Total Media News

Auto
Mercedes Benz DICE – concepte Minority Report pe masina viitorului PDF Imprimare
Marţi, 17 Ianuarie 2012 08:32

 

                 

Dupa cum se poate vedea si in imaginea de deasupra, pe langa semnul celor de la Mercedes Benz, este evident ca bordul masinii viitorului nu va mai avea nici un fel de butoane.

 

Interfata DICE – Dynamic & Intuitive Control Experience face o treaba foarte buna din a transpune gesturi in comenzi, chiar si in acest stadiu incipient. Asta, bineinteles, lasand la o parte faptul ca o astfel de interfata va fi transpusa in realitate in cateva zeci de ani...

Citeşte mai mult...
 
Ford Fusion Previews 100 MPG Energi la Boston Auto Show PDF Imprimare
Vineri, 13 Ianuarie 2012 22:09
 

  Ford: Fusion Reprezinta puterea de a alege

Nu e doar ceva aproximativ 100 de mile pe galon, care îi face pe oameni sa stea şi ia notă.

E doar de montare, prin urmare, ca o masina care este de aşteptat să aibă un rating EPA de echivalent de 100 mpg ar trebui să aibă, de asemenea, iar  stilul  îi face pe oameni   sa  stea şi ia notă  - transmite  Ford Fusion .

Am avut o şansă pentru a discuta cu Julie D'Annunzio, Ford Motor Company Global electrificate Flote Manager, despre aceasta  masina in  ajunul deschiderii Salonului Auto de la Boston.

Ai introdus doar noul Ford Fusion, o masina  despre care Autoweek a  numit-o  Best of Show din Detroit.Linia include plug-in hibrid Fusion Energi care urmează să fie eliberate pentru anul 2013. Ti-am auzit în mod corect că vă aşteptaţi pentru a obţine un rating kilometraj APE de 100 mile pe galon pentru aceasta masina?

 

             

 

Citeşte mai mult...
 
Salonul Auto Nord-American International : 27 de noutati prezentate in ziua presei PDF Imprimare
Marţi, 10 Ianuarie 2012 20:05
   

Detroit, Michigan, 09 ianuarie 2012 -

 

 

Nord-American International Auto Show (NAIAS) 2012 a deschis usile pentru peste 5.000 de jurnalisti din 55 de ţări în această dimineaţă, care au asistat la prezentarea   a  27  noi vehicule.

 

  

  NAIAS este în mijlocul de previzualizare de presă de două zile, iar organizatorii au declarat că se aşteaptă la  lansari  de  aproximativ 40 totale nou-vehicul.

  "În această săptămână NAIAS este centrul universului auto", a declarat Bill Perkins, preşedintele, NAIAS 2012.

"Podeaua Cobo Center este în viaţă cu jurnaliştii de la poveşti în jurul valorii de lume, colectarea şi punerea mile pe pantofii lor, în timp ce acoperă cele 35 de conferinţe de presă, atât de mult încât site-ul nostru a primit cel mai mare trafic vreodată.

Ce zi am avut aici, în Salonul Auto de la city! " Prezentarea în toată lumea vehicul prezentat astăzi includ:
Acura ILX Sedan
Acura NSX
Acura RDX
Audi Q3 Vail Crossover
Bentley Continental V8
BMW ActiveHybrid 5
Cadillac ATS
Chevrolet Code 130R Concept
Chevrolet Sonic RS
Chevrolet Spark
Chevrolet Tru 140S Concept
Dodge Dart
Ford Fusion
Hyundai Genesis Coupe
Hyundai Veloster Turbo
Lexus LF-LC
Mercedes-Benz 300 SL
Mercedes-Benz E300 Hybrid
Mercedes E400
Mini Roadster
Nissan Pathfinder Concept
Porsche 911 Carrera Cabriolet
Porsche Cayman R
Smart-For-Us Concept
Volkswagen E-Bugster Concept
Volkswagen Jetta Hybrid
Volvo XC60 Plug-in Hybrid Concept

 
Hyundai Elantra masina anului 2012 PDF Imprimare
Luni, 09 Ianuarie 2012 19:43

     Hyundai Elantra   a  reusit     să câştige   titlul  de  Masina    anului  2012  din America de Nord , reusind  sa  depaseasca  Ford Focus  si  VW Passat.

 

 

   Prestigiosul   premiu  a fost anunţat la începutul   "Afişare International Auto Nord American"  de la Detroit, care găzduieşte o avanpremiera mass-media în această săptămână şi se deschide pentru public sâmbătă

   Land Rover Range Rover Evoque a câştigat   titlul  de    Autocamioneta   nord-american al anului, învingând BMW X3 si Honda CR-V.Evoque, care  are  preturi   începnd e de la 43.995 dolari.

      Andy  Goss     - presedintele  Jaguar Land Rover America de Nord , a declarat ca este o onoare extraordinara si deosebita  pentru companie, care a  mai  fost printret finalişti, dar niciodată nu  a  fost   câştigător în cadrul programului anual  independent de premii.

 

 

 

 

                    

 

Citeşte mai mult...
 
Volkswagen Autovehicule pasageri oferă 5.1 milioane de vehicule în 2011 PDF Imprimare
Vineri, 06 Ianuarie 2012 20:07

  Grupul Membru al Consiliului de Vanzari Christian Klingler: "avantaje majore pentru pasageri Volkswagen Autovehicule de brand" Wolfsburg,


- Volkswagen Autoturisme a  terminat  anul  2011 cu un nou record: Pentru prima dată într-o perioadă de douăsprezece luni, marca a livrat 5.1 (4.5; 13.1 la sută) * de milioane de autovehicule pentru clienţii din întreaga lume.


"Volkswagen Autovehicule marca de pasageri  a   facut progrese majore anul trecut, datorită unei game noi, model inovativ şi ecologic. !

Vehiculele noastre noi, cum ar fi Passat, Jetta si Beetle, , au făcut un start excelent în condiţii dificile de piaţă - condiţii care vor rămâne dificile în 2012 - şi a consolidat în mod semnificativ poziţia concurenţială Volkswagen, "Consiliul de membru în Grupul pentru vânzări, Christian Klingler, a declarat vineri la Wolfsburg.



                  


The Volkswagen Passenger Cars brand reported major gains on key growth markets.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 132 din 138

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto