Total Media News

International
Surpriză la Belgrad: Un naționalist preia frâiele Serbiei PDF Imprimare
Luni, 21 Mai 2012 15:54

O victorie fragilă, însă repede recunoscută la Belgrad: naționalistul Tomislav Nikolic devine președintele Serbiei, după ce a obținut 50,2% din totalul voturilor exprimate. Boris Tadic, democratul care a condus țara vecină în ultimii opt ani, a acceptat înfrângerea înaintea anunțării rezultatelor finale și i-a urat succes fostului său contracandidat.

                                                             

De la bun început, Nikolic a dat asigurări că obiectivul integrării europene va fi păstrat în timpul mandatului său. În vârstă de 60 de ani, noul președinte sârb a devenit cunoscut ca naționalist radical, însă și-a schimbat perspectivele în ultimii ani.

Citeşte mai mult...
 
Cutremur cu magnitudinea 5,9 in nord-estul Italiei: Cel putin sase morti zeci de ranitt PDF Imprimare
Duminică, 20 Mai 2012 12:15

Cel puţin şase persoane au murit, iar alte 50 au fost rănite în urma cutremurului de 5,9 grade produs duminică dimineaţă în nordul Italiei, informează La Repubblica.

                                           

În multe oraşe din regiunea Emilia-Romagna oamenii au ieşit pe străzi înspăimântaţi de eventuale prăbuşiri ale clădirilor.

Citeşte mai mult...
 
Coşmarul Europei. Ce se întâmplă dacă Grecia iese din euro PDF Imprimare
Joi, 17 Mai 2012 19:37

In cazul în care Grecia ar ieşi din euro, analiştii prevăd o contracţie drastică a PIB ţării, de circa 20 la sută şi o escaladare a inflaţiei, de 40-50 la sută, potrivit experţilor băncii franceze Paribas. În paralel cu o creştere drastică a şomajului şi închiderea surselor de credit.

 

Pericolul de contagiere s-ar extinde şi altor ţări: Spania, Portugalia, Italia şi alte ţări mai vulnerabile vor trebui să se pregătească în faţa posibilelor reacţii de panică.

Citeşte mai mult...
 
Grecia: Un nou eşec la negocierile pentru formarea unui guvern PDF Imprimare
Duminică, 13 Mai 2012 07:37

Liderul socialist grec Evangélos Vénizélos a recunoscut vineri seara eşecul tentativei de a forma un guvern de coaliţie în Grecia, după ce liderul partidului Stânga Radicală, Alexis Tsipras, a refuzat să participe la un executiv proausteritate, relatează AFP

 

.'Îl voi informa sâmbătă după-amiază pe preşedintele republicii, Karolos Papoulias, şi sper ca, în cadrul reuniunii sub egida sa, fiecare partid să-şi asume responsabilităţile', a declarat presei Vénizélos la finalul întâlnirii cu Tspiras, scrie Agerpres.

Citeşte mai mult...
 
Secretele președintei Argentinei -- O DOAMNA ce exprima FORTA !! PDF Imprimare
Marţi, 08 Mai 2012 12:10

În doliu, cu şiragul de perle care să-i ascundă cicatricea de la gât, după recenta operaţie de tiroidă, şi un tablou al Evei Peron în spate, care o veghează. O scenografie atent studiată pentru ca preşedinta Argentinei să anunţe exproprierea companiei petroliere spaniole YPF.

                 

Cristina Fernandez de Kirchner se identifică cu legenda Evitei. În discursurile sale televizate portretul acesteia apare întotdeauna. În realitate există două imagini, în funcţie de tonul alocuţiunii, care ascund câteva secrete.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 85 din 91

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International