Total Media News

International
Replică la tirul de rachetă lansat de India: Pakistanul a testat cu succes o noua rachetă PDF Imprimare
Miercuri, 25 Aprilie 2012 11:45

Pakistanul a lansat miercuri cu succes o rachetă cu rază medie de acţiune, având capacitate nucleară, la câteva zile după ce rivalul său, India, a reuşit primul său tir de rachetă cu rază lungă de acţiune, a anunţat armata, citată de AFP.

         
                  
Raza exactă a dispozitivului nu a fost precizată, dar experţii au indicat că ar putea atinge o ţintă situată la 2.500 sau 3.000 de kilometri.
 

Citeşte mai mult...
 
Grecia, scoasa la vanzare „pe felii” pe internet. Cit costa o insula PDF Imprimare
Vineri, 20 Aprilie 2012 07:12

 

Pentru a scăpa de taxele tot mai mari, bogătașii greci încearcă să scape de insulele primite ca moștenire. În noile condiții economice, prețurile sunt mult mai mici decât cele vehiculate acum câțiva ani.

                   

 

Presa elenă enumeră câteva asemenea afaceri, însă cifrele sunt deocamdată nesemnificative: Grecia are o „colecție” de 6.000 de insule, dintre care 227 sunt locuite.

Citeşte mai mult...
 
Japonia are probleme la un reactor ,iar radiatiile sunt fatal de mare PDF Imprimare
Miercuri, 28 Martie 2012 17:48

Tokyo (AP) -

Un  reactor   din Japonia  are  un nivel ridicat de radiaţii  datorita     impactului cu apa   suferit   cu  ocazia tsunmi-ului   ce a fost im urma  cu  un an ,iar  după o examinare internă, marţi,  expertii   afirma că îşi reînnoiesc  îndoielile cu privire la stabilitatea  reactorului .

              

Un instrument echipat cu o camera video mica, un termometru, un dozimetru şi un indicator de apă a fost utilizat pentru a evalua daunele în interiorul camerei de izolare nr 2a  reactorului  pentru a doua oară de la tsunami-ul cuprins în Fukushima Dai-Ichi  cu un an în urmă.

Sondarea  făcua t în luna ianuarie nu a reuşit să găsească apă de suprafaţă şi a oferit doar imagini care arata  aburi, piese neidentificate şi suprafeţe metalice ruginite, zguduit de expunerea la radiatii, caldura si umiditate.Datele colectate de la sonde  facute  au aratat  ca  daunele de la dezastru a fost atat de grave, iar  operatorul centralei va trebui să dezvolte echipament special şi de tehnologie pentru a tolera mediu dur .

Citeşte mai mult...
 
Nicolae Timofti - al patrulea președinte a R.Moldova PDF Imprimare
Vineri, 16 Martie 2012 16:31

 

         

   Nicolae  Timofti    este   Presedintele   Republicii   Moldova

                  


Nicolae Timofti, candidatul AIE, a fost votat astăzi cu voturile a 62 de deputaţi.



 
Forţele armate din Siria în atac din nou pe fondul eforturilor de diplomaţie PDF Imprimare
Sâmbătă, 10 Martie 2012 19:48
 

Beirut (AP) -

Trupele siriene împinse înainte cu un atac nou pe regiunea de nord a Idlib sâmbătă, decojirea unul dintre centrele de revoltei împotriva regimului preşedintelui Bashar Assad şi trimiterea de familii care fug de siguranţă ca rebeli înarmaţi au încercat să se apere de atacul .

             

Gros de fum negru billowed în cer.Operaţiunea militară a ridicat temeri că regimul se planifică un nou all-out în ofensiva Idlib ca asediul sângeros luna trecuta care a captat o parte nărăvaşi a oraşului Homs, mai la sud. În timp ce luptele au atins, trimisul ONU, Kofi Annan, sa întâlnit cu Assad la Damasc, în timpul unei misiuni de mare profil internaţional încearcă să aducă o oprire a luptelor şi a aranja discuţiile între cele două părţi pentru a pune capăt conflictului ţării yearlong. Dar misiunea a fost lovit deja capete moarte.

Assad a spus Annan că orice dialog politic a fost sortită eşecului ", atâta timp cât există grupuri armate teroriste care lucreaza pentru a răspândi anarhia şi să destabilizeze ţara", în funcţie de starea de agenţia de ştiri SANA.Regimul dă vina pe teroriştii care acţionează o conspiraţie străină pentru revolta nu, protestatarii care doresc schimbarea.Opoziţie, precum şi a respins dialogul, spunând că este imposibil să vorbesc cu regimul Assad, dupa o represiune care  conform   estimărilor  ONU au ucis mai mult de 7.500 de oameni , iar ctiviştii spun ca chiar  numarul  celor  ucisi   este mai mare, la mai mult de 8.000.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 86 din 90

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International