Total Media News

Sport
Oina recunoscuta in mod oficial ca sportul nostru national PDF Imprimare
Duminică, 06 Iulie 2014 14:53

     Anul 2014 poate fi considerat  ca fiind unul de referinta pentru istoria oinei.

                                                        

   Dupa ce au fost reusite mai multe activitati de promovare care au readus acest sport in atentia opiniei publice,de curand ,ceea ce era stiut,la modul declarativ, de intreaga tara,anume ca oina este sportul nostru national ,a fost recunoscut  in mod official .

   Astfel,prin Legea nr.96 din 01.07.2014 pentru completarea Legii educatiei fizice si sportului nr.69 /2000   oina a fost recunoscuta ca fiind sportul national al Romaniei.

   Acest lucru este prevazut in legea mai sus mentionata ,publicata in Monitorul Oficial nr.496 din 03.07.2014, act normativ  prin care este introdus programul national ,,Redescopera oina”.

    In cadrul acestui program,derulat prin intermediul Federatiei Romane de Oina,se vor desfasura activitati care sa conduca la promovare si practicarea oinei ca sport national al Romaniei.

Astfel ,prin aceasta lege se prevede posibilitatea sprijinirii Programului national "Redescopera oina"de catre stat, de structuri ale administratiei centrale, de organizatii neguvernamentale si de structuri ale administratiei locale, in vederea promovarii si practicarii jocului de oina ca sport national al Romaniei.

Citeşte mai mult...
 
M.T.S. premiază sportivii români de la kaiac-canoe PDF Imprimare
Miercuri, 02 Iulie 2014 14:35

       Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela SZABO a primit la sediul ministerului tinerii campioni ai lotului de juniori de la kaiac-canoe, care s-au întors de la Campionatele Europene pentru juniori şi tineret din Franţa cu 12 medalii.

                   

    Gabriela SZABO le-a înmânat sportivilor diplome de merit, în semn de recunoaștere şi i-a felicitat pentru rezultatele obţinute, încurajându-i să continue pe acest drum al performanţei şi în competiţiile viitoare.Campionatele Europene de Kaiac-Canoe s-au desfășurat la Mantes-en-Yvelines (Franța) în perioada 24-30 iunie 2014.

Sportivii români au cucerit 12 medalii la juniori și tineret, dintre care patru de aur, trei de argint și una de bronz la juniori, una de argint și trei de bronz la tineret. În clasamentul pe medalii al juniorilor, România a ocupat primul loc, iar la tineret s-a clasat pe 13.

**  sursa  : - MTS
Citeşte mai mult...
 
Commonwealth Games Federation PDF Imprimare
Miercuri, 25 Iunie 2014 09:29

  De  la  data  de  10  iunie  Commonwealth Games Federation (CGF)  

         s-a  mutat     intr-o  noua  locatie in  London's Old Street district.

        


UPDATE:

Our phone and fax numbers change to:

Main Phone: +44 (0)20 7250 8 - - -
Main Fax: +44 (0)20 7250 8 - - -

 

Our new address is:Commonwealth Games Federation
CAN Mezzanine, East Road
London


The new office is just a short walk from the Old Street tube station on the Northern Line (Bank branch).We've spent ten very happy years at Eon House in the West End, and would like to thank our friends at Eon Productions for their help and kindness over that time.

Citeşte mai mult...
 
Crosul Naţional Ziua Olimpică 13.06.2014 PDF Imprimare
Miercuri, 18 Iunie 2014 15:28

             Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti a susţinut organizarea evenimentului sportiv Crosul Naţional Ziua Olimpică, unul dintre cele mai importante evenimente sportive demonstrative din acest început de vară, ce a avut loc în data de 13 iunie 2014 în Parcul Tineretului din capitală.

                                     

    Pe aleea centrală a parcului, de la ora 10:30, s-a dat startul Crosului Naţional “Ziua Olimpică”, întrecere sportivă la care au putut participa oameni de toate vârstele, alergători profesionişti, amatori sau simpli curioşi care au vrut să-şi testeze capacităţile fizice. La acest evenimentul au fost prezenţi 1800 de participanţi.

   Cu câteva ore înaintea începerii crosului au avut loc înscrierile, ocazie cu care sute de alergători au primit tricouri speciale de concurs. De asemenea, participanţii la cros au fost încurajaţi de mulţimea adunată, formată din aproape două sute de curioşi, cunoştinţe sau simpli trecători.

Citeşte mai mult...
 
Stejarii Country Club ! PDF Imprimare
Duminică, 15 Iunie 2014 20:23

              Situat in Padurea Baneasa, in inima unei zone verzi, cu aer curat, departe de atmosfera zgomotoasa si aglomerata a Capitalei, Stejarii Country Club se intinde pe o suprafata impresionanta de aproximativ 22.000 mp.

            

    Stejarii Country Club imbina perfect oportunitatile de networking social si de afaceri cu activitati sportive in interior si in aer liber, fitness, Spa, relaxare si spatii dedicate celor mici.

   Misiunea complexului  este de a crea un cadru confortabil in care se impletesc armonios serviciile de sport, divertisment, relaxare si wellness, adaptate unei game variate de nevoi. Scopul nostru este de a-i face pe membrii si invitatii clubului sa scape de agitatia urbana si sa se lasa rasfatati in acest spatiu deosebit.

   Facilitati

   Cu un design inovator, complexul ofera servicii all-in-one de sport, wellness si ospitalitate, intr-un mediu distinct.

   Structura, echipamentul si designul sau sunt in conformitate cu cele mai inalte standarde internationale.

   Arhitectura Stejarii Country Club este destinata sa creeze tranzitia de la zgomotul orasului la o oaza de relaxare.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 97 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport