Total Media News

Fotbal
Biletele pentru jocul România-Armenia vor fi disponibile online, începând cu 4 august PDF Imprimare
Joi, 03 August 2017 12:06


         

 

    Tricolorii revin la București! Pe 1 septembrie, de la ora 21:45, Arena Națională va găzdui partida pe care naționala României o dispută contra Armeniei, în preliminariile CM 2018 din Rusia. Te așteptăm alături de noi pe stadion!
 
     Biletele pentru jocul România-Armenia vor fi disponibile online, începând cu 4 august, doar pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Acestea vor putea fi achiziționate atât prin plata cu cardul, cât și ramburs. Prețul unui bilet variază între 15 lei (peluză) și 40 lei (tribună).
 
     Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria din bulevardul Basarabia, în 31 august și 1 septembrie.
 

 

Citeşte mai mult...
 
Rapid renaste! PDF Imprimare
Miercuri, 26 Iulie 2017 20:41

 

       

 

   Astăzi   in  sedinta  Consiliului Local  al  Sectorului   1   a fost aprobată o etapă preliminiară în procesul de preluare a clubului RAPID.
  Tot  astazi a avut loc la Stadionul Giulesti o sedinta in care suporterii aveau obligatia de a isi spune parerea despre acest proiect si sa voteze dupa crezul lor.

   La aceasta sedinta organizata au participat aproximativ 1000-1500 de persoane , inclusiv membrii ai Peluzei si T2 , factiuni aflate in conflict de cativa ani de zile. De asemenea , Daniel Niculae , Daniel Pancu ,Adi Iencsi , au participat alaturi de suporteri , fiind un moment " de cotitura" pentru club.

    Votul suporterilor a fost covarsitor in favoarea proiectului , astfel ca Rapid Bucuresti este pe cale de a reveni in prim-planul fotbalului romanesc.

 

Citeşte mai mult...
 
Primaria sector 1 intentioneaza sa se implice in Renasterea clubului de fotbal Rapid Bucuresti PDF Imprimare
Vineri, 30 Iunie 2017 11:59

 

                  

    Vineri, 30 iunie 2017, începând cu orele 14:00,  va avea loc Ședința Ordinară a Consiliului Local Sector 1, la sediul instituției din Bulevardul Banu Manta nr. 9.

    La propunerea Primarului Sectorului 1, Dan Tudorache, consilierii locali vor dezbate un proiect de hotărâre ce își propune renașterea clubului de fotbal Rapid București, unul dintre cele mai importante branduri fotbalistice ale României, cu sprijinul administrației locale.

 

Citeşte mai mult...
 
Hai să vezi FOTBAL! Meciuri fantastice duminica asta pe Giulești! PDF Imprimare
Vineri, 23 Iunie 2017 09:59


                         

     Duminica e ziua în care miracolele se împlinesc.

     Acum 5 ani, să zicem, ar fi fost ceva absolut normal. Poate eram și un pic enervați că-i prea cald afară, că pe stadion nu-s condiții, că nu te lasă cu berea la meci, că toaletele arată rău. Acum e diferit. E o minune. Să vezi iar Progresul, Rapid, Craiova și Petrolul jucând fotbal! 

     Rapidul face 94 de ani duminică, 25 iunie (ce-ai îmbătrânit, suflete!) și sărbătorește cum știe el mai bine. Cu fotbal și suporteri în tribune. Într-un patrulater cu încă 3 echipe de tradiție, dar uitate și ele de prima ligă. Să le uite, că nu asta contează. Ci fanii. Mereu fanii. Că ții cu Dinamo, Steaua, Craiova sau Poli, 12-le e mereu cel mai important. De la el pleacă nebunia. Și dacă nu e nebunie, pentru ce mai există fotbalul?

Programul e următorul, un meci ține 30 de minute și biletele costă 10 lei, se cumpără din Giulești, inclusiv în ziua patrulaterului:

 

 

Citeşte mai mult...
 
“RAPID-94 ani de istorie”. PDF Imprimare
Marţi, 06 Iunie 2017 17:05

                

“-Ce zici, Geza, dacă am face și noi o echipă de fotbal?
-Să încercăm, Grigore...
Cei doi strungari, Grigore și Geza, împreună cu alți ceferiști, s-au întâlnit după amiază <<în localul Școalei Primare din cartierul Grivița>>, iar peste două săptămâni, la 25 iunie 1923, au înființat Clubul Sportiv CFR”.


Au trecut de atunci aproape 94 de ani. Da, Clubul Sportiv Rapid a ajuns la borna cu numărul 94! Au fost 94 de ani cu bune și cu rele, cu soare și cu furtuni, dar 94 de ani în care drapelul vișiniu a fluturat permanent deasupra Giuleștiului, ca un omagiu adus familiei RAPID, sportivi și suporteri.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 91 din 188

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal