Total Media News

IT
InfoTouch lanseaza iTab802 Dual Core cu ecran 8” HD 1280x768! PDF Imprimare
Marţi, 12 Februarie 2013 16:23

InfoTouch iTab 802 Dual Core, ecran de 8 inchi HD 1280x768 capacitiv, 1Gb RAM, 8Gb flash poate fi acum comandata la pretul promotional de 679 LEI.

                                            

Noua tableta pc InfoTouch iTab 802 Dual Core vine sa completeze gama de tablete PC iTab dual core si se adreseaza atat segmentului home-user cat si segmentului bussiness.

Tableta InfoTouch iTab 802 Dual Core dispune de un ecran 8" cu rezolutia 1280x768, tehnologie capacitiva 5 puncte, procesor dual core Cortex A9 la 1,5 Ghz, 1Gb ROM, 1Gb RAM, 8 Gb memorie interna de stocare, doua web cam-uri, un port microSD ce suporta extinderea memoriei de stocare cu inca 32 Gb, WiFi b/g/n ce asigura conectarea la internet la viteze foarte mari, Bluetooth, 1 port microUSB/OTG pentru conectarea la PC si transferul de imagini si video si pentru conectarea de device-uri externe: modem 3G, tastatura, mouse.1 port micro HDMI ce permite vizualizarea de filme pe TV-ul dumneavoastra.

Citeşte mai mult...
 
Cum sa vorbesti mai ieftin in strainatate PDF Imprimare
Vineri, 08 Februarie 2013 08:30

             Alternativă la Vodafone, Orange sau Cosmote

 

             De la convorbirile gratuite pe Messenger și Skype, la diferitele oferte de cartele prepay ale unor operatori mai puțin cunoscuți, comunicarea în străinătate se face azi mult mai ieftin decât în anii trecuți.

                          

        Iată câteva dintre alternativele, mai ieftine decât ale principalelor companii de telefonie mobilă, precum Vodafone, Orange sau Cosmote care practică un tarif pe minut ce pleacă de la 0,30 euro și poate depăși 1 euro, pentru apelurile cu video, în funcție de zonă.

Citeşte mai mult...
 
Filmati aventurile partenerei PDF Imprimare
Miercuri, 06 Februarie 2013 19:18

 Fixaţi-o pe cască, bicicletă sau placă şi obţineţi materiale video extraordinare. Camera video Action Cam este mică, dar filmează la calitate Full HD cu stabilizare încorporată. O husă rezistentă la apă vă permite să o luaţi oriunde, chiar şi la 60 m sub apă.

                                                  

                                   HDR-AS15 Action Cam

                        Camera video creată pentru aventură

Citeşte mai mult...
 
Simte frumusetea cu televizoarele 4K PDF Imprimare
Vineri, 25 Ianuarie 2013 14:17

                De patru ori mai multe detalii comparativ cu Full HD

               Vizionaţi filmul preferat pe televizorul nostru 4K cinematografic de 213 cm (84”) şi veţi descoperi detalii care nici nu ştiaţi că existau.

                        

       Cu o rezoluţie de 3840 x 2160 – aceasta echivalează cu 8 milioane de pixeli – tehnologia 4K oferă un nivel al detaliilor de patru ori mai bun decât formatul Full HD. Nu veţi vedea pixeli individuali când vizionaţi de aproape, doar o imagine impecabil de uniformă, cu adâncime şi claritate uimitoare. Este uluitor de reală, dând impresia că actorii şi actriţele se află de cealaltă parte a unui geam.

Citeşte mai mult...
 
Actiunile Apple au cazut cu 11% miercuri seara. PDF Imprimare
Joi, 24 Ianuarie 2013 15:07

             Compania e in cel mai slab moment din ultimii 10 ani

 

                  Profitul Apple a crescut cu mai putin de 1% in ultimele trei luni ale anului trecut, la 13,1 miliarde de dolari, iar vanzarile au avansat cu 18%, la 54,5 miliarde dolari, ambele rezultate fiind sub estimarile analistilor.

           Analistii sustin ca motivul principal este cererea sub asteptari pentru iPhone.

                               

                Actiunile Apple s-au depreciat cu pana la 11% in sesiunea de tranzactii electronice de miercuri seara la New York, compania afisand cea mai slaba crestere a profitului din 2003 si cea mai temperata evolutie a vanzarilor din ultimii 3 ani, potrivit Bloomberg. Pe langa cresterea costurilor de productie si competitia dura, rezultatele companiei au fost afectate si de incetinirea vanzarilor de smartphone-uri si tablete in special in economiile dezvoltate, unde piata gadget-urilor mobile se apropie de saturatie.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 42 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT