Total Media News

Cultura
Grand Opera Gala PDF Imprimare
Vineri, 13 Iulie 2012 11:09

    Sub deviza “viitorul inseamna cultura”, asociatia ELITE ART Club UNESCO, va invita la Grand Opera Gala concert, Vineri 13 iulie, in Piata Mare din Sibiu incepand cu ora 21:00.

                                                   

   Cel de-al treilea eveniment din cadrul  Festivalului Classics for Pleasure: Baroc by Day & Night aduce in fata publicului sibian laureatii Opera Center for Excellence - Romania in acompaniamentul Orchestrei Simfonice a Filarmonicii de Stat din Sibiu sub bagheta dirijorului Iurie Florea. Alaturi de cei  9 solisti, laureati ai Opera Center for Excellence, vor urca pe scena din Piata Mare soprana Laura Nicorescu, titulara a Operei Valone din Bruxelles, o prezenta scenica exceptionala cu un timbru deosebit, si tenorul Cristian Mogosan, titular al Operei din Cluj si unul dintre cei mai apreciati tenori la nivel international.

Citeşte mai mult...
 
Pregatirea concursurilor europene, vol. 1 PDF Imprimare
Marţi, 10 Iulie 2012 18:57

    La Editura C.H. Beck a apărut, în afara colecţiilor de drept, primul volum al lucrării Pregătirea concursurilor europene.

                                      

 

   Cartea a fost concepută pentru pregătirea candidaţilor la diferite concursuri europene precum şi anumite probe de concursuri europene specializate (indeosebi pentru lingvişti). „Este o provocare reală, într-o lume mai deschisă ca oricând”, Michael Barnier, Comisar european.

Citeşte mai mult...
 
Librarie Crestina Maranatha si-a lansat oferta de carte pentru vara PDF Imprimare
Duminică, 17 Iunie 2012 16:20

      Librarie Crestina Maranatha este una dintre cele mai mari librarii crestine din tara.

                                   

       Localizata in judetul Arad, va pune la dispozitie online toata gama de carti crestine, romane crestine, biblii, carti crestine pentru copii, biblii pentru copii, concordante biblice, etc.

Citeşte mai mult...
 
5 Carti pe care sa le citesti vara aceasta PDF Imprimare
Marţi, 12 Iunie 2012 09:33
    Ca in fiecare an, Salonul International de Carte Bookfest a atras o multime de cititori, dornici sa afle noutatile din domeniu, dar mai ales sa cumpere carti bune, la preturi promotionale. Lansarile s-au tinut lant pe tot parcursul evenimentului, iar la final, organizatorii au tras linia si au declarat care au fost cele mai vandute titluri.
   Printre autorii cei mai apreciati de publicul roman se afla Neagu Djuvara, Mircea Cartarescu, Gabriel Liiceanu, Eugen Stancu, Sega, etc. Iata mai jos ce noutati editoriale iti recomand pentru vara aceasta:
Citeşte mai mult...
 
Simbolismul Crucii de RENE GUENON PDF Imprimare
Sâmbătă, 09 Iunie 2012 07:20

Despre carte:

   "Guenon, filosof esoteric francez contemporan, nu trateaza simbolismul crucii in sens restrans, crestin, si nici intr-unul restrictiv din punct de vedere al imaginii efective a obiectului de referinta.

                          

   El este discutat in primul rand din perspectiva metafizica, aceasta fiind, sustine autorul, si cea mai importanta. Apoi semnificatia sa este regasita in interpretarea altor structuri cu aceeasi virtute explicativa dar cu o, daca putem spune astfel, geometrie diferita, cum este Arborele cu sarpele incolacit in jurul trunchiului sau tesatura cu firele sale intersectate.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 20 din 29

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Cultura