Total Media News

Fotbal
FRF, reactie PENIBILA dupa revenirea Universitatii Craiova PDF Imprimare
Luni, 16 Iulie 2012 15:32

   Deşi decizia de suspendare a deciziei de dezafiliere a Universităţii Craiova a fost dată în şedinţă publică, FRF nu a avut nici un reprezentant la sediul Curţii de Apel.

   Motivul: oficialii FRF susţin că nu au fost citaţi pentru această înfăţişare.


Mircea Sandu
Mircea Sandu

"Mi se pare ciudat că noi nu am fost anunţaţi. Până nu vedem exact ce a decis doamna judecător, nu putem face niciun fel de comentariu", a declarat pentru Dumitru Stângaciu, şeful departamentului juridic al FRF, pentru ProSport.

PANICĂ la FRF şi LPF. Prima CERINŢĂ a Universităţii Craiova după REVENIRE

Curtea de Apel Bucureşti a admis, astăzi, cererea Universităţii Craiova de anulare a excluderii provizorii a grupării conduse de Adrian Mititelu din 20 iulie 2011, decisă de Comitetul Executiv al FRF.

Citeşte mai mult...
 
Dinamo a cucerit SuperCupa Romaniei PDF Imprimare
Duminică, 15 Iulie 2012 00:06

                       

       Dinamo Bucureasti, echipa condusa de pe banca tehnica de italianul Dario Bonetti, a invins in finala SuperCupei Romaniei, campioana CFR Cluj. Meciul s-a disputat pe National Arena , cu aproximativ 10000 de oameni in tribune.

  La pauza, tabela inregistra scorul de 1-0 pentru campioana CFR prin golul marcat de Diogo Valente , in ciuda numeroaselor ocazii avute de "cainii rosii". Dupa pauza , lucrurile s-au schimbat in urma introducerii lui George Tucudean in locul lui Marius Niculae , acesta marcand o dubla, doar ca imediat dupa al doilea gol al sau , grecul Pantelis Kapetanos a incurcat socotelile alb-rosiilor restabilind egalitatea pe tabela.

     Meciul a fost impins catre loviturile de departajare , castig de cauza avand Dinamo .Pentru CFR au ratat Sougou si Ioan Hora, in timp ce la DInamo a ratat George Tucudean .

 

     In concluzie acest meci de deschidere al sezonului in fotbalul romanesc , a oferit multe aspecte pozitive ,si ne putem astepta la un campionat foarte disputat, printre favorite numarandu-se ,CFR Cluj ,FC Vaslui , Steaua Bucuresti, DInamo Bucuresti , Rapid Bucuresit si de ce nu , Petrolul Ploiesti in urma achizitiilor din aceasta pauza competitionala .

 

 

 

Articol scris de :Duta Gini Andrei

 
Marius Constantin s-a intors "acasa" PDF Imprimare
Vineri, 13 Iulie 2012 12:53

                  

       In cursul zilei de astazi , fundasul in varsta de 27 de ani , Marius Constantin a semnat un contract valabil pe patru sezoane la ProRapid cu formatia Rapid Bucuresti.

      El se intoarce astfel, din postura de jucator liber de contract , la echipa la care a cunoscut cele mai mari satisfactii. Pe lista giulestenilor se mai afla si Paul Codrea si Costin Curelea.

 
"Daca primim Craiova inapoi, FIFA ne poate SUSPENDA!" PDF Imprimare
Joi, 12 Iulie 2012 17:30

    "Daca primim Craiova, FIFA ne poate exclude", a anuntat Mircea Sandu la Sport.ro.

                                  

    Reprezentantii FIFA au trimis astazi o scrisoare oficiala pe adresa Federatiei pentru a face cunoscut faptul ca echipele romanesti pot fi suspendate din competitiile internationale, in cazul in care instantele de drept comun intervin peste regulamentele din fotbal.

Citeşte mai mult...
 
Spania, campioana EURO 2012 PDF Imprimare
Luni, 02 Iulie 2012 19:02

   Echipa nationala de fotbal a Spaniei a castigat Euro 2012 dupa ce a invins Italia cu 4-0, meci disputat in Ucraina, pe stadionul Olimpic din Kiev.

                                    

    La inceputul lunii Iunie, Pariloto si restul caselor de pariuri afisau cotele aferente castigatoarei Campionatului European de Fotbal din Ucraina si Polonia, lupta dandu-se la o prima vedere intre Spania si Germania. Etapele fazei grupelor s-au scurs cu repeziciune, iar nume mari precum Olanda sau Rusia si-au facut bagajele inainte de vreme. Germania, Spania si mai nou Italia pareau favorite certe la adjudecarea acestui trofeu. Prestatia nu tocmai convingatoare a Spaniei a facut ca pariorii sa isi indrepte atentia catre imbatabila Germanie, cotele scazand vertiginos in favoarea nemtilor.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 185 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal