Total Media News

Planul dezafilierii Craiovei si infiintarii altei echipe era cunoscut din vara anului trecut - Pagina 2 PDF Imprimare
Joi, 17 Mai 2012 11:37
Index articol
Planul dezafilierii Craiovei si infiintarii altei echipe era cunoscut din vara anului trecut
Pagina 2
Toate paginile

 

La un moment dat, a şi vorbit despre el, spunînd că are un plan, dar nu îl va aduce la cunoştinţa opiniei publice. De altfel, Gigi Neţoiu a spus în urmă cu o lună, că are o soluţie. Din păcate, soluţia lui este desfiinţarea Universităţii Craiova.

În acest context, cu toţii ştim că, în cei 12 ani pe care i-a petrecut în administraţia locală actualul primar, Universitatea Craiova a retrogradat de două ori, a fost trimisă în pribegie la Severin, iar acum a fost desfiinţată. Acesta este bilanţul actualului primar după 12 ani la Primăria Craiova. Universitatea Craiova a fost folosită ca instrument politic în campaniile electorale: în 2004 de către Vasile Bulucea, în 2009 de către Mircea Geoană, iar acum de actualul primar.

Toţi au pierdut", a declarat Mărinică Dincă într-o conferinţă de presă, conform Realitatea.netMărinică Dincă a asigurat interimatul funcţiei de primar al municipiului Craiova în perioada în care Antonie Solomon s-a aflat în arest.

Adunarea Generală FRF a validat dezafilierea Universităţii lui Mititelu







** sursa  :  gsp.ro



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Planul dezafilierii Craiovei si infiintarii altei echipe era cunoscut din vara anului trecut - Pagina 2