Total Media News

Cultura
Omul si devenirea sa dupa Vedanta de RENE GUENON PDF Imprimare
Vineri, 11 Mai 2012 19:44
O  NOUA  APARITIE  :

In lucrarea de fata, vom lua ca punct de vedere central pe acela al doctrinelor hinduse si in special al Vedantei, care este ramura cea mai pur metafizica a acestor doctrine.

                  

Dar trebuie inteles bine ca aceasta nu ne impiedica sa facem, de cate ori va fi nevoie, apropieri si comparatii cu alte teorii, oricare ar fi provenienta acestora, si ca, in special, vom face referire la invataturile altor ramuri ortodoxe ale doctrinelor hinduse in masura in care, in anumite privinte, vor preciza sau completa aspectele proprii Vedantei.

Citeşte mai mult...
 
Concert de muzică clasică la Universitatea din București Eveniment PDF Imprimare
Marţi, 08 Mai 2012 14:19

Miercuri, 16 mai 2012, stagiunea ,,Prietenii Muzicii în Universitatea din Bucureşti” vă invită la un concert de muzică clasică susținut de soprana Veronica Anuşca împreună cu pianistul şi compozitorul Mihai Murariu. Evenimentul va avea loc în Sala de Concerte a Casei Universitarilor

    (Str. Dionisie Lupu, nr. 46 – strada paralelă cu Str. Pitar Moș), începând cu ora 19.00.

                                    

Cei doi artiști au început colaborarea cu aproximativ doi în urmă, iar de atunci au susţinut concerte şi au fost premiaţi la diverse concursuri de interpretare muzicală, printre care:

Citeşte mai mult...
 
Conferinta "Moartea limbajului: scrierea necrologului limbajelor" sustinuta de David Crystal PDF Imprimare
Sâmbătă, 28 Aprilie 2012 15:46

British Council si Institutul Cultural Roman va invita la conferinta “Moartea limbajului: scrierea necrologului limbajelor” sustinuta de David Crystal, in cadrul unui eveniment organizat  in parteneriat cu Biblioteca Centrala Universitara  “Carol I” Universitatea din Bucuresti.

 

                                   

                

Evenimentul va avea loc marti, 15 mai, de la ora 17:30, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare  “Carol I”, din Bucuresti (Str. Boteanu, nr. 1, Bucuresti).

Citeşte mai mult...
 
Cocktail Holidays si Litera te invita sa citesti si sa calatoresti! PDF Imprimare
Joi, 19 Aprilie 2012 08:03

Agentia de turism Cocktail Holidays si editura Litera demareaza o campanie de promovare sub sloganul “Cartile si calatoriile… adevaratele placeri ale vietii!”.

                           
Agentia de turism Cocktail Holidays rasplateste cititorii Litera cu 2 sejururi pentru 2 persoane la Disneyland Paris si la Cannes, iar editura Litera face accesibile doua colectii formidabile: Cele mai frumoase povesti si Raftul de cultura generala, urmand sa isi surprinda cititorii cu o a treia.

Citeşte mai mult...
 
Vernisaj expozitie Inspired 9 in 1, la Insititutul Cultural Roman PDF Imprimare
Miercuri, 18 Aprilie 2012 17:53

Inspired (www.concurs-inspired.ro) si ICR te invita la vernisaj: Miercuri, 18 Aprilie, la ora 19.00, la sediul Institutului Cultural Roman din Aleea Alexandru 38, Bucuresti.

                              

Vino sa cunosti castigatorii Inspired, din sectiunile "Graphic design", "Photography" si "Illustration". Au pregatit pentru tine, noua expozitii atat din portofoliile proprii cat si din mapele castigatoare.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 22 din 29

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Cultura