Total Media News

International
Regina Angliei, despre Kate Middleton: E leneşă, vanitoasă, cheltuitoare şi prostănacă PDF Imprimare
Marţi, 06 Martie 2012 10:30

Scandal la palatul Buckingham! Regina Elisabeta a II-a este din ce în ce mai nemulţumită de soţia nepotului ei, Kate Middleton.

 

            

Dacă înainte de nunta din primăvara anului trecut regina Angliei era îngrijorată că iubita lui William nu are o slujbă, acum suverana se plânge că aceasta nu-şi îndeplineşte îndatoririle de membru al familiei regale.

Citeşte mai mult...
 
Declaraţia Dir. General al FMI, Christine Lagarde, la G-20 de la Mexico City PDF Imprimare
Luni, 27 Februarie 2012 19:10

                                

Dna Christine Lagarde, Managing Director al Fondului Monetar Internaţional (FMI), a emis următoarea declaraţie astăzi, după încheierea a grupului miniştrilor de finanţe şi de 20 de Banca Centrală de întâlnire guvernatorilor în Mexico City:

 "Aş dori să mulţumesc autorităţilor mexicane pentru gazduire, inclusiv a preşedintelui Felipe Calderón, Finante Secretarul José Antonio Meade şi Banca de Mexic Guvernatorul Agustin Carstens.

Citeşte mai mult...
 
US Navy: Iranul pregateste barci-bombe de suicid în Golful PDF Imprimare
Luni, 13 Februarie 2012 19:51

Manama (Reuters) -

     Iran a masat forţele sale navale în zona Golfului şi bărci  preparate, care ar putea fi folosite în atacuri sinucigaşe, dar Marina SUA este  pregatita  sa  previna  blocarea de la Stramtoarea Hormuz,-  a  spus  comandantul forţelor navale a SUA în regiune.

    Iranul a efectuat o serie de ameninţări în ultimele săptămâni pentru a perturba transportul maritim în zona Golfului ca  represalii în cazul în care schimburile comerciale de petrol se va închide de sancţiuni, sau în cazul în care programul său nuclear în litigiu intră sub atac.

            

 

"They have increased the number of submarines ... they increased the number of fast attack craft," Vice Admiral Mark Fox told reporters. "Some of the small boats have been outfitted with a large warhead that could be used as a suicide explosive device. The Iranians have a large mine inventory."

Citeşte mai mult...
 
Companiile aeriene s-au intrunit pentru a evita un război al carbonului PDF Imprimare
Duminică, 12 Februarie 2012 19:07

SINGAPORE (Reuters) -

    Companiile aeriene globale s-au  intrunit  duminica pentru  a  discuta  un acord  -mediat de ONU- pentru a preveni  emisiile  exceesive  de aviaţie între China şi Uniunea Europeană ,  discutii  ce  s-au tranformat într-un război comercial dăunător.

  Apelul   facut  de către şeful Asociaţiei Transportului Aerian Internaţional (IATA), vine pe fondul semnelor că UE ar putea fi dispuse să aiba  o atitudine unilaterală  mai  blinda , care riscă, de asemenea, eforturile de souring să rezolve criza datoriei suverane din Europa, cu sprijinul chinez.

   Într-un interviu, directorul general al IATA Tony Tyler a declarat ca a devenit prins între legislaţiile interne  după ce China a ordonat companiilor aeriene de a nu adera la UE-  piaţa  viatica   din  U.E.,se  bazeaza  pe un  sistem de reglementare a emisiilor de avion.

                                

 

"The Chinese..................

Citeşte mai mult...
 
Trei zile până la falimentul Greciei PDF Imprimare
Joi, 09 Februarie 2012 08:57

Autorităţile de la Atena mai au doar trei zile pentru a-şi rezolva problemele, altfel ţara intră în faliment, spun experţii Deutsche Bank.

            


Numărătoarea inversă pentru economia Greciei se apropie de final.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 87 din 90

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International