Total Media News

Rapidul cade in capcana omului in plus si pierde lamentabil la Craiova! PDF Imprimare
Vineri, 29 Martie 2024 13:11

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text

Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid, scor 2-1, în runda secundă a play-off-ului Superligii. Alexandru Mitriță a orchestrat revenirea oltenilor.

Universitatea Craiova a întors scorul și a răpus Rapid, scor 2-1, în 10 oameni! Golul lui Funsho și eliminarea lui Houri i-a trezit pe juveți, care continuă să pună presiune pe FCSB, după ce i-au scos, probabil, pe giuleșteni în afara luptei. Mitriță a fost showman, „Zorro” Baiaram a făcut un meci mare în atac. Nouă etape consecutive fără eșec pentru olteni!

 

Farmecul fotbalului! O zi dedicată unui meci pentru titlu, unui derby al orgoliilor, un "mata-mata", cum spunea Lucian Marinescu în Gazetă, citându-i pe brazilieni, "omori sau ești omorât!". Și fără torțe!

Cele două galerii, cu un mare plus pentru nebunii Giuleștiului, ce au un acel ceva sud-american în a crea atmosferă în peluză. Dan Șucu și Victor Angelescu au gustat din plăcerea de a fi ultras, cât i-au ținut vocea și cât au știut textul. Cei de la Craiova au replicat cu ironii, aruncate peste gard, cu cuvinte scrise pe bannere. Atmosfera a făcut și fotbalul mai plăcut.

Miza și-a spus cuvântul, cine pierdea, gata, spunea adio luptei pentru titlu. Totuși, nu s-a jucat cu frică! Asta nu. Pentru că, tot la fel, cine învingea, putea să confirme că duce lupta cu dușmanul de la Palat, FCSB. Giuleștenii au început mai curajos, au pus presiune, însă alb-albaștrii au fost la câțiva pași să dea lovitura. Un-doi de efect Mitriță-Baiaram, în minutul 19, însă golul starului oltenilor a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Pe fondul ritmului sacadat al tobelor rapidiste, Rrahmani ar fi putut avea un golazo, a reluat din cădere, nu foarte departe de țintă.

Show și în iarbă: Funsho și "Zorro" Baiaram goluri de efect

Farmecul fotbalului nu poate fi complet fără bucuria unui gol! Meciul s-a aprins după reușita lui Funsho (48), reluare cu capul, după centrarea lui Papeau. Atât de tare s-au aprins și oltenii încât Houri (51) a colecționat al doilea galben și a fost eliminat, lăsându-și coechipierii la greu!

Mitriță a încercat să aibă reacție, s-a enervat când lucrurile nu au ieșit cu și-ar fi dorit. Au apărut și intrările dure. Juveții au simțit că dacă lasă timpul să treacă, se duce pe pustie și seria invincibilității, și titlul!

Mitriță a dovedit că poate fi un lider în adevăratul sens al cuvântului. Dacă în prima repriză nu s-a lăsat cu gol, tot la o pasă măiastră, i-a ieșit când a ars tricoul pe olteni, în minutul 59, când i-a pus numele pe tabelă lui "Zorro" Baiaram. Ultimul a arătat sânge rece, începe să-i placă golul. Borza a adormit la faza respectivă, prima oară de la revenirea în primul 11, probabil, avea program...

Universitatea Craiova - Rapid, echipe de start

Universitatea Craiova: L. Popescu - Șt. Vlădoiu, Zajkov, Badelj, Căpățînă - Al. Crețu, Mateiu, Houri - Baiaram, A. Ivan, Mitriță
Rezerve: D. Lazar - Soiri, Raul Silva, Maldonado, Ndong, Anzor, Danciu, Kozulj, Cîmpanu, Bana, Koljic, Markovic
Antrenor: Ivaylo Petev

Rapid: Aioani - Braun, I. Cristea, Iacob, Borza - Djokovic, Hasani, Hromada - Funsho, Rrahmani, Papeau
Rezerve: Drăghia - Bădescu, Săpunaru, Dr. Grigore, Emmers, Al. Albu, Petrila, Onea, El Sawy, Cîrjan, Burmaz
Antrenor: Cristiano Bergodi

sursa:gsp.ro

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Rapidul cade in capcana omului in plus si pierde lamentabil la Craiova!