Lista produselor pesticide avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar - umana. Metodele folosite la dezinsectie sunt: stropire si aplicare de gel.
Spectru de actiune pentru dezinsectie: gandaci de bucatarie, furnici, muste, tantari, purici, plosnite, paduchi, paienjeni. molii, daunatori depozite, larve. Operatiunea de dezinsectie se efectueaza atat in spatiile interioare (cladiri publice, hoteluri, unitati de alimentatie publica, locuinte, unitati de invatamant, depozite, etc.), cat si in cele exterioare.

Citeşte mai mult...
 
RIO BUCOVINA - triplarea profitabilitatii si o crestere cu 8% a cifrei de afaceri în 2013 PDF Imprimare
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014 21:39

      Liderul   apei  plate îmbuteliate din București și al treilea jucător de pe piața din România, Rio Bucovina, a înregistrat în cursul anului 2013 triplarea profitabilității și o creștere a cifrei de afaceri cu 8% față de 2012.

                    

    Anul 2013 a reprezentat pentru Rio Bucovina consolidarea poziției de lider pe piața din București, concomitent cu realizarea investițiilor majore în modernizarea liniei de producție de la fabrica Vatra Dornei și achiziționarea fabricii de la Giurgiu.

   Rio Bucovina a înregistrat în 2013 triplarea profitului și majorarea cifrei de afaceri cu 8% față de anul 2012, deși trendul pieței de apă îmbuteliată din România în volum a fost unul descendent, înregistrând o scădere cu 4 procente în perioada DJ13-ON13 față de perioada similară a anului precedent (*calcule bazate pe datele AC Nielsen din Retail Index Service, pentru Total România , Copyright A© 2014, The Nielsen Company).

Citeşte mai mult...
 


Pagina 16 din 36

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Companii