Total Media News

Pasi spre cariera. Saptamana portilor deschise la Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti PDF Imprimare
Marţi, 15 Mai 2012 15:41
Index articol
Pasi spre cariera. Saptamana portilor deschise la Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti
Pagina 2
Toate paginile

Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti va continua traditia organizarii evenimentului 'Zilele Portilor Deschise', prin extinderea si transformarea lui in 'Saptamâna Portilor Deschise', care va avea loc in perioada 23-27 aprilie. In aceasta perioada vor avea loc conferinte, dialoguri, prezentari de proiecte studentesti, filme-document, dar si sesiuni deschise de intrebari, pentru fiecare dintre cele sase programe de studii de licenta si douasprezece programe de masterat.

  Prima zi, luni, 23 aprilie, va fi dedicata programului de studii Limba si literatura romana - o limba straina. Departamentul de studii literare se va prezenta printr-o serie de dezbateri, la care vor participa criticii literari Liviu Papadima, Dan C. Mihailescu, Ioana Parvulescu, Florin Manolescu, Iulian Costache si studentii care organizeaza atelierul de istorie culturala "Haimanalele" lui Caragiale, Cenaclul 'Vorba vine...'.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Invatamant Pasi spre cariera. Saptamana portilor deschise la Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti