Total Media News

Sport
Fernando Gonzalez se retrage PDF Imprimare
Joi, 09 Februarie 2012 19:56

Ultimele sale două sezoane au fost afectate de mai multe accidentri, la şold şi la genunchi. El se află pe locul 268 în clasamentul mondial

Tenismanul chilian Fernando Gonzalez, fost număr 5 mondial şi finalist la Australian Open, în vârstă de 31 de ani, a anunţat, joi, că va mai participa la trei turnee, după care se va retrage din activitate, în luna martie.

Chilianul va mai juca anterior la turneele de la Sao Paulo şi de la Buenos Aires.

Gonzalez a câştigat, în 12 ani de carieră, trei medalii olimpice şi 11 trofee. El a acces cel puţin până în sferturile de finală la cele patru turnee de Grand Slam, cel mai bun rezultat fiind finala Australian Open din 2007.

Ultimele sale două sezoane au fost afectate de mai multe accidentri, la şold şi la genunchi. El se află pe locul 268 în clasamentul mondial.

 
Novak Djokovic sportivul anului PDF Imprimare
Miercuri, 08 Februarie 2012 17:21
  

Câştigătorii din 2012 Laureus World Sport Awards au fost prezentate în cadrul unei ceremonii televizate la nivel global Awards de la Londra, şi Novak Djokovic a fost încoronat Lumea Sportivi Laureus de an după remarcabilul  sezon  2011.

               
  

Citeşte mai mult...
 
Krim - Oltchim 25 - 31 PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 Februarie 2012 23:31



     

          Campioana României, Oltchim, a învins cu 31-25 în deplasare pe Krim Ljubljana, în primul meci din grupele principale ale Ligii.

    Poarta Oltchimului a fost apărată pe toată durata partidei de Luminiţa Huţupan (40 de ani), cu excepţia a două aruncări de la 7 metri ale gazdelor, atunci cînd a fost înlocuită de Knezovici şi Tolnai.

   În celălalt meci al grupei, Buducnost (Muntenegru) s-a impus pe terenul lui Metz (Franţa), scor 29-27.


   

Citeşte mai mult...
 
Lindsey Vonn de 50 de ori PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 Februarie 2012 13:26

       

                                

                                                                             
      In urma cu doar cateva momente s-a incheiat etapa de cupa mondiala de schi alpin de la Garmisch – Partenkirchen .

    Schioara de origine americana Lindsey Vonn a intrat in cartile de legenda cu cea de-a 50 victorie din Cupa Mondiala , si a 25 in proba de coborare . Ea a fost urmata pe partia Kandahar de Nadja Kamer (Elvetia ) si Tina Weirather ( Liechtenstein ) . Localnica si favorita publicului german Maria Riesch s-a clasat doar pe locul 4 fiind urmata de italianca Daniela Merighetti .La capitolul dezamagiri pot fi trecute elvetianca Lara Gut care pare ca nu se regaseste dupa accidentare si suedeza Anja Paerson.

Rezultate finale :

  1. Lindsey Vonn – Sua
  2. Nadja Kamer – Elvetia
  3. Tina Weirather – Liechtenstein
  4. Maria Riesch – Germania
  5. Daniela Merighetti – Italia
  6. Elisabeth Goergl – Austria

 

 

 

 

 

  By   : Gini Andrei Duta

 
Canotaj: CN Ergometru 2012 – seniori, la Calarasi PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 Februarie 2012 09:52

 

Vineri, 10 februarie 2012, in Sala Polivalenta din Calarasi (Str. Alexandru Sahia, nr. 1) va avea loc Campionatul National de Ergometru pentru seniori, competitie organizata de catre Federatia Romana de Canotaj, impreuna cu Primaria municipiului si DJST Calarasi.

 

               

Concursul se va desfasura incepand cu ora 10:00 si are ca scop desemnarea campioanelor si campionilor nationali la proba de vaslit pe ergometru (2000 m), individual si pe echipe de 2 si 4 coechipieri, care vor evolua in cadrul categoriilor seniori I si seniori categorie usoara.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 133 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport