Total Media News

Cultura
Festivalul George Enescu duce intalnirile JTI, in premiera, la cinema, in transmisiune directa PDF Imprimare
Marţi, 30 Iulie 2013 18:51

            Pentru prima data, spectacolele din cadrul Intalnirilor JTI vor putea fi urmarite in transmisiune directa, in salile de cinema din Baneasa Shopping City. Iubitorii dansului, care nu au mai gasit bilete la DRACULA si SOLILOQUY, cele doua spectacole prezentate de compania portugheza Vortice Dance Company, pe 16, respectiv 19 septembrie, la Opera Nationala din Bucuresti, vor putea urmari reprezentatiile in direct, la cinema.

                              

             Festivalul George Enescu si Grand Cinema Digiplex au incheiat un parteneriat care permite ca cele mai importante evenimente din cadrul Festivalului sa fie urmarite in salile de cinematograf.

Grand Cinema Digiplex, situat in zona comerciala Baneasa, este singurul cinematograf din zona de nord a Bucurestiului, dispunand de sali cu cate 500 de locuri si tehnologii de ultima generatie in materie de proiectie, sunet si iluminare.

 

Citeşte mai mult...
 
Licitatia de Eleganta, un mix original de arta si fashion la Mamaia PDF Imprimare
Luni, 22 Iulie 2013 09:36

              Ultimul eveniment al pieței de artă din acest sezon, Licitația de Eleganță & Licitația de Marine,

   organizat de Artmark duminică 28 iulie, ora 20:00, aduce la malul mării accesorii feminine și masculine de colecție, aparținând celor mai celebri designeri, precum și o serie de tablouri cu tematică de vacanță, din sfera frumosului accesibil. Evenimentul aduce pe aceeași scenă un mix original de cultură, de la Girard-Perregeaux, Hermes, Christian Dior și Coco Chanel la Petrașcu, Pallady, Tonitza, Șirato, precum și multe alte nume de patrimoniu din repertoriul bunului gust.

                      

         București, 17 iulie 2013

         Licitația de Eleganță, o premieră pe piața de profil din România, mizează pe o atmosferă relaxată, mondenă, în care obiecte de colecție rare, semnate de mari designeri, sunt personalizate prin poveștile culturale pe care le ascund.

Citeşte mai mult...
 
Bushido - Codul Samurailor PDF Imprimare
Joi, 27 Iunie 2013 21:57

             Bushido, Codul samurailor    este o incercare de a dezvalui una din minunatele fete ale sufletului japonez.

                                                   

     Nu stim de unde a venit acest popor in arhipelagul pe care il populeaza in prezent. Sa fi venit din insulele sudului ca o ramura a rasei malaeze sau din continentul asiatic ca un membru al marii familii mongole?  

    Antropologia si lingvistica n-au dat pana in prezent un raspuns decisiv. Cert este ca stramosii lui s-au instapanit peste cele peste patru mii de insule, din timpuri preistorice; si-au durat cu "darzenia de bronz" a caracterului lor o lume in care si-au plantat ciresii, templul si caminul, pe un pamant bantuit de taifunuri, zguduit de cutremure, invapaiat de vulcani, si au dat lumii, prin urmasii lor, o civilizatie ce ne starneste admiratia. Din randul acestor fii ai soarelui s-au ivit samuraii.

Citeşte mai mult...
 
Cea de-a V-a editie a festivalului „Namaste India“ PDF Imprimare
Sâmbătă, 22 Iunie 2013 18:21

      Centrul Cultural „Rabindranath Tagore“ şi Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” vă invită la cea de-a V-a ediţie a festivalului „Namaste India“, în perioada 20-23 iunie 2013, la Bucureşti.

                                               

         Ca în fiecare an, vă încurajăm să vă apropiaţi de incredibila cultură a Indiei, să o descoperiţi prin spectacole de dans, muzică, literatură, fotografie, filosofie, artizanat şi gastronomie.

            8 spectacole de muzică și dans
         Pentru prima dată în România, muzică clasică indiană în stilul Khayal, în recitalul “Garlands of Sounds” susținut de Mahua Mukherjee (vocal) și Sanjay Kansa Banik (tabla), doi artiști recunoscuți la nivel internațional. Publicul se va putea familiariza și cu stilurile devoționale bhajan şi qawwali, interpretate de grupul Nirmal Bhakti.

Citeşte mai mult...
 
DE ASTAZI ALBA IULIA SE TRANSFORMA IN CAPITALA MUZICII PDF Imprimare
Vineri, 21 Iunie 2013 08:34

            Sărbătoarea Muzicii de la Alba Iulia începe astăzi cu „Proms of Delight Everybody’s Music”, un regal al excelenţei, un concert care îmbină după o reţetă proprie partituri orchestrale, corale, uverturi, valsuri, muzică de film, arii din opere, musical, jazz simfonic, fiind astfel accesibil unei palete largi de gusturi muzicale.

                       

     Evenimentul este susținut de Orchestra și Big Band-ul Filarmonicii din Sibiu, dirijor – Constantin Grigore, soliști: Tina Munteanu, Cristian Mogoșan, Oana Andra.

PROGRAM SĂRBĂTOAREA MUZICII 2013

Citeşte mai mult...
 


Pagina 11 din 29

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Cultura