Total Media News

International
Vizita regala la sediul British Council Bucuresti PDF Imprimare
Vineri, 28 Iunie 2013 09:34

              Altetele  Sale Regale Printul Edward si Contesa de Wessex au vizitat sediul British Council Bucuresti marti, 25 iunie, in cadrul programului lor oficial care a inclus si o serie de evenimente dedicate aniversarii de 75 de ani a British Council Romania.

                                               
      Printul Edward, Conte de Wessex si Contesa de Wessex au fost intampinati de Martin Davidson, Chief Executive British Council, Nigel Townson, Director British Council Romania, si membrii British Council cu traditionala paine si sare.
      Pe durata vizitei, acestia au avut ocazia de a de intalni cu echipa British Council Bucuresti, iar Contesa de Wessex a vizitat, de asemenea, una din clasele noastre de limba engleza unde a vorbit copiilor prezenti la curs.

 

Citeşte mai mult...
 
Orasul Detroit vrea sa evite falimentul prin vanzarea operelor de arta PDF Imprimare
Sâmbătă, 15 Iunie 2013 15:26

     Detroit, cel mai mare oras din statul american Michigan, analizeaza posibilitatea de a evita falimentul, incercand sa isi plateasca datoriile acumulate prin scoaterea la vanzare a operelor de arta expuse la Detroit Institute of Arts (DIA), unul dintre cele mai prestigioase muzee americane.
                     
    Ruinat, lipsit de resurse si depopulat, Detroit-ul seamana in anumite zone ale sale cu acele orase abandonate dintr-un viitor postapocaliptic prezentate in filmele SF, informeaza LeFigaro.fr, citat de Mediafax.

 

Citeşte mai mult...
 
Economia Italiei a scazut peste asteptari in primul trimestru PDF Imprimare
Luni, 10 Iunie 2013 18:25

    Economia Italiei s-a contractat cu 2,4% in primul trimestru fata de aceeasi perioada a anului trecut si cu 0,6 comparativ cu trimestrul anterior, peste asteptarile analistilor, fiind inregistrate scaderi in toate sectoarele, cu exceptia agriculturii, potrivit institutului de statistica Istat.

                         

   Estimarea preliminara a Istat a fost o scadere de 0,5% comparativ cu ultimul trimestru din 2012, relateaza MarketWatch, potrivit Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
Un pas urias pentru Catalunia si pentru formalitatile acesteia de a deveni independenta PDF Imprimare
Joi, 06 Iunie 2013 07:52

      Artur Mas, şeful executivului local catalan, a semnat un acord ce reprezintă un pas uriaş pentru Catalunia şi pentru formalităţile acesteia de a deveni independentă.

 

      Astfel, începând din această săptămână, Catalunia va putea avea în urma acordului semnat, proprii reprezentanţi la UNESCO, fără să mai depindă de delegaţiile spaniole.

      "Sperăm ca într-o bună zi să putem avea propriul nostru birou permanent, dar mai este cale lungă până acolo", a declarat Artur Mas, cel care şi-a propus să pună Catalunia pe harta Europei ca ţară independentă.

Citeşte mai mult...
 
Mii de manifestanti au ocupat Piata Taksim din Istanbul PDF Imprimare
Duminică, 02 Iunie 2013 11:46

           Mii de protestatari au ocupat, sâmbătă, Piaţa Taksim din centrul oraşului Istanbul, iar forţele de ordine s-au retras, relatează ziarul turc Hurriyet.

                             

     Manifestaţiile durează de cinci zile la Istanbul, unde sute de persoane au exprimat nemulţumirea faţă de planul de reamenajare a Parcului Gezi şi de reducere a suprafeţelor verzi. Proteste au izbucnit sâmbătă şi în capitala Turciei, Ankara, unde sute de persoane s-au solidarizat cu manifestanţii din Istanbul, demonstraţiile fiind îndreptate împotriva premierului Recep Tayyip Erdogan.

    Mii de manifestanţi au ocupat Piaţa Taksim din Istanbul, forţele de ordine s-au retras

Citeşte mai mult...
 


Pagina 68 din 90

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International