Total Media News

Sport
Klaus Kroell castiga coborarea de la Chamonix PDF Imprimare
Vineri, 03 Februarie 2012 15:29



  Astazi austriacul Klauss Kroell a castigat coborarea de la Chamonix (Franta) , aceasta etapa inlocuinc coborarea de la Val Gardena (Italia) care nu s.a putut disputa. Podiumul a fost completat de Bode Miller (Sua) si Didier Cuche (Elvetia ).

    Liderul specialitatii coborare este DIdier Cuche in timp ce liderul la total , este croatul Ivica Kostelic .

   Tot la Chamonix mai sunt programate o proba de coborare si una de super combinata ce vor avea loc in acest weekend.

 

                    

 

 

 

 

 

 

  Duta  Gini  Andrei

 
Horia Tecau castiga Australian Open la dublu mixt PDF Imprimare
Luni, 30 Ianuarie 2012 19:26

Tenismenul Horia Tecău a declarat că trăieşte un sentiment minunat după ce a reuşit, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands, să câştige titlul la dublu mixt la Australian Open, informează site-ul oficial al competiţiei.

"Este un sentiment minunat. Este foarte greu să câştigi un astfel de titlu. Am jucat două finale până acum şi mă bucur că în sfârşit am câştigat una. Sunt puţin grăbit, trebuie să fug la aeroport în jumătate de oră, dar va mai dura ceva acest sentiment şi vreau să mă bucur de el. Este bine că am spart gheaţa, mai ales că ştiu cât de greu este. De acum înainte sper să vină şi alte titluri", a declarat Tecău.  

Horia Tecău şi americanca Bethanie Mattek-Sands, cap de serie numărul 8, au câştigat, duminică, proba de dublu mixt la Australian Open, primul Grand Slam al anului, după victoria în faţa perechii Elena Vesnina/Leander Paes (Rusia/India), favoriţii 5, scor 6-3, 5-7, 10-3. Tecău şi Mattek-Sands, ambii în vârstă de 27 de ani, s-au impus după 102 minute de joc. 

Horia Tecău a afirmat că a fost ajutat foarte mult de partenera sa, mai ales după ce a pierdut în semifinale la dublu masculin şi a fost nevoit să joace imediat la dublu mixt.

Citeşte mai mult...
 
Djokovic din nou in Australia PDF Imprimare
Duminică, 29 Ianuarie 2012 16:52

 

                                   

 

Sarbul Novak Djokovic l-a invins astazi pe Rafael Nadal in finala la Australian Open scor :5-7,6-4,6-2,6-7,7-5 .

Acest meci a semanat cu o lupta intre 2 mari gladiatori , lupta castigata de cel caren u a vrut sa cedeze , Novak Djokovic . De asemenea putem consemna ca sarbul si-a trecut in palmares  cel de-al 3-lea trofeu la Australian Open .

Ca un element de statistica aceasta editie , a fost cea cu numarul 100 pentru intrecerea masculina de la antipozi.


Duta  Gini  Andrei

 
Azarenka - Noua Regina la Australian Open PDF Imprimare
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 13:31


Bielorusa Victoria Azarenka a reusit sa castige prima finala de Mare Slem a carierei sale, la Australian Open, si a devenit pentru prima data lider mondial WTA. ”Vika” a invins-o la pas pe Maria Sarapova in doua seturi in finala de la Melbourne si o va devansa incepand de luni in clasamentul lumii pe cehoaica Petra Kvitova.

Cu toate ca scorul intalnirilor directe dintre cele doua era egal inainte de finala de astazi, ultimul act de la Antipozi  a avut-o la conducere de la un capat la altul pe Azarenka.

Citeşte mai mult...
 
Ilie Năstase nu e impresionat de performanţele lui Tecău: "Performanţele sînt doar la simplu" PDF Imprimare
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 12:15

Ilie Năstase, cel mai mare tenisman român din istorie, crede că partidele de dublu sînt doar jocuri de pregătire şi îi recomandă lui Horia Tecău să reintre în circuitul de simplu.

 

                      
"Pentru mine, performanţele sînt doar la simplu, însă asta nu înseamnă o calificare în turul 2, aşa cum se laudă Sorana Cîrstea, ci turneele cîştigate.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 134 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport