Total Media News

IT
România, prima în lume într-un top al disponibilităţii internetului WiFi gratuit în hoteluri PDF Imprimare
Luni, 28 Aprilie 2014 14:35

    România ocupă primul loc într-un top la nivel global în funcţie de procentajul hotelurilor care oferă clienţilor acces gratuit la internet WiFi, cu o rată de 99%, similară cu cea din Vietnam, în timp ce doar două alte state europene, Polonia şi Slovacia, sunt de asemenea prezente între primele zece.

                  

     "În fruntea topului se plasează România, ţară în care 99% din hoteluri oferă internet WiFi gratuit", se arată într-un studiu realizat de portalul KAYAK, specializat în oferte turistice.

România este urmată de Vietnam (99%), Taiwan (98%), Cambodgia (98%), Polonia (98%), Maroc (98%), Slovacia (98%) şi Japonia (97%), Columbia (97%), în timp ce Muntenegru (97%) se află pe locul 10.

Citeşte mai mult...
 
Sfaturi pentru alegerea unei camere video PDF Imprimare
Sâmbătă, 26 Aprilie 2014 21:42

   Chiar dacă în 2014 toată lumea face fotografii și filmează cu smartphone-ul, sunt mulți care înțeleg valoarea adăugată a unei camere video dedicate.

     

    Multele avantaje depășesc în mod cert dezavantajul de a căra un aparat în plus.

    Chiar acum câteva săptămâni un prieten m-a sunat cu rugămintea de a-l ajuta să își cumpere o cameră video. Aștepta un copil și, ca orice tătic, dorea să păstreze acele momente importante în viață, care pot avea loc numai o dată. I-am oferit o serie de sfaturi, pe care le-am structurat apoi în cadrul acestui articol.

Citeşte mai mult...
 
HTC One M8 din aur masiv PDF Imprimare
Sâmbătă, 12 Aprilie 2014 15:27

     Pentru că există o piaţă pentru astfel de terminale extravagante, noul  al taiwanezilor este disponibil si din aur masiv.

              

    Nu este prima oară când vedem terminale foarte populare produse din materiale preţioase. De cele mai multe ori însă, diverşii producători de bijuterii au această îndeletnicire, de a personaliza un smartphone gen iPhone 5 cu o carcasă din aur masiv şi diamante. Deoarece a realizat că se pot câştiga bani frumoşi din acest segment de piaţă, HTC produce noul său vârf de gamă şi într-o versiune din aur.

Odată cu lansarea globală a noului Galaxy S5, atenţia presei de specialitate s-a orientat în aceste zile către Samsung. Cum HTC nu se dă bătut, a trimis un One M8 din aur către CEO-ul T-Mobile US, John Legere. Acesta din urmă nu a rezistat tentaţiei de posta creaţia exorbitantă pe Twitter, făcând  producătorului taiwanez. Dacă ţineţi la astfel de detalii, merită reţinut că s-a folosit aproape exclusiv, pentru carcasa telefonului, aur de 24 de carate.

Citeşte mai mult...
 
O tableta pentru tot ce aveti nevoie PDF Imprimare
Joi, 20 Martie 2014 23:02

   

                     Tabletă Xperia™ Z2


         

Vizualizare incredibilă şi sunet de excepţie – toate acestea într-o tabletă ultrasubţire şi ultrauşoară

Transformaţi orice film într-o superproducţie

Săriţi direct în acţiune pe această tabletă Quad-core de 25,6 cm. Datorită celor mai noi tehnologii de afişare TV de la Sony, optimizate pentru dispozitive mobile, vă veţi putea bucura de o experienţă de vizionare extrem de captivantă.

Citeşte mai mult...
 
Un nou concept iWatch – simplu și clasic PDF Imprimare
Marţi, 11 Martie 2014 00:12

    Chiar dacă nu ştim nimic oficial despre , internauţii creativi îşi manifestă în continuare talentul pe marginea acestui subiect.

                   

  Majoritatea smartwatch-urile disponibile la această oră pe piaţă emană un aer ostentativ de gadget, fără a se potrivi neapărat utilizatorilor care au o afinitate pentru ceasuri clasice. Deşi Apple s-ar putea la un moment dat să creeze un astfel de aparat, până atunci, avem deja multe concepte interesante care vin în întâmpinarea tuturor tipurilor de utilizatori.

  De această dată, ne-a atras atenţia noul al studentului la design Tomas Moyano din Argentina. Cu o sensibilitate pentru produse Apple, acesta propune o idee complet diferită faţă de ce am mai văzut până acum. După cum se poate observa în imaginea de mai sus, designul este unul clasic, cu o faţă rotundă şi un accent pe simplitate. Scoţând din ecuaţie butoanele, porturile şi difuzoarele, rezultatul este mai trainic, datorită faptului că e rezistent la apă şi praf. Având în vedere zgomotul de afară, de cele mai multe ori, un avertisment sonor nu este foarte evident. Ca urmare, întreaga parte de anunţare a notificărilor preluate de la smartphone, de această dată, se realizează prin vibraţii. În final, acest smartwatch ipotetic încorporează nişte elemente interesante şi asta e cel mai important.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 33 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT